🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #3: понеделник и вторник, 20:00

• 106 638
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 1 170
Силно се надявам Виктор да гледа предаването после и да види отстрани колко токсични са им отношенията с отвратителната Брана. И никога повече да не допуска до себе си момиче, което да го кара да се чувства по този унизителен начин...

# 1 171
Само едно се питам - седна да пиша у темата, минимална активност, пропусна час, сякаш съм пропуснала половин живот Joy. Ней чеСно! Joy

# 1 172
Групичката на четворката - Даниела, Мартина, Ана-Мария и Ферай, наподобява 4 богомолки, скупчени на обща територия. Уж една порода, а всъщност хищници. Всяка от четирите преценява силните и слаби страни на другата и в подходящия момент биха се атакували безпощадно. Ферай го каза де - дръж врага си близо.

# 1 173
Не само Росица отиде при нея. И някоя от русите я прегърна, но не видях Ива или Силвия беше.

# 1 174
И във фейсбук всички са на страната на Елвира. Великите мъже, евала! На пияндурника дама от професията му отказа целувка, ми за яд си е.
На туй реалити най му харесвам, че участниците никога не могат да предвидят реакцията на публиката. Четвърта година гледаме как някой остава с пръст в устата и зарит от народната любов.

# 1 175
  • Ню Йорк
Изключително ми е недостоверен тоя сезон. Жени гонят мъже и то по външен вид. Такова чудо в природата няма. В реалния живот всички щаха да се редят за Мартин, защото Викито е скъсал джоба от всякъде.

# 1 176
Елвира ако беше малко по- умна можеше да ги строи в две редици, да си им каже нещата директно, кой какво говорил, кой колко пиел, за специалното отношение на Виктор, да завърже една хубава интрига и да си тръгне като пич, тя си глътна граматиката и я натириха. Но в сравнение с миналите сезони квачките там бяха брутални, викане цирикане една през друга, обиди, тука си беше доста обрано и "дипломатично". Мартин обича да привлича внимание и да се прави на мъж, Виктор удря нови дъна, той е такава безгласна буква, няма живец в него баш за Бранимира си е и в нея няма живец и направо могат да се прибират в България вече, че е жалко момичетата от неговия отбор да се борят за него. Мартин поне е сладкодумен и може да се завърти главата на някоя, Витя или ще те отегчи или направо ще ти се прииска да си направиш едно харакири и да се свършва с тая мъка.

# 1 177
И във фейсбук всички са на страната на Елвира. Великите мъже, евала! На пияндурника дама от професията му отказа целувка, ми за яд си е.

Ама колко смешно й се хвърлИ...направо щеше да направи предно салто за малко, тя като се мръдна настрани.
Срам, срам за баткото. Май не е много опитен с жените. То и флиртовете му едни такива...дръвнишки.

# 1 178
Те - Вико и Брана, чини ми се повече от чат да са имали, ама айде чат да е. (Бази Wink).
Ши я обидиш.
Клевета 😁
Ща ва изгоня!

# 1 179
Оф, големият строг вълк Мартин и горкото пакостливо плашливо агънце Елвира...

Честно казано, въпреки че Косара нито външно ми допада, нито като темперамент - общо взето, ми е почти същият борсук като Бранимира - не очаквах тя да е клюкарила. Явно просто е като Даниела - хитра и знае пред кого какво да говори.

Мартина, Ана-Мария, Даниела и Ферай - когато и да ги махнат, ще им е късно. Знам и че няма да е скоро така или иначе. Но са ми много неприятни вече.

Май единствените, които са ми интересни и приятни са Ивет, която от самото начало някак ми хареса, и Росица, която пък по време на вечерята й с Виктор, ми направи много хубаво впечатление. Може би донякъде и Адриана, Клаудия, Синтия, Силвия.

Новите момичета са ми някакви никакви - не че нещо им има лошо, просто това вкарване на хора ми се струва безсмислено.

М/д, Елвира май доста добре ги е преценила нещата и хората - явно нито е толкова тъпа, нито е фалшива.

Последна редакция: вт, 25 фев 2025, 23:06 от Geri2000

# 1 180
  • Варна
Това е някакъв виц - Първите очи , които виждам са твоите ! , отговор -Добре !
Голям майтап.

То пък едни очи…
😑

Малки, миши очички.Да кажем,  че ги вижда екзотични,  тъй като красотата е в очите на гледащия.. Толкоз.
За жалост, констатирам,  че Елвира,  като по-знойна и изразителна мацка беше настъпана от повечето.Женска злоба са казали хората иии мъжка солидарност.Та така..
Умствения багаж не и беше много по-малко от на доста други,  но пък краката и дълги, очите и големи, гърдите естествени.Това е достатъчно,  да я обвиняват в какво ли не.

# 1 181
Засега интелектуално ниво държи само Росица.
Отчасти астроложката.
Всички останали са леш.
Или неадекватни, или злобни, или някакви летящи в облаците, или ледени кралици, или схемаджийки.
А тази Силвия ли е, каква е, не знам защо е там изобщо. Тя е като за механа петък вечер.

# 1 182
И какво? На всички ни се изпариха съмненията, че Марто има проблеми с алкохола. Добре, че справедливостта възтържествува... Joy

# 1 183
Те - Вико и Брана, чини ми се повече от чат да са имали, ама айде чат да е. (Бази Wink).
Ши я обидиш.
Клевета 😁
Ща ва изгоня!
Първо твоите очи виждам! Joy

# 1 184
Може мама и тате да са били спешна телеграма до Шри Ланка, че синчето изглежда в кофти светлина и веднага предаването да се редактира. И децата на този човек сигурно гледат телевизия...Как татко им точи лиги по пластмасови какички.

Общи условия

Активация на акаунт