🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #3: понеделник и вторник, 20:00

• 106 624
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 1 185
Кои сте тези всички? Мартин може да прави каквото си реши. И не, не е алкохолик. За жалост на женичките дето не им или никога няма да им обърне внимание.

# 1 186
И във фейсбук всички са на страната на Елвира. Великите мъже, евала! На пияндурника дама от професията му отказа целувка, ми за яд си е.
Извинете, но това се води екстра и се таксува допълнително, та са си съвсем нормални тези неща, моля ви...

# 1 187
Това е някакъв виц - Първите очи , които виждам са твоите ! , отговор -Добре !
Голям майтап.

То пък едни очи…
😑

Малки, миши очички.Да кажем,  че ги вижда екзотични,  тъй като красотата е в очите на гледащия.. Толкоз.
За жалост, констатирам,  че Елвира,  като по-знойна и изразителна мацка беше настъпана от повечето.Женска злоба са казали хората иии мъжка солидарност.Та така..
Умствения багаж не и беше много по-малко от на доста други,  но пък краката и дълги, очите и големи, гърдите естествени.Това е достатъчно,  да я обвиняват в какво ли не.

Тя беше най-красивата там, за това я махнаха. Освен това ми се струва доста навътре в нещата от хайлайфа, та за това бат Марто я разкара. Твърде много знае и не можеше да я остави да се разприказва още повече.

# 1 188
Кои сте тези всички? Мартин може да прави каквото си реши. И не, не е алкохолик. За жалост на женичките дето не им или никога няма да им обърне внимание.
Бог да пази от вниманието на мъже като Парти Марти.

# 1 189
ЧеСно, на кой му пука?!? Изобщо! За всичко?!? Визирам Ергена и всичко.
Пп Спойлера е "...и всичко!". Sunglasses

# 1 190
Олеле, дано да не ми се случва да ми се обръща такова внимание - да дойде и да ми каже - който носи бяло...хи хи хи...

# 1 191
Пази, пази, и от други неща пази.
//
разборът ми за тази вечер:
Вкараха допълнителна интрига малко в кокошарника с тези 2 проскубани кокошки.
Назидаха другата твърде кудкудякаща кокошка.
Двете основни кокошки на Мартин показаха характер.
Викчо пак е в дилема. Това момче май никога няма да реши.

# 1 192
Косара много ме разочарова! Оная актриса и тя, да участват в тоя нагласен цирк! Уж си приказват двете, пък Мартин отива и те му споделят каква зла клюкарка е Елвира!
Във Фейсбук всички подкрепят Елвира и смятат тази серия за абсолютен позор, подкрепям!

# 1 193

А за теб какво е понятието алкохолик? Човек, който вдига наздравици от сутрин до вечер, има зачервен, болнав вид и обяснява на другите защо НЕ Е алкохолик с много подробна, добре обмислена реч какво е? Можем и просто пиянде да го наричаме, все тая - човкът си е зависим от чашката...

# 1 194
  • Варна
ЧеСно, на кой му пука?!? Изобщо! За всичко?!? Визирам Ергена и всичко.

Едва ли на някой много му пука чак Laughing, дрънкаме си ..Но още веднъж  доказателство, че всяка подобна  компанийка на змии  си намира жертва. И обикновено не е някоя грозница невзрачна,  жертвата де.Доста предсказуемо и неизненадващо.
Мартин не е алкохолик, просто обича питиета редовно. И силикон. То се вижда какво харесва. За това и успеха му в любовта такъв до сега , не много постоянен .

# 1 195
Според мен има един доволен от епизода днес и това е Емануела. Дори да не го е гледала, то вече се е разчуло.

# 1 196
Мартин да минава на фрешове до края на сезона, Косара да я наричат вече Клюкара, Данчето да си води записки, че ще изпусне колая на сюжета. Виктор да спре да се потриса от всяка жена, ако ще доказва, че не е гей.

# 1 197
Хаха Косара - Клюкара! Много яко! 😀

# 1 198
Заслужават Емануела наистина да цъфне в Шри Ланка и да хвърчи перушина до небесата. Жалко, че на продукцията им са кът парите, та това никога няма да се случи. Мартин и мартинките му само ще избягат, ако се налага и пеша в джунглата

# 1 199
  • София
Сготвиха Елвира като по учебник.
Мартин не се забави и намери начин да я изгони мъжкарски(в неговите очи) със съдействето на продукцията и нагласените сценки и коментари.
Косара се пъчеше да изпъкне, сега успя, но не в светлината която очаква.
Още един-два такива епизода и ще си намеря друго за гледане.

Общи условия

Активация на акаунт