🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #3: понеделник и вторник, 20:00

• 106 577
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 705
Аз мисля, че изобщо не е тръгнало от нея, ама тя е тъпа и чак пред психоложката го изръси. Сама се постави на чело на мълвата. Grinning

# 706
Мартин само дето не каза: "ти, мене уважаваш ли ме". Това с Елвира е, защото Ана-Мария я наклепа, че се кефи на Виктор.

От видяното в ИВ наистина е възможно да си отмъщава заради влюбените погледи към Виктор. Като си нарочи някого става много гаден.

# 707
Даниела не говори за парите като човек, който някога е виждал 50 000 дори как изглеждат. Чак ми стана смешен разговорът. Grinning

# 708
Даниела го изтърси това , за да знае Мартин, че поставя по-високо летвата от Анита , а и тези отвън да знаят .

# 709
Даниела, Мартина,Ферай и Ана Мария са я натопили на Елвира.Отсраняват конкуренцията

# 710
Даниела не говори за парите като човек, който някога е виждал 50 000 дори как изглеждат. Чак ми стана смешен разговорът. Grinning

Жената ще инвестира в имоти с чуждите пари Simple Smile само дето накрая се връщат поне двойно.
Обаче й трябват поне 3-4 години да заработва, че с тези цени на имотите пак до никъде няма да я докара. Тя в отчаянието си е абсолютно нелепа.

# 711
Искам да слушам още разговори с психоложката! С този протяжен тон ме кара да си сипя. Ама ако на ергенките им действа по същия начин, ще се принудят да се алкохолизират. Не знам колко им помага със съвети, ама явно се води на щат.
Ех, че не му вкараха на Елвиса Христиана от миналия сезон или пък Венета 😄

# 712

Жената ще инвестира в имоти с чуждите пари Simple Smile само дето накрая се връщат поне двойно.
Обаче й трябват поне 3-4 години да заработва, че с тези цени на имотите пак до никъде няма да я докара. Тя в отчаянието си е абсолютно нелепа.
Предприемчива е, уви, чак такива балъци няма. Grinning

# 713
Искам да слушам още разговори с психоложката! С този протяжен тон ме кара да си сипя. Ама ако на ергенките им действа по същия начин, ще се принудят да се алкохолизират. Не знам колко им помага със съвети, ама явно се води на щат.
Ех, че не му вкараха на Елвиса Христиана от миналия сезон или пък Венета 😄
Хрисито щеше да пропие и Ана-Мария, голям цирк щеше да е ако тия двете бяха в едно люпило.

# 714

Ми да тегли от банка, като иска с чужди пари, май май вече го е играла тоя филм и нищо не е направила. 🤣😂🤣😂🤣😂

# 715
Не знам дали е коментирано - запорът на Даниелка е в полза на физическото лице Димитър Стоев Димитров, едноличен собственик на капитала и управител на ICDSoft - хостинг компания, с нелоши финансови показатели, например в последния отчет за 2021 има печалба след данъчно облагане 455 хиляди лева. Сега вече каква е връзката между двамата, не се наемам да коментирам.
Чичо Митко People Eyes

# 716
Изключително дребнав човек е Митака. Пари ще й иска, запори ще налага...

# 717
  • София
Аз се радвам много на присъствието на криндж ''психоложката'' Идеален момент да съкратя епизода с почти 1/3, защото скипвам директно всичко. Глупости от шипковия храст не ми се слушат.

# 718
То стандартите на момичето до милиони са вярно чичка. После да се прави на вървежна.

Маги продукцията веднагически да я махне, хем скучна, хем безполезна. Аз прехвърлях на друг канал да си спестя словоизлиянията й.

# 719
Изключително дребнав човек е Митака. Пари ще й иска, запори ще налага...
Прилича на историята Вуйчо Ваньо - Цвети

Общи условия

Активация на акаунт