🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #3: понеделник и вторник, 20:00

• 106 472
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 690
Момичето е още младо, ще се оправи и ще се научи да е по-открита. За нея има надежда - за Мартин и Данка - тц.

# 691
Надежда за какво? Grinning

# 692
Има надежда да си осмисли грешките, да се поучи, да разбере какво търси от другия и от себе си. Може и да не стане, но поне тя ще опита. Мартин и Данка са загубена кауза, те са си се приели и не търсят промяна към по-добро.

# 693
ако са си доволни от живота ,защо да търсят промяна?

# 694
Скрит текст:
Аз лично съм потресена от процента на участниците в реалити формати, които споделят, че са отгледани само от майките си.

В този аспект Любомира много ми се издигна в очите, че е преодоляла огорчението от детството си и е потърсила баща си.
Виктор още не е готов да прости.

Лейди, има и друг аспект, според мен. Да, много е тежко да разбереш, че баща ти има паралелно семейство, но и ролята на майката е много важна, познавам не е едно разведено семейство, в което детето се гледа приоритетно от майката. Ами някои такива майки, изоставени от мъжете си по една или друга причина (а понякога причината е и в тях), търсят отмъщение като още повече настройват децата срещу баща им. В тази връзка съм ставала свидетел на грозни сцени. Та, нещата не винаги са черно-бели и винаги има субективен елемент от страна на екс съпрузи и деца . Какво е станало, само те си знаят. А единственият неоспорим факт в случая е, че родителите са разделени и Виктор е живял с майка си.

Абсолютно вярно! Много често майките в сремежа си да отмъстят, не позволяват на бащата да общува с детето и накрая то го отнася.

По темата с пиянството на Мартин, вижда се как се хвърля на виното – и на идивидуалните срещи, и на коктейлите. Имам познат алкохолик, който по същия начин посяга към чашата, все едно умира от жажда. Ники Николов не е изрязал тези кадри и очаквам яко да хързулне Мартин по нанадолнището.

# 695
Защо да няма право Елвира да обсъжда вредните навици на потенциален партьор, с когото в ходила на среща? Абсолютно нормално нещо. Ненормалното е Мартин да я вика като ученичка и да ѝ се обяснява. Самият факт, че той нарочно ходи да приказва с нея, сориче той се жегва от това твърдение и до някаква степен сам си го мисли.

Отделно според мен Елвира не клюкари само за спорта- по начина по който го казваше, пролича тъга и страх. Най-вероятно има близък алкохолик и знае какво е. Отделно в няколко изречения си пролича , че и тя неприятни неща зад гърба си така че не бих я съдила за въпроса и дали е бил тактичен или не.

# 696
Няма да е Мартин,но след предаването бързо ще усуче нещо на висока вибрация.

И аз мисля, че представлението не е толкова за Мартин, колкото за потенциалните купувачи отвън.

# 697
Хайде сега, ергенките не могат да кажат, че ергена им е пияница. Ана-Мария също направи интересен коментар, че трябва да пие за да се впише в компанията на Мартин.

# 698
Вкъщи по време на срещата на Мартин и Даниела реакцията на мъжа ми беше същата като на част от потребителите тук - е кво ще ги правиш тия 50к на месец? Абсолютно първосигнално отговорих - ще пътувам. Ама много. Даже няма да ми стигат, за да обиколя всички кътчета, които искам.
Иначе мисля, че нито един от двамата взима другия насериозно и просто си дрънкат да минава времето.

Мартин и Елвира и Мартин и която и да е довечера там - много те ми хареса. Все ми е тая прав, крив, какво казва. Начинът, по който го казва, тонът, езикът на тялото - мне. Не знам какъв е бил в ИГ, но вероятно щеше да ме откаже да гледам сега, ако го бях гледала там. Противни са ми такива хора.

# 699
А защо може явно да се подиграват на Виктор , че е женчо, не можел да отваря шампанско, бил беден и прочие?

Мартин случайно да не се засегне нещо.

# 700
Залагам, че клюкарката е Анна-Мария, те нали се разбраха да му изнася вътрешна информация за какво се говори в къщата. Ей така, от чиста злоба и за спорта би натресла Елвира, за да гледа сеир.

# 701
  • София
Мен ако ме притеснява че някой има проблем с алкохола няма да тръгна да ходя по срещи с него и да съм му кандидат гадже. Тя е знаела отпреди предаването, защото много често го е “настанявала” Grinning. Ама тя се бута за целувка докато е с него, а зад гърба му коментира евентуалния му проблем и чака някоя друга мома да повдигне темата. Напълно безнадеждна ми е, не знам къде го видяхте някои този потенциал да
осъзнае грешките си.

# 702
Мартин само дето не каза: "ти, мене уважаваш ли ме". Това с Елвира е, защото Ана-Мария я наклепа, че се кефи на Виктор.

# 703
Само ви чета без да се включвам, защото коментарите на някои потребители много ме развеселяват, но ми е интересно как все още има симпатизанти на Даниела след всичко, което излезе на показ? Интересно ми е защо се симпатизира на хора, които представят едно пред публиката и даже се изкарват ментори, а зад пердетата нещата са мега груби. И гледахте ли спойлера от Станислава, която се изяви като големия детектив за тази годишния Ерген?

# 704
Елвира е нетактична, защото коментира пред камери какво обсъждат по стаите, при това е нещо очевидно за зрителите. Мартин обаче няма полезен ход в случая, защото тя не лъже и престиж не би могла да урони, ако той очевидно не пие редовно и не се зачервява специфично, а не от слънцето. И да я назидава твърде, пак остава минусът за него, защото тя не си променя мнението и не разбира изобщо какво е сбъркала.
Да, де, ама това, че тя не разбира издънката си не значи, че такава няма. Не мисля, че е кой знае колко лоша Елвира. Но в случая дребнавите коментари й изиграват лоша шега. Добре е да ги избягва. Селско е.

Последна редакция: вт, 25 фев 2025, 18:11 от Linda*kiss

Общи условия

Активация на акаунт