🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #3: понеделник и вторник, 20:00

• 106 360
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 1 125
Вече нямам никакви възражения относно вкарването на третия ерген. Може той поне да е ерген и да не е обвързан...ОПСС, чакам Марто да ме изгони😅😅

# 1 126
На кого му пука за тая Елвира?!
Явно на никого, както и на продукцията. Не искам да съм жестока, но момичето, освен едни изкуствени цици и отворена уста с безумен поглед, нямаше какво да предложи друго. Да е благодарна, че я набедиха за клюкарка. Барем се отличи с нещо. Така или иначе щеше да си тръгне.
//
Чакаме истинските скандали с нетърпение. А те предстоят.

# 1 127
Много смешно и нескпосано беше всичко свързано в изгонването на Елвира. Мартин сяда да си говори “случайно” с Косара и Любомира и те точно на него споделят нещо, което е говорено, но пък на нас не ни е показано. Не ми се връзва цялата история, ама ще се направя, че съм им повярвала.
Междувременно Виктор все по жалък изглежда с тези признания пред тази особа с безумно самочувствие и поведение, което отдавам на крехката ѝ възраст.
Този сезон още от сега мачът изглежда свирен и явно затова им се е наложило да вкарват нови участници и други разнообразяващи обстоятелства.
На този фон Мартина все по-симпатична ми става, много по-искрена и неподправена от Даниела, нищо че не блести с ум, но е чаровна и мисля че го харесва.

# 1 128
Явно на никого, както и на продукцията. Не искам да съм жестока, но момичето, освен едни изкуствени цици и отворена уста с безумен поглед, нямаше какво да предложи друго. Да е благодарна, че я набедиха за клюкарка. Барем се отличи с нещо. Така или иначе щеше да си тръгне.
//

Много моля, изглеждаха доста истински нейните 😂🤣😂

# 1 129
То както говориха , че бил обвързан предишния ерген, а не беше .

# 1 130
Косара ли забърка интригата?

# 1 131
//
Подкрепям!
За толкова празен поглед на друга Ергенка не се сещам,а не е като да е нямало кухи хралупи в предишните сезони

# 1 132
Аз съм сигурна, че Виктор и Бранка не са били гаджета. Тя така се засегна, че някой може даже да си го помисли. Joy Влезла е за ол инклузива и известността, но ще и излезнат през носа. Народната любов не прощава. Joy

# 1 133
Какви са и принципите на Даниела, че не разбрах?! Преди брака с@йс НьЕ😀

# 1 134

Синхроните за седмицата.

# 1 135
Ах, колко е принципен Мартин! И моралист. Няма да търпи клюки за себе си! И то таквиз неверни неща! И ще накаже несретницата Елвира. Пред всички. Като предупреждение към останалите да не си позволяват да говорят за него, че обича да си попийва, че е хазартаджия и тунингованите мацки са му приоритет и е вероятно да ги познава и извън предаването. Лоялен и към своя другар - ерген, който е малко льольо, ама нищо. Мартин е мъжкар, та дрънка!

# 1 136
Първо платена някоя  интервенция и тогава целувка Joy

# 1 137
Не и безплатен.

# 1 138
Аз съм сигурна, че Виктор и Бранка не са били гаджета. Тя така се засегна, че някой може даже да си го помисли. Joy Влезла е за ол инклузива и известността, но ще и излезнат през носа. Народната любов не прощава. Joy

То и Капиталовата я намрази цялата държава и кво? Направи си последователите, направи си кинтите, ходи по Бали, по Тайланд, купи си имот кеш и т.н. Като нищо и тая смешка Бранка ще прокопса нагоре. Обаче този сезон въобще не им лансираха профилите поне.

# 1 139
Ергенът 4, когато истината се нарича лъжа.....
Клюкарки са и двамата ергени, а на фауната около тях най ще им отива определението квачки.

Еее, квачки не е модерно. Мисирки са.
Аз пак нямам фаворитка, защото като установих, че Мартина ми прилича на Аня Пенчева и като я видях да се държи като Аня Пенчева и съм до тук с нея. ЗакъсАх го, сега само хейт трябва да сипя...Sweat SmileSweat Smile
Дано някоя да направи нещо героично, че да се закача за нея. А дано, ама надали.

Общи условия

Активация на акаунт