🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #3: понеделник и вторник, 20:00

• 106 388
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 1 050
Начи те всичките до една са чули и чели, но явно тази е достатъчно глупава да подхване първа темата. Ми няма начин да остане повече. Ама няма акъл да стане и сама да каже, явно не ми е мястото тук и няма за кого и какво да остана, довиждане, а ще чака да стане още по-грозно, да грачат всичките "светици" по нея и да я изгонят като мръсно коте с определението "лъжкиня и интригантка".
Ми факт ли е, че Мартин и Мартина се познават от преди предаването? Да! Сами си го казаха, какво се правят на пръднали гугутки сега?!

# 1 051
От продукцията се усетиха от какво голямо  творческо безсилие страдат и хвърлиха един от козовете- създадоха интрига и  кокошките закудкудякаха. Сега ергените ще се направят на мъже в курника и по "мъжки" ще решат проблема. Боже, прибери си вересиите!

# 1 052
И ние си ги мислим тия работи за Мартина и Бранка. Айде, Елвиса да дойде и нас да изгони!

# 1 053
Интригите тръгнаха от Ана-Мария. Ако изгонят мажоретката с отворен уста, ще е просто сценарий за изчистване на разходите.

# 1 054
Имаше статии за Мартина и друг бивш на Емануела .
Мартин я знае покрай скандалите на Мартина с Емануела .

# 1 055
Ами Елвира е казала всичко което и зрителите мислят… Браво на момичето Joy

# 1 056
Чуден сценарий. За к'во се вързвате, не знам, сякаш сефте гледате Ергенина. То беше ясно, че освен муцунки, фигури, лица, цици и дупета, щеше да има и игрите на глада. Е, има, честити да са.

# 1 057
Не мога да преценя коя ми е по-неприятна Даниела или Ферай. Толкова злоба в такива млади жени. Много е тъжно!
Даниела е Ферай след 10 години - безработна, употребявана, и вечно търсеща богат чичко.

# 1 058
В първия сезон не беше по преразказ, всички чухме крясъците, истериите и дудненето на Сашка. Сега една дума не ни е показана от Елвира! Сготвиха я, защото е тъпичка и не може да се защити!

#JusticeForElvira

# 1 059
Имаше статии за Мартина и друг бивш на Емануела .
Мартин я знае покрай скандалите на Мартина с Емануела .
Не само, в едни кръгове са движили явно, така поне се разбра от разговора им на първата среща в киното.

# 1 060
Издирвам бижуто на Косара, идеи?

# 1 061
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Боже, че е глупава тази Елвира! Докато е тъпа и дрънка каквото й дойде на акъла, без да знае кога да си затвори устата, така ще е.
А и не й стигат мозък и възпитание да прецени, че се е издънила и да се извини. Само стои и гледа с отворена уста, даже не може да се оправдае като хората.

# 1 062
Оффф, нико една не ми харесва. Особено като ги покажат в близък план и лицата им са...ужас. Дори и гримът не може да ги покрие. Елвира е най-красива всъщност, но то и за това ще я изгонят май.
Tи в предния епизод видя ли я? С психоложката? Страшничка си беше.

Аз тогава не я загледах особено. Но ми направи впечатление, че много внимателно и с широко отворени очи слушаше обяснението на психоложката, която също е офффф. Trollface

# 1 063
Никога не е имало статии за Мартин и Мартина

# 1 064
Мдаа, жалка история, много жалка...Сготвиха я Елвира, както каза някой преди мен... А Мартин се е набухал, обаче много е обиден, че някоя мома е казала, че се набухва каждая вечер, по обеда и на завтрака... А Мартина още малко и пълен въздържател ще го изкара! За скалъпената интрига с Бран-Виктор въобще не ми се говори.

Общи условия

Активация на акаунт