🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #3: понеделник и вторник, 20:00

• 106 388
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 1 080
От този сезон пак няма да излезе истинска двойка. Личи си от 1500 километра.

# 1 081
Давя се в криндж... Как смее някоя да говори истината в ефир... Баче Ники да не я е взел там за това... Направо дисквалификация за такива участници 😂.

# 1 082
Бранимира отговаря "Мерси" на "Обичам те" Joy Ужассс

# 1 083
Титаник ще потъва Smile

# 1 084
Този сладур Викчо продължава с тази поничка Брана.
Това момче е неспасяемо.

# 1 085
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
Смешно ми стана от думите на Анна-Мария. Тя не е ли също в шоуто да рекламира себе си, лицемерие от всички. Мартин беше като класен, Виктор като учителя по музика, а в погледите на момите не се четеше нищо друго освен безкрайна пустота.

# 1 086
Никога не е имало статии за Мартин и Мартина

Тя нали е хостеса, по-вероятно ги в виждала заедно в компания.

# 1 087
Давя се в криндж... Как смее някоя да говори истината в ефир... Баче Ники да не я е взел там за това... Направо дисквалификация за такива участници 😂.

Да, да, да! Между другото, Елвира още в началото се затръшка, че щом тези хора са си вкарали мадами, значи за другите няма никакъв шанс и тя не иска да е просто пълнеж. Пък нека да е глупава....нот.

# 1 088
Отговори с “добре” Брана

Добре че се обясни после, че спича. Поне е искрена

# 1 089
Тази Силвия не е читава. Заглежда странно дълго момичетата. И тя като Анна Мария. Комплекси. Как е решила, че е за Ергена?!

# 1 090
Някой забеляза ли Даниела как цапна Мартина по гърдите в промото за следващия епизод? Беше доста грубо...?!

# 1 091
Тя пък Елвира щото нямаше така или иначе да си ходи...

# 1 092
Ох, Виктор в любов ли се обясни? И се влюби в Бранимира за една седмица, така ли? Абе на кого го пробутвате тоя евтин буламач, синеочко се е набълбукал отдавна, сега избухна. Ми права си е Елвира от - до! Егати тъпите злобни гадове са тия от продукцията, воглаве с Мартин, а Виктор е безхарактерен!
Голяма, голяма излагация! Дано Елвира не се е сдухала и травмирала много, горката!

# 1 093
  • Stockholm
За Мартинчо най-глямата обида е истината. Интригант си беше в ИВ, такъв е и тук. Клюкарка.

# 1 094
Виктор и Мартин са си за гонене Close

Общи условия

Активация на акаунт