🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #3: понеделник и вторник, 20:00

• 106 634
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 720

Ех, че не му вкараха на Елвиса Христиана от миналия сезон или пък Венета 😄

Щяха да го съсипят Grinning

# 721
Това може и да е така за Елвира, също смятам, че не трябваше да отрича, а да признае и да сподели притесненията си. Но истината е, че той подходи агресивно и въобще нямаше за цел да разбере откъде идват тези съмнения при нея. Като един типичен алкохолик, се взе да й обяснява защо НЕ е такъв. А като го видях в гръб и гол до кръста във водата, ами може и не само алкохолик, ами направо на наркоман прилича - с тези татуси и кльощаво тяло, бозава кожа. Бляк.
Съгласна съм само не с това, че ако беше приела съвета на чичо Чарли да му сподели като на човек своите притеснения, той би бил много бял и добър, напротив, би й вдигнал мерника, но да речем по по-завоалиран начин. В случая, той се отбраняваше с нападки - знаеш ли какво е алкохолик, виждала ли си алкохолик и т.н. Ами, сори, братленце, но както казах, забелязах как и на теб ти треперят ръчичките, а довода, че можел да не пие "дори на вечеря" беше топ. И като я обвинява в клевета, да беше казал от кого е научил, а не "едно пиленце ми каза". Жалко, защото на продукцията не й стиска да разкрие истината.
Освен това, аз не съм чула Елвира да нарича Мартин алкохолик, а сподели притеснение, че много пие.
Второ, не са излъчили какво се коментира по въпроса в къщата сред момичетата, но определено много от тях биха се направили на ударени при засягане на темата - не чух, не видях.
Трето, много издайнически белези на злоупотреба с алкохол, и то системна, се забелязват у Мартин. Пак казвам - това че носи доста също е показателно. И да, късно е да се доказва във формата, че пие "само по повод", това вече го обсъдихме. Елвира не е казала нищо глупаво. Той персонално я нападна, че тя разпространява този слух и го злепоставя, а тя отвърна, че не е инициатор на слуховете и че всички са коментирали това. Когато след хокането я питаха момичетата какво са си говорили, тя каза, че са обсъждали много коментирана тема и никой не възрази срещу това. След като го казва и пред зрителите, значи твърденията й са по-скоро верни за всеобщото  мнение на момите.

# 722
И аз не мисля, че е сгрешила нещо Елвира, всички го коментират. Пиянка си е Мартин, пък колкото си иска да отрича.

# 723

Ех, че не му вкараха на Елвиса Христиана от миналия сезон или пък Венета 😄

Щяха да го съсипят Grinning
Щяха да се заапват приятелски на по чашка.

# 724
Такава му трябва на Мартин. Да го заапе и да не пуска. Е, после в изтрезвителното ще ги разделят, де.

# 725
Днес очаквам раздвижване и драма.Да хвърчат екстеншъни и мигли,искам.Smiley

Нямам идея кое е момичето,предположих че е Елвира.И на мен ми направи впечатление колко често говори на темата за пиенето на Мартин и се зачудих това по сценарии ли е или толкова й е капацитета?
И алкохолик да е, трай си там - участваш в шоу,нито ще има нещо сериозно след това,нито е твой проблем кой,колко пие.

Снимките са свършили,Виктор бил в самолета. (това от темата за спойлери,но не е спойлер).
Дано не се прибира с Любомира!

# 726
  • Бургас
Има употреба, злоупотреба и зависимост. В нашата народопсихология сякаш се приема за нещо нормално злоупотребата да се подценява, а е на милиметри от крайната фаза. "Не е алкохолик, а пиянде." Много позитивно... А с времето на алкохолиците има пада толеранса и се напиват от много малко. Не просто не могат да носят, а се събарят от няколко глътки. Нещо, с което най- лесно се разпознават. Мартин е на границата за мен.

Последна редакция: вт, 25 фев 2025, 22:26 от rosi81

# 727
Честно казано, ако бях на Мартин, изобщо нямаше да се хващам да обяснявам на Елвира какъв съм, що съм и да водя разпит кой какво казал. Това му направи лоша услуга според мен.

# 728
Тежки диагнози се дават,кой бил алкохолик,кой гей,кой наркоман,коя била за лудница

# 729
Елвира я "сготвиха" от продукцията или е нагласено - оставаш до еди коя си седмица и си "чао".

Последна редакция: ср, 26 фев 2025, 07:35 от anra

# 730
Защо едни и същи отново и отново…

# 731
Гледате ли,загубенячки на заплата?

Мартина,колкото повече я дават,толкова повече ми харесва. Ето,на срещата с лек грим е чаровна.
Лицето й в началото беше по-подуто,колкото повече спадат филърите,толкова по-хубава става.

# 732
  • София
Мартин до края ли ще ги редува Мартина и Даниела...
При Виктор поне има някакво разнообразие, а и дано скоро спрем да гледаме борсученето на Бранка

# 733
Гледате ли,загубенячки на заплата?

Мартина,колкото повече я дават,толкова повече ми харесва. Ето,на срещата с лек грим е чаровна.
Лицето й в началото беше по-подуто,колкото повече спадат филърите,толкова по-хубава става.

Съгласна съм, хубава рокля, прическа и грим, отиват й.

# 734
  • София
Мартина полугола - "защо ми гледаш гърдите", то ще изпадне силиконът като се наведе...

Последна редакция: вт, 25 фев 2025, 20:27 от Elwing

Общи условия

Активация на акаунт