🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #3: понеделник и вторник, 20:00

• 106 388
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 1 095
Гнусари. Искам Брана да се гаври с този дрисльо докрай, а Даниела да му вземе всичките пари на пияндето. Така ще има справедливост.
Веднъж да съм 10000% съгласна с теб!

# 1 096
Тя пък Елвира щото нямаше така или иначе да си ходи...

Е да де. Това, което ние сега го гледаме, тя го е видяла почти веднага. На момента е разбрала, че няма шанс.

# 1 097
  • Варна
Това е някакъв виц - Първите очи , които виждам са твоите ! , отговор -Добре !
Голям майтап.

# 1 098
Да дават третия ерген. Тези са ясни.

# 1 099
Бранимира е такъв темерут, че просто нямам думи...От типа хората е, които се държат ужасно грубо и студено с останалите под претекст, че са искрени и си казват нещата право в очите. Непоносима ми е и страшно нетактична, да не кажа проста.

# 1 100
За Мартинчо най-глямата обида е истината. Интригант си беше в ИВ, такъв е и тук. Клюкарка.
За миг си помислих, че си си сложила Бранка за аватар.

# 1 101
Много грозно нападение към Елвира. Как е възможно уверен в правотата си човек, да се засегне от едни неволно казани коментари на момиче. И да последва публичен линч…грозно.

# 1 102
Бранимира сякаш е разногледа

# 1 103
Екстра са си мъжете. Всички мъже са податливи.
Винаги жените са ги определяли. А тези се влияят от жените, които са им симпатични.
Понеже мислят с долната глава, а имаме и сценарий, ще гледаме още интриги.

# 1 104
  • София
Голям майтап.

То пък едни очи…
😑

# 1 105
Не само се влюби Виктор за една седмица, но и се влюби, докато обикаляше острова с най-различни жени.

Тъпо беше да вменят на Елвира вина за интрига, която никаква интрига не е, ами си е живата истина.

# 1 106
Много са скучни промотата.

# 1 107
Титаник със сигурност ще потъне, за това Любомира ще го извади и сто процента я виждам на финал. А що иде реч за Мартин, Даниела ще си му остане фаворитка .. то си личи от километри. Как пък нито един сезон не ми хареса едно момиче и до край да съм за нея.. аман. Мартин е супер за такива предавания - интриги, драма. Идеален е!

# 1 108
Да дават третия ерген. Тези са ясни.
Да влезе убитият! Joy

# 1 109
Голям майтап.

Хаха, да! Това като чичо Чарли (от двамата мъже и половина), като му каза мадамата, че го обича и той вика - благодаря! Sweat Smile

Общи условия

Активация на акаунт