🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #3: понеделник и вторник, 20:00

• 106 508
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 675
Аз лично съм потресена от процента на участниците в реалити формати, които споделят, че са отгледани само от майките си.

В този аспект Любомира много ми се издигна в очите, че е преодоляла огорчението от детството си и е потърсила баща си.
Виктор още не е готов да прости.

Лейди, има и друг аспект, според мен. Да, много е тежко да разбереш, че баща ти има паралелно семейство, но и ролята на майката е много важна, познавам не е едно разведено семейство, в което детето се гледа приоритетно от майката. Ами някои такива майки, изоставени от мъжете си по една или друга причина (а понякога причината е и в тях), търсят отмъщение като още повече настройват децата срещу баща им. В тази връзка съм ставала свидетел на грозни сцени. Та, нещата не винаги са черно-бели и винаги има субективен елемент от страна на екс съпрузи и деца . Какво е станало, само те си знаят. А единственият неоспорим факт в случая е, че родителите са разделени и Виктор е живял с майка си.

# 676
Нека не забравяме, че виждаме 1/100 от всичко, което се случва на терен. Кой знае какво е видяла Елвира там, кой знае какво е видяла и навън. Мартин видя, че не е много умна и не може да се защити и нарочно я смачка с назидателния си тон и глупавите дефиниции за алкохолизма.
Да не говорим, че от първия ден всичките жени вътре коментират колко пие той и как се мята да налива първо на себе си. Просто Елвира го отнесе.

# 677
Само да вметна - ако пият местен "алкохол", предназначен за "официална" продажба, значи спокойно могат да си надигат чашите от сутринта...
А някак си не мога да повярвам, че са вкарали в предаването истински алкохол.
"Домошарките" с местен произход не ги коментирам.

# 678
Аз пък не мога да си представя такова предаване без  алкохол..

# 679
  • София
Вчерашният епизод беше може би най-интересния до момента, въпреки че пак не беше нещо особено. Можеха да ни спестят разговорите с "психоложката", защото така се създава лошо име на психолозите.

# 680
# 681
До този момент няма явна интрига и скандали между девойките, което е прекрасно, но много зле за интереса към шоуто. Те са там за състезание а се държат като ханъми в харем.

# 682
Аз пък не мога да си представя такова предаване без  алкохол..

Акохол има. Въпросът е каква му е концентрацията.
Масово е "слабоалкохолен", а не вярвам продуцентите да инвестират в марков алкохол.

# 683
Аз съм на страната на Мартин в случая с Елвира. Тя явно коментира често пред останалите и много я вълнува проблема му с алкохола,защото след като беше на среща с него някое от другите момичета я пита дали са обсъдили тази тема,която била толкова важна за нея. Тя нещо смотолеви ,но явно е продължила да рови щом някой " доброжелател " я е издал и пред самият Мартин.
Него и алкохола го оставям на страна,дали има или няма проблем не смея да твърдя негов си е проблема,но това неореантирано и глупаво девойче като каква му се явява, че да се интересува той пие ли ,колко пие и т.н. Разбирам да имат връзка,естествено това би я засягало, но от позицията си на госпожица Никоя, изобщо няма право да го обсъжда така махленски.

# 684
Обсъждала го е с другите, защо само върху нея хвърляте вината? Девойчето му се явява кандидат-гадже, нормално е да се интересува има ли човекът проблем.

За следваща тема може да се включи въпрос в анкетата - Мартин vs Елвира.

# 685
Защото на другите явно им е все тая той колко пие ,знаят че няма да се женят за него и не виждат за нужно да излагат себе си и него с подобни махленски разговори. Тя също не е там заради него ,ама както знаем човек може да избяга от селото, но селото в някои случаи завинаги си остава в човека  и тя е пример за това Grinning

# 686
Не съм съгласна, нищо не са ни показали от разговорите. Може някой друг да е повдигнал темата. Не знаем кой какво е говорил и не знаем кой е казал на Мартин. Който и да е - трепе конкуренцията с удари под кръста, възможно е да е Даниела.

# 687
Разбира се, че е Даниела. Та той придърпа Елвира точно след срещата с Даниела. И от продукцията много удобно не показаха какво точно е казала Айгюлата. Като ги знам турските ханъми колко са способни на интриги, си представям как е насъскала МарЧин.

# 688
Факт е ,че не сме сигурни кой какво е коментирал и от коя е тръгнало. За мен обаче е показателно ,че я попитаха след нейната среща дали е говорила с него за това. Щом специално я питаха за това, за мен значи че за нея е толкова важно,че тя е повдигала темата докато са по женски.
В което реално няма нищо лошо,стига да го беше обсъдила с него когато имаше възможност, а не на срещата да се хили като невменяема, без да направи минимален опит за какъвто и да е нормален разговор ,а зад гърба му да го " храни".

# 689
Аз не мисля,че Мартин остана привлечен от Елвира след срещата им.

Общи условия

Активация на акаунт