🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #3: понеделник и вторник, 20:00

• 106 773
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 885
Ето защо са ги вкарали, не можело да мине без селски изпълнения,а "старите" досега се държаха прекалено прилично и вкараха допълнения да ги събудят Joy

# 886
Ето и мен ме споменаха
“Като хейзъл” били на Виктор очите Grinning

# 887
На мен двете сестри ми харесват. За разлика от "българския манталитет", на който се нагледах, са по-директни и искрени някак...

# 888
Не знам отгоре на какво обаче момите са толкова невъзпитани с новите. Никоя мома там не е в собствения си хотел. Всички са наети от предаването. Никоя там не командва парада и не е повече от другите, уж. Не знам с какъв акъл им държат сметка и правят фасони. Излагат се.

# 889
Ферай ще ги набие... "Врата ѝ там!"

# 890
Ех, Косара, Косара..уж много си учила и чела, играеш го аристократка, а се въртиш и ти на 360 градуса Joy
За сметка на това пък пиша червена точка на Виктор, че каза "конфузно" вместо "Сконфузно", както неправилно го произнасят и пишат болшинството хора.
Мартина е добричка, но изглежда доста наивна за възрастта си. Малко като детенце е.

Правилно е да се казва конфузно, а не "сконфузно".

# 891
Що за отношение към новите момичета, ей сега вече съм възмутена от махленски чалъми.

# 892
Бутиците за дрехи се уважиха.
Посрещането беше просташко, но и двете клявки не опитаха да са дружелюбни.

# 893
Ама погледът на Ферай е веднъж ..

# 894
Ферай - изключително злобно момиче, дотук със симпатиите към нея

# 895
Посрещането на Мартина към момичетата е леко казано махленско… Още когато се провикна на Виктор разбрахме, че е от някое каспичанско село, но това беше дъното просто… Такава злоба от страна на Мартина… но при Мартин е много смирена и добра… Мартина не е това за което се представя. Пълна селяндурка младите момичета посрещнаха доста възпитано, а по- големите уж на Мартин с повече опит и т.н изстинало махленско държание…

# 896
Сестрите наистина имат Бийвъс и Бътхед излъчване и на моменти дразнят, но злобното посрещане на болшинството квачки говори за дълбоки липси на елементарно възпитание и непростими дефицити.

# 897
  • София
Ужасно, чак ми стана неудобно от това отношение.

# 898
Махленската и елементарна душица на Ферай най-накрая блесна. Мартинка и тя горката... И Данката и тя да не остане по-назад.

# 899
Ох, Мартина, Мартина... Приятелят ми пак попита какво прави Ивана там Grinning

Общи условия

Активация на акаунт