🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #3: понеделник и вторник, 20:00

• 106 880
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 750
И на мен Ивет много ми харесва. Ама..не е лъжица за неговата уста. Тя е по-висока класа и заслужава нещо много по-добро.

# 751
Ивет не е момичето на Виксъна.
За нея някой по-готик.
//
Айдеее, интригите почнаха. Данка явно са я усетили и момичетата, че е готова на всичко на всяка цена. Вкарва яко фалш.
За Мартина не мога да кажа. На моменти доста наивна изглежда, може да е наистина от чистота. Малко хвърчи в облаците.

# 752
Аз не знам защо да не стават ергените ? За мен за първи път се държат нормално и по-естествено .
Напълно съгласна!
Мляскането по пейките, обяснявайки на всяка една жена колко е специална, заучените реплики ,монтажа на погледи все едно гледаме индийски филм и изобщо нищо от предните години не ми липсва!

# 753
Не им върви разговорът, щото не подхванаха темата за развода...LaughingRolling Eyes

Мерси за рокличките Grinning

# 754
Ивет има доста хубаво тяло - хубави крака, естествено слаба ( но не кльощава), без силикон и хиалурон... Въобще, моите симпатии са напълно насочени към истинският ерген Виктор.

# 755
Доволна съм, че Даниела с право ни дразни, не сме се объркали - не само заради покупко-продажната й природа, но явно наистина си е гадина и постоянното засичане на Мартина, с цел да я изложи пред Мартин, е само малка част от номерата й в къщата, които явно не остават невидяни от съквартирантките й.

# 756
Ивет ли е девойката от йога срещата не знам, но въобще не флиртува спонтанно и естествено. Доста сковано ѝ е поведението, не знам от камерите ли се притеснява още или просто си е дърво, а може би просто не харесва ергена.
Данка, естествено, че е фалшива и лицемерна, според мен е най-злобната там, макар да се прави на мила. Според мен точно тя е накиснала Елвира в тази интриганстка ситуация. Много щях да се зарадвам да изгонят нея днес, но за съжаление няма да е тя.

# 757
Мартина ми е доста тъповата ,но щеше да е голяма сладурана без корекциите , направо ме е яд на нея. Цветът на косата и е много готин

# 758
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Ех, Косара, Косара..уж много си учила и чела, играеш го аристократка, а се въртиш и ти на 360 градуса Joy
За сметка на това пък пиша червена точка на Виктор, че каза "конфузно" вместо "Сконфузно", както неправилно го произнасят и пишат болшинството хора.
Мартина е добричка, но изглежда доста наивна за възрастта си. Малко като детенце е.

# 759
Бялата рокля на черни точки също много ми харесва! 🥰

Абе какво английско чувство за хумор имаш ти, бе, Ганьо! 🤣

# 760
Мартина: "искаш ли да знаеш нещо за мен"
Чичо Марто: "не"

Добре че е шегата, да си каже Марто истината😅

# 761
Не подценявайте Мартин!
Не го харесвам, но виждам, че е доста по-интелигентен, отколкото показва.
Спрямо средата и хората, даваш каквото могат да асимилират и приемат.

# 762
Всъщност на Мартина проблемът ѝ са веждите, малко са раздалечени една от друга. Ще изглежда по-естествено, ако ги приближи малко Grinning

# 763
За съжаление, актрисата Даниела е доста по-атрактивна като забавление за Мартин. По-хитра.
Мартина си я представям от онзи тип натурални в поведението си хора, чак отдадени до глупост в приятелства и във връзка. Идеалистка. Но в това има и чар. И поне като че ли при нея идва от добро място (и малко глупост).
Докато Даниела е тип използвачка. И момичетата са забелязали този натюрел.

# 764
Оо, дано не е Мартина портата... Sad

Общи условия

Активация на акаунт