🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #3: понеделник и вторник, 20:00

• 106 852
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 855
Нищо особено не са и двете...А едната говори като надишана с хелий.

# 856
Айгюл и Ферай са като сестри.

# 857
Айде интригант е бармана Joy

# 858
Едната е била на 5години, другата на 9години, когато са заминали за LA.
 Съвсем съм склонна да им вярвам, че не са научили всички български думи.
Имам приятел на половина немец ( от смесен брак) , който майчиния му език е немски, но още на 6годинки идва да живее в България.
Знае добре български, но когато съм го питала " А на какъв език протича мисълта ти в ума?" ме шокира отговора му : "Когато говоря първо го мисля на немски и след това възпроизвеждам на български. Когато съм сам и размишлявам, мисля на немски език.

# 859
Тия двете не само че отиват на да кажем трета седмица, ами и автоматично със среща. Сума ти момичета киснат там като прани чорапи, без да са разменили по две думи, само го юркат на снимки и дивани.

# 860
Двете сестри Хамериканки са много отракани, дружелюбни, отворени, Виктор правилно отбеляза - много различни от жените в къщата. Само са за парти! Няма сковани въпроси и спек.

# 861
Ако отида в американско риалити и им лафя на български през 2 думи, като вкарвам на български колко с ами нелепи американците, познай.
//
Даниела е фалшив герой, тя има хитър ум, няма натурален интелект. Това я дисквалифицира. Мартин я усети.

# 862
Те нали няма да живеят тука Joy
Не бе,навън ще им сковат колибка за кученца Joy

# 863
Елвира хич не ми харесва без грим, много е безлична. И сестрите са същите.

# 864
Те нали няма да живеят тука Joy
Не бе,навън ще им сковат колибка за кученца Joy
Що, ако такава е волята на момите - да ги настанят при ергените Joy

# 865
Двете сестри Хамериканки са много отракани, дружелюбни, отворени, Виктор правилно отбеляза - много различни от жените в къщата. Само са за парти! Няма сковани въпроси и спек.

Може би баш, щот са израснали в откаченият САЩ.

# 866
Къде точно се снима предаването да се включа и аз на финала? Rolling Eyes Никой ерген не харесвам, ама мога да говоря едновременно на четири езика.

# 867
Аз се надявам сега след срещата просто да ги изпидуркат обратно тия двете. Никой не ни каза поради каква причина са там, за Ива изсмукаха нещо из пръсти поне.

# 868
Професионалист е Мартина, щом успя да изглежда влюбена и невинна! в очите на толкова много хора. Чудила съм се понякога на мъже, дето си губят ума по някоя, за която всички други сме наясно... Ето как, нагледно.
Дааа, също така имам дежавю от първи сезон, когато Сашка беше на почит. Сега пък тая кръчмарска мебел била чиста, наивна и добра. Мутренското провикване към малкия го пропускаме.

# 869
Засега сестрите ми харесват, ще променят атмосферата, а липсата на балкански вайб много ме кефи, да видим.

Общи условия

Активация на акаунт