🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #3: понеделник и вторник, 20:00

• 106 713
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 735
Гледате ли,загубенячки на заплата?

Мартина,колкото повече я дават,толкова повече ми харесва. Ето,на срещата с лек грим е чаровна.
Лицето й в началото беше по-подуто,колкото повече спадат филърите,толкова по-хубава става.
Да! Като е почти без грим Мартина ми харесва, да ги разкарва тия контури и бронзанти, без е много по-добре! Харесва ми и като поведение, весела, лека, личи й, че го харесва и се смущава от него. Роклята й е много сладка!

Брее! Момичетата какви хубави думи казаха за Мартина!! И казаха, че Даниела е точно обратното! 🫨

# 736
Много сладка рокличка на Мартина Yum От къде ли е?

# 737
Ако няма друго, поне наблюдаваме операторско майсторство.. Joy Innocent

# 738
Много е сладка роклята , ама да не се учудва къде гледа Мартин . Сладка е с по-малко грим , ако нямаше брадичка щеше да е супер

# 739
И Косара не блести с интелект Joy

# 740
Пълна противоположност - на 360 градуса Stuck Out Tongue Winking Eye

# 741
Ех, Косара, Косара..уж много си учила и чела, играеш го аристократка, а се въртиш и ти на 360 градуса Joy

# 742
Слушате ли внимателно анализът на момичетата за Мартина и Даниела? Оставете подробностите, явно се усеща фалшът на Даниела, а за Мартина казаха само хубави неща.

# 743
Ето,момичетата харесват Мартина,само хубави думи казват.
Плюят Даниела обаче,че е фалшива. (което го знаем и тук). Като започнеш от името,лицето,перченето,че е много вървежна...няма нищо истинско в тази.

# 744
Ох, Косара, математика мъничко да беше училаа... "...това, което усещам при другото момиче ( визирайки Даниела), е на 360 градуса противоположно..."

# 745
Да спрат да канят ергените от ИВ ,не стават за това предаване .

# 746
На Ивет много й отива комбинацията от черно и червено.

# 747
Аз не знам защо да не стават ергените ? За мен за първи път се държат нормално и по-естествено .

# 748
Готина е Ивет - за мен е една от най-красивите.Има страхотен тембър на гласа, натурална...чудесна е.

# 749
Само да не облича пак онова леопардовото. Изобщо не им върви разговорът, обаче.

Общи условия

Активация на акаунт