🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #3: понеделник и вторник, 20:00

• 106 385
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 1 155
Тo не му виждаме очите в този сезон

Обаче Наум спря да ни дразни. 😂

Последна редакция: ср, 26 фев 2025, 08:07 от kotebg

# 1 156
При наличието на психоложката ,даже ми стана симпатичен Joy

# 1 157
Брана и Вико са имали заигравка отпреди. За домашни любимци, котки, нам кво. Според мен са си били на ниво чатчета. Поне.
И не ѝ прави чест да с еправи на ощипана. Можеше да каже – ние сме общували преди това на тема домашни любимци. Не ми ареше това момиче и това е.
//
Кой е Наум. Евнуха ли? Поне се държи като такъв.

# 1 158
Имам чувството, че е имало уговорка за чистене на имиджа на Мартин в предаването. Тая тема за алкохола твърде много време ѝ отделиха. Искат да опровергаят думите на Емануела, обаче всички си я знаем, че е цапната в устата и въобще не смятам, че ще си измисля. Все пак се познават от доста години и добре си го знае що за стока е.

# 1 159

Ммм, почти. В днешния епизод е възвърнал предишния си бастунски вид. Обаче с каква любов гледа нотариусовият син, сигурно имот ще купува. Sweat Smile

# 1 160
Да се чуди човек Брана що е влязла в Ергенът, като не може да го понася.

# 1 161
Ами не , не е бил с нея преди предаването . Влезе прясно разделен, но беше във връзка със съвсем друго момиче .

# 1 162
Те - Вико и Брана, чини ми се повече от чат да са имали, ама айде чат да е. (Бази Wink).

# 1 163
Те - Вико и Брана, чини ми се повече от чат да са имали, ама айде чат да е. (Бази Wink).
Ши я обидиш.

# 1 164
Да се чуди човек Брана що е влязла в Ергенът, като не може да го понася.
Тя ако не можеше да го понася, до сега да си е тръгнала при този натиск.

# 1 165
То както говориха , че бил обвързан предишния ерген, а не беше .

Само се е познавал с Царина и са се сгодили след предаването. В спойлерите май се спомена, че съвсем са били заедно и от преди това.

За мен няма съмнение, че са се познавали Мартин и Мартина. Емануела, общи познати, за които си казаха дори по време на първата среща, няма как да не са се засичали. Нищо чудно и Елвира да ги е виждала.

Елвира в брокер и хостеса. На първата среща му каза, че го познава от работата ѝ и даже очакваше да я помни.
Само дето Алек олиза всички ергенки като за последно, разигра цял цирк с майка му, и после й се врече на тая вярна Пенелопа, апропо Царина.

# 1 166
Ши я обидиш.
Клевета 😁

# 1 167
И във фейсбук всички са на страната на Елвира. Великите мъже, евала! На пияндурника дама от професията му отказа целувка, ми за яд си е.

# 1 168
Елвира беше в голям стрес, горката, изчервена до уши, лицето й пламтеше и под двата слоя грим, очите й плуваха в сълзи от обида и срам, едва се удържаше.
Добре, че запази самообладание и не се извини! За какво да се извинява, за това, че е казала истината и това, което всички клявки вътре не само си мислят, но и коментират! Просто тя опра парцала, щото от толкоз целомъдрие, зрителят няма какво да гледа!
Квачките много се изложиха - първо се държаха супер грубо и селски с новите момичета и второ - не само една не стана да защити Елвира, поне с дума, с нещо, но и всички лицемерки й се нахвърлиха като акули надушили кръв! Само Росица я прегърна и й каза - пиши ми. Евала, Роси, добро момиче си! Останалите - дъно! Капчица женска солидарност нямаше, камо ли човешка!

# 1 169
Пазят имиджа на Мартинчо, може и някой факс да са получили. Ако остане, може още нещо да изръси. Няколко пъти подхващаше темата с пороците.

Общи условия

Активация на акаунт