🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #3: понеделник и вторник, 20:00

• 106 371
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 1 140
Бранимира направо да я пускат в Момата. И всички мъжки персонажи да се играят от Виктор. Упорито е момчето,ще се справи.

# 1 141
  • София
И Бранка трябва да си ходи, защото си личи, че няма интерес към Виктор. Чак с досада го гледа.

# 1 142
Вече нямам никакви възражения относно вкарването на третия ерген. Може той поне да е ерген и да не е обвързан...ОПСС, чакам Марто да ме изгони😅😅

"Така, сега взимаш колкото луканка може да носиш и айде към летището"

Ето, нещо такова си представям, че им казва на изпроводяк Grinning

# 1 143
Какви са и принципите на Даниела, че не разбрах?! Преди брака с@йс НьЕ😀

Или преди да си изчисти задълженията🙂

# 1 144
Какви са и принципите на Даниела, че не разбрах?! Преди брака с@йс НьЕ😀
Ами пази се за съпруга, явно. 🤥

# 1 145
Да, Бранка много спонтанно се засегна на клеветите, че имала връзка с Виктор.
Ужас!! Спрягат я за гадже на мъж, който не е сигурно дали си пада по жени. Joy

# 1 146
Аз дори Елвира не съм я отразила, щото не съм я запомнила. Дори не ми дреме за "интригите" около нея, защото са инспирирани от предшестващото.Да живеят игрите!

# 1 147
Какви обиди, какво чудо невиждано! Виктор като малоумен - батко му каза да се обиди и той веднага се нацупи.

# 1 148
Аз съм сигурна, че Виктор и Бранка не са били гаджета. Тя така се засегна, че някой може даже да си го помисли. Joy Влезла е за ол инклузива и известността, но ще и излезнат през носа. Народната любов не прощава. Joy

То и Капиталовата я намрази цялата държава и кво? Направи си последователите, направи си кинтите, ходи по Бали, по Тайланд, купи си имот кеш и т.н. Като нищо и тая смешка Бранка ще прокопса нагоре. Обаче този сезон въобще не им лансираха профилите поне.
Брана е куха, нищо общо с Капитанова.

# 1 149
Елвирче, душо, идвай тука при нас да си ги клюкарим всичките, хич да не ти пука, супер си!

И! - Мартин е пианде, Брана и Мартина се познават с ергените отпреди, така че никакви "клевети" не си казала.

# 1 150
То както говориха , че бил обвързан предишния ерген, а не беше .

Само се е познавал с Царина и са се сгодили след предаването. В спойлерите май се спомена, че съвсем са били заедно и от преди това.

За мен няма съмнение, че са се познавали Мартин и Мартина. Емануела, общи познати, за които си казаха дори по време на първата среща, няма как да не са се засичали. Нищо чудно и Елвира да ги е виждала.

Елвира в брокер и хостеса. На първата среща му каза, че го познава от работата ѝ и даже очакваше да я помни.

# 1 151
Какви обиди, какво чудо невиждано! Виктор като малоумен - батко му каза да се обиди и той веднага се нацупи.

Ми кво ся, майка му е цял нотариус. Не го ли виждате и Наум как го гледа "баткото", всеки момент ще му се нахвърли да го разцелува. Боже, божеее....то бива нотариуси и мисирки в тая държава, ама чак пък толкоз не бива! Nerd

# 1 152
И Бранка трябва да си ходи, защото си личи, че няма интерес към Виктор. Чак с досада го гледа.
Да си ходи ,ама не иска! Къде ще намери друг такъв балък да лази пред нея в национален  ефир ,а тя да се прави на оборотна и да го гледа с отвращение Grinning

# 1 153
Обаче Наум спря да ни дразни. 😂

# 1 154
Някои беше казал, че НН обича да морализаторства в продукциите си. Този ще излезе най-големият комплексар. Само се назидават и наказват участнички без реално да се покаже на зрителя що за толкоз голям гаф са направили. Цирк.

Общи условия

Активация на акаунт