🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #3: понеделник и вторник, 20:00

• 106 371
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 1 110
Това си беше доста канално изпълнение от страна на всички, които решиха да са връз купом на някакво момиче, пък дано да излезнат по-морални по телевизията.  Може Елвира да не е гений, но всичките тези неща не е като да са далеч от истината. За Викторчо и Брана обаче ми се вижда повече да са бивши гаджета. Присъединявам се към “клетвата” - ергените цял живот да ги водят за носа, да им взимат парите и да ги правят на луди

# 1 111
Тя поне Благодаря да беше казала

# 1 112
Бранимира е такъв темерут, че просто нямам думи...От типа хората е, които се държат ужасно грубо и студено с останалите под претекст, че са искрени и си казват нещата право в очите. Непоносима ми е и страшно нетактична, да не кажа проста.
Според мен изобщо не харесва Виктор. Възползва се от ситуацията и от вниманието към нея. Рано или късно и такива като нея си намират майстора. Някой, който да ги гледа със същото безразличие и студенина.

# 1 113
Много грозно нападение към Елвира. Как е възможно уверен в правотата си човек, да се засегне от едни неволно казани коментари на момиче. И да последва публичен линч…грозно.

Истината не е удобна… Добре, че се спаси от тези

# 1 114
Тя пък Елвира щото нямаше така или иначе да си ходи...

Е да де. Това, което ние сега го гледаме, тя го е видяла почти веднага. На момента е разбрала, че няма шанс.
Ами да си беше върнала розата, не да приема две или по-грамотно да беше завъртяла интригата, или сега да беше се аргументирала. Интригантка, при това тъпичка, амиии...

# 1 115
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Даниела обаче е много кофти същество, все гледа да злепостави останалите пред ергените. Винаги, когато са в компанията им, гледа да клъвне уж невинно някоя. На няколко пъти го направи с Мартина, тази вечер наред беше Ферай. Уж добронамерено, с меденото гласче: "Ти май залиташ нещо?"
Не пропуска да жегне и кандидатките на Виктор при всяка удала се възможност, възклицавайки високо "Колко сте сладки!" всеки път, когато той и Бранимира тръгнат нанякъде да се усамотят за разговор.
Много гадна и подла твар е това!

# 1 116
Жалко, че Неделчо няма да има възможност да я разпита както трябва. Трябва да спрат да им гледат подкаста, за да спрат с тия договорни отношения.

# 1 117
То пък голямо нещо казала Елвира, че публичен линч и подскачат, като че ли ги е обидила. Чак клевета!
Изказала съмнения, че и двамата имали връзка с тия двете отвън. Голяма обида, голяма клевета.
Ми кажете, че е в грешка и това е.

# 1 118
Е , каква истина за Мартин и Мартина ?

# 1 119
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
Ергенът 4, когато истината се нарича лъжа.....
Клюкарки са и двамата ергени, а на фауната около тях най ще им отива определението квачки.

# 1 120
Сега да видим Неделчо колко ще е независим от BTV с Елвира в Надкаст.

# 1 121
Никога не е имало статии за Мартин и Мартина

Тя нали е хостеса, по-вероятно ги в виждала заедно в компания.
Тя не е хостеса ,Елвира е брокер.

# 1 122
Центрофуга е само в главата му на Мартин. Държи се като изключително самовлюбен, плосък тарикат.
Да си взима писателката и да си опишат безкрайните клишета в книга номер 2.
Номер 3 може да е с клишета на английски, да се покаже 'тузара', че е бил в чужбина и поназнайва английски лафове.
После да ги подаряват на входа на Джанъм за всеки направил сметка над 100 лв.

# 1 123
# 1 124
Дето се вика вместо да й избодат очите,й изписаха веждите на  Елвира. То ясно,че не може се вреди за т.нар. ергени, но поне си тръгна рано и без особени щети за имиджа.
Реално тя не каза ( ако и да го е казала) нищо, което ние тук не сме дъвкали.

Общи условия

Активация на акаунт