🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #3: понеделник и вторник, 20:00

• 106 365
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 1 005
Косара е хубавица, но не му бяга(иде реч за Виктор) като Бранка. Той не е ловец, нито стрелец, но иска да е и да гони елени в гората от която не може да види дърветата. Sunglasses
Не съм мъж ,но не го разбирам това ,честно.  Пипалото бяга и той я гони,Косара от своя страна не бяга ,но и не се предлага - златната среда и Виксата не я отразява. Навява ми странна асоциация - един красив паун който ходи гордо ,не го гониш ,а само му се радваш и от друга страна - грозна и груба хлебарка дето я гониш с чехъла,ама нали събужда ловеца в теб  Joy

# 1 006
Ах Даниелка, каква актриса 😂😂😂 имала принципи.

# 1 007
Мартин сега се ядоса заради Даниела и май ще си го изкара на Елвира.

# 1 008
Оф, защо не ни ги показват тия неща бе... По два часа на ден ли снимат само...

# 1 009
Мартин е захапал много по Даниела
Тцъ. Той е срещал много като нея. Познава меркантилността на такива жени. Просто му харесва да играе игрички с обиграни каки и да се надлъгва с тях.

# 1 010
Хехе какъв удар по егото на мачото. Може да й изиграе лоша шега обаче това отблъскване на Даниела. Не му хареса на Мартин и няма да се учудя да е от мъжете, които се озлобяват след отказ.

Едва ли го избива на агресия или сръдня, но почти сигурно сега е във фаза "тря ударим нещо и да изтрием срама"
Иска да ковне нещо бързо. Ако беше в София, до сега.....

# 1 011
Малко съм назад с около 30 минути, и тъкмо гледах представянето на новите момичета. Мисля, че само някой който дълго време е живял в чужбина може да разбере този начин на говорене. Достя ясне се вижда разликата в българския език между малката и голямата сестра. Аз заминах за Англия на 19, но учих и работя там и неща на тема образованието ми и работата ми не знам как да ги обяснявам на български.

А посрещането, беше доста кофти. Те така или иначе са си конкуренция една с друга, какво им пречат още две момичета. Много грубо и грозно отношение.

# 1 012
Значи Елвира ще е изгонената.

# 1 013
Айде, Елвира изхвърча

# 1 014
Леле "искаш ли да се върнем при другите" ужасно ме дразни! Защо и двамата го казват винаги.
Браво, бе, Косара... изложи се! Ти ли трябваше да си арбитър и да кажеш на "засегнатите" как ги вкарват в интриги. Язък и за блестящия вид тази вечер, разочарова ме.

# 1 015
Ама Елвира е доста тъпичка , явно само клюкарства .

# 1 016
Мартин е пиян, Даниела го отряза и сега ще си го изкара на Елвира.

# 1 017
Елвира е елементарна интригантка, ама Косара май ще се окаже доста по-добра такава.

# 1 018
Justice за Елвира ✊🏻

# 1 019
Ма той Марто е нон стоп на черешата. Кво очаквате?!?

Общи условия

Активация на акаунт