🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #3: понеделник и вторник, 20:00

• 106 827
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 870
Двете сестри Хамериканки са много отракани, дружелюбни, отворени, Виктор правилно отбеляза - много различни от жените в къщата. Само са за парти! Няма сковани въпроси и спек.
Характерната приповдигнатост и френетична веселост от американските риалитита.

# 871
Тия двете, ако не са ги забърсали пътьом някъде из Шри Ланка, те па на .. Wink

# 872
  • някъде другаде
Къде точно се снима предаването да се включа и аз на финала? Rolling Eyes Никой ерген не харесвам, ама мога да говоря едновременно на четири езика.
Е включи се по - рано да си изкараш по- дълга почивка.

# 873
Двете сестри Хамериканки са много отракани, дружелюбни, отворени, Виктор правилно отбеляза - много различни от жените в къщата. Само са за парти! Няма сковани въпроси и спек.
Характерната приповдигнатост и френетична веселост от американските риалитита.
Няма лошо, разчупени и парти момичетата, на нашите пък, характерно им е "тежкото и примадонско" поведение.

# 874
  • ВАРНА
По-преработената можеше и да се хареса на Мартин,амо той си търси някоя с боски да го накърми.

# 875
Засега сестрите ми харесват, ще променят атмосферата, а липсата на балкански вайб много ме кефи, да видим.

Да, особено по-малката сестра е типична американска кифла. Сега можем да видим разликата между младите американки и българки. Интересно ще бъде.

# 876
Тези не важат, те ще кесят до басейна. Не стават.
И нито един от ергените не ги хареса.
//
По-интересно ми е Виктор дали ще продължи със садо-мазото с редник Бранко или ще избере истински страстна връзка. Не е готов май. Харесв аму да се гърчи като жертва. На семейството си, на баща си, на ситуацията.
//
Мартин ще си тръгне с Мартина.

# 877
Тия двете, ако не са ги забърсали пътьом някъде из Шри Ланка, те па на .. Wink

В самолета на отиване хахах 🤣😂 много трудно иначе съвсем случайно да открият такива българки там.

# 878
Голям правеж, голямо нещо - думите сме забравили, но родове не бъркаме. Фалш на макс. Кой знае от кой Каспичан са се заселили в Америката преди няколко години.

# 879
Горкият Виктор уж учил в Англия, обаче изглежда че не разбира какво му говори американката. Много е дразнещо как постоянно използват английски думи..

# 880
Голям правеж, голямо нещо - думите сме забравили, но родове не бъркаме. Фалш на макс. Кой знае от кой Каспичан са се заселили в Америката преди няколко години.

Не, не, личи си американската школа. По-голямата е тип нърд (зубър). Конкуренция на Даниела "по акъл" уж.  Малката е тип Кардашиян по поведение.
Интересно ще ми е сблъсъка на културите. Освен това говорят английски без акцент.

# 881
Някой ако има информация, да сподели тези от колко години живеят в Маями, та не могат да говорят на български. Хората седят по 20 и повече години в чужбина и пак си говорят добре

Едната била на 5, другата на 9, когато са заминали казаха. На тази възраст би трябвало да са научили езика си. За мен това вмъкване на чуждици е поза.
Може да е поза. А може да е просто разлика в културите. Те са израснали в Америка. Там не се гледа толкова зле на смесването на два езика, особено, че за предаване е атрактивно. А американците правят много за шоуто.

# 882
Божеее големи селянки и комплексарки отбора на Мартин...

# 883
Ее, много грозно ги посрещнаха! 🤨😬
Чак не е за вярване, като изкарани от гората..., ма иначе американките дразнещи и  на амфети.

# 884
Аз да попитам коя от двете беше хубавата, че не виждам добре? 😅

Общи условия

Активация на акаунт