🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #3: понеделник и вторник, 20:00

• 106 517
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 1 200
Мартин да минава на фрешове до края на сезона,

Ш'го обидиш Laughing

# 1 201
Мартин,ако е алкохолик как изкара тогава два месеца в Игри на волята без пиене

# 1 202
Бат Марто има зависимост към хазарта , най-малко това показва, че е склонен към зависимости - алкохол, жени и тн. Отделно си върти заведения, родителите богати, децата големи и при майка си, той си вее ... пийва си, хоцка си, нормалните неща за хора от тази порода, както се нарича той "бохем", ама виж имиджа и репутацията на семейството трябва да са изрядни, че както са му спрели издръжката заради Енануела, така и след предаването може да има санкции и трябва да внимава, че като гледаме на Даниела няма да може да разчита както на Емануела 😀 а и тя самата не веднъж е казвала, че той редовно и е изневерял по дискотеките с кви ли не, от хостеси и сервитьорки до 19 годишни, реално който върже

# 1 203
По принцип в Игри на волята вечер им дават алкохол, просто не се заснема. Чувала съм разкази на участници по подкасти как са се напили.

# 1 204

Тежко, но си го изкара на Мастагарков.

# 1 205
  • София
Гледам със закъснение. Тъкмо приключи срещата между Росица и Виктор. Това момче трябва повече усилия да влага. Тотален отказ да разговаря нормално. Едва изтрайва минута-две, за да изстреля Искаш ли да се връщаме при другите? И като чу "не особено" изпадна в тупик. Сега започва линчът.

# 1 206
  • Leeds, UK
Обаче Наум спря да ни дразни. 😂
Да, сега минава през вратата! Не изскача от храстите.

# 1 207
Топ коментар от Фейса за другарката Айгюл!

# 1 208
  • София
УжасТ и безумие.
 За момите "американки" все още нямам мнение, за сега изглеждат свежарки.
За пореден път се убеждавам, че Виповете в нашата татковина са едни отявлени простаци и простакеси. Даже се чудя какво и харесват някои хора на Мартина , като от километри лъха на брутална селяндурщина.
Кухото Елвирче го сготвиха горкото.
А Викторчо окончателно го зачерквам като мъж. То бива емоционален мазохизъм, ама неговото даже не знам как да го нарека. Обичам те - добре... Поне Пипалото да беше изръсила едно много мило.

# 1 209
Дават им алкохол на дивата река и стопанството.Това не го вярвам

# 1 210
Дори зависимите, особено тези с пари си правят детокс - от суета и за пред хората, близките.
Вместо да плаща за разни скъпи ритрийти е направил безплатен детокс, какво толкова чудно има.
Освен това се е захранвал с публичното внимание през тези месеци, което явно е друга негова зависимост.

# 1 211
  • Сливен
Гледам със закъснение. Тъкмо приключи срещата между Росица и Виктор. Това момче трябва повече усилия да влага. Тотален отказ да разговаря нормално. Едва изтрайва минута-две, за да изстреля Искаш ли да се връщаме при другите? И като чу "не особено" изпадна в тупик. Сега започва линчът.

Косара, а не Росица.

# 1 212
Аз леко изпуснах и не ми се връща да видя- освен Касара ,Любомира ли беше другата клюкарка ?
Ако е тя ми е малко странно ,защото Косара сама си каза,че би опитала да опознае и двамата,но Любомира има интерес само към Виктор , защо тогава говори с батко му да  се жалва Rolling Eyes за мен като зрител е ясно че Виксата е льольо, но тя като " влюбена жена " не трябва ли на него да се жалва и от него да очаква  като мъж да тропне по масата

# 1 213
Хайде, да не преиграваме.
Винаги ярките личности са било мишена за посредствени коментари. И изпъкване на техен гръб.
Мартин е силна личност. Малко му пука кой за какво го мисли.
Данка също, колкото и да не ми харесва, си има подход.
Мартина ъсщо си има свой прийом.
Брана е ужасна, но и тя се отличава. С бурсучеството.
Братлето също. Макар да не е за този формат. Тук няма да намери мъж, а приятелчета.
Косара е като провинциална мутракеса – недостъпна и изискваща.
За всичко се иска характер в този живот.
Повечето са скучни като по конвейр.

# 1 214
Е, издържал е някак, той още не в най-тежка фаза на зависимост, но определено има проблем с алкохола и все по-зле ще става.

Общи условия

Активация на акаунт