🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #3: понеделник и вторник, 20:00

• 106 486
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 1 260
Е хайде сега , от визитката и се видя , ме е глуповата . На срещата с Мартин също не изпъкна с нищо , стана бързо безинтересна . Тъпо е да говори , че имало статии за Мартин и Мартина като такива няма,  явно така си обяснява мижавия интерес към нея . Виктор не е крил, че е поканил Бранимира , а и тя уж не е там заради него .
На мен също би ми било неприятно някой да обсъжда дали имам проблем с алкохола и да говори нелепици по мой адрес. Сигурно всички клюкарстват , но такива статии няма и е доста тъпо да си измисля .

# 1 261
Глуповата е - речника й е от 200 думи макс,което ясно си пролича на срещата й с Мартин. Тя просто повтаряше едно и също,трудно се води дискусия и дори една дума обърка и прозвуча,все едно го обижда.
Не знае кога и къде да говори, повтаря това за алкохола непрекъснато (Какво те интересува кой колко пие? там си за шоуто и безплатна екскурзия,трай си).
Още в София първото ми впечатление за нея беше,че е глупава и книга не е отваряла в живота й.

# 1 262
Според мен има и някакво самочувствие сигурно е известна в Русе , като обясняваше квко престижни конкурси е спечелила 🤣 и очаквайки Мартин я е забелязал в някое заведение, искрено беше учудена милата . Получи роза, защото е хубавичка , но мнгоо лошо си изигра картите , сега очаквам много хейт срешу ергените

# 1 263
Скрит текст:
Виктор въобще не е грозно момче,тялото му е топ, не е злобен и неприятна компания.
Не разбирам какво тооолкова не му харесва на Виктор,че всеки път се отнася с него,все едно е досадна муха,която не я оставя да спи следобеден сън. С такава досада гледа на него.
Единственото,което ми хрумва е,че има някой отвън,който й харесва много повече от Виктор. Няма друго логично обяснение.

Хаха,много ми хареса как го отхвърлиха Мартин тази вечер.Той между другото беше много пиян,цялото му лице беше червено и подпухнало.Просто носи много и не му личи. (и като казвам това,съм наясно,че роза няма да получа другата седмица) Smiley
Даниела пък "Нали се разбрахме след брака?" Тази компаньонка сигурно половин България я е бройкал,обаче тук демонстрираме принципи".

За Елвира - Ами глуповата е, мъжете не я канят, момичетата нямат особен интерес към нея, не е приятелка с никой (май само с Роси е успяла да завърже разговори,но Роси е приветлива и добричка към всички).
На Виктор само тялото му е топ. Доста минорна енергия има. Брана е в пъти по серт от него, а вероятно иска да е дамата все пак в отношенията. Тази кобилка няма да я язди май. Не че я харесвам, но такава им е динамиката.

Елвира как да не е имала приятелки в къщата? Ами всички, с които е клюкарила, които после си биха пас? Женско приятелство Wink

Последна редакция: ср, 26 фев 2025, 07:01 от Linda*kiss

# 1 264
Това с Елвира малко приличаше на заговор.Не са излъчили да се коментира връзка между Мартина и Мартин. Бранимира сама се похвали на Ива, че не е влязла сама, а са я поканили. Ана-Мария като загрижена сестра подшушна на Мартин, че се говори за тях и той изпя и на Виктор. Малко като махленски клюкарки са. Аз предполагам, че продукцията сама е решила да изгони Елвира, защото им уронва престижа 🤣. Но пък и тя не се спря едно и също да коментира. Не ми липсва, че я няма, но някак грозно стана. Дали онзи Жоро не им е показал нещо, което е написано в нета и тя оттам е тръгнала с това, че се познават М и М. Но и ние тук сме сигурни, че се познават, а и те на първата среща си показаха, че се знаят задочно.

# 1 265
Малко като другарски съд изглеждаха всички, само че аргументът им срещу Елвира прозвуча като "Защо обсъждаш неща, които всички си мислим и обсъждаме". Виктор и Брана, като ощипани госпожици, много се засегнаха: "Как?! Ма защо?! Ма нищо общо нямаме" Laughing Големи вицове разказаха.

# 1 266
  • Варна
Разбира се, че изгонването на Елвира беше нагласено. Почнаха да пускат кукички от продукцията, ама нито веднъж ние не видяхме реално да е казано някъде нещо. След това в срещата на Мартин и Мартина  имаше също режисирани кадри, където той уж невинно повдига въпроса за проблема за алкохола и какво се говорело за него, и Мартина изразява също невинно учудване Кааак тъй ще е алкохолик, ама глупости!
След туй от продукцията нагласиха Косарчето и Любомира там за сцената да привикват Мартин разговора се състоя по сценарий, уговорен с него.
Как иначе да изгонят Елвирчето/което е доста глуповато,да/ без тези поне 1 -2 сцени за потвърждение в умовете на зрителя.
А къде беше Маг Ергенова по това време да регулира малко емоциите и да не позволи този публичен линч? Не е ясно...
За Виктор тотално не ми се коментира, изглежда жалък.

# 1 267
Всичко друго видяхме и чухме, но нито една дума на Елвира, от това, което се твърдеше. Ако не е имало камери, нали са с микрофони, ако тя е стартирала и разпространявала клюките, щяха да излъчат поне веднъж. Грозно нагласено беше.

# 1 268
Добрутро, по една роза за всички 🌹😃

# 1 269
Точно на тази снимка точно на момичето с жълтата рокля прилича госпожица 50-60 хиляди.

# 1 270
Тъпа била Елвира, скучна, защо коментирала тези неща, тъй и тъй трябвало да си ходи... По-тъпа от другите не беше, нивото е сходно, 100% не си е коментирала сама, всички го правят. Бяха излъчили Ива, прясно влязла, да казва, че не е честна поканата на Бранимира, щом се познават отвън. Самата Бранимира не остави жена вътре, на която да не разказа, че те с Виктор се знаят от преди и тя не е кандидатствала за формата, а е лично поканена. Дори нищо да нямаше за Мартин и Мартина, само първото е достатъчно за дълги и широки коментари от всички, и ги е имало.
Както и да е, клюкарили са всички, не само тя, това е ясно, но дори да е неправилно, начина, по който я изгониха беше изключително грозен и недостоен, върнаха ни в училище. Тая психоложка не знам за какво са я плеснали в малоумното им предаване, но поне трябваше да присъства и да окаже подкрепа на Елвира.
Това, което гледахме вчера беше емоционално насилие и унижение в чист вид, в национален ефир.

# 1 271
Наистина би било редно когато нещо такова се случи то да бъде пуснато и извадено като кадри или поне звуков запис. Все едно миналата година да бяха изгонили Тея без да ни пуснат кадрите с етническите обиди. Изключително непрофесионално от един уж "така различен сезон на Ергенът". Косара тъкмо беше започнала да ми става симпатична по някаква причина, взех да свиквам с нея и бам - стана доносница. Като е била Мартина толкова накърнена защо не каза тя сама какво е чула по свой адрес, а се нахвърли на Адриана, че не казала нищо. Не знам колко грозно беше това с Елвира, допускам че може да е било с право донякъде, тя си ги ръси, дори пред психоложката изтърси колко пиел Мартин, но Мартина и Люба като тръгнаха мутренската срещу Адриана беше изключително грозно. Всеки тактичен човек не би взел отношение, когато не го касае пряко.

# 1 272
Вярно ли е, че тази госпожа психолог Маги е "Маги на Слави"?

# 1 273
  • Обран бостан ;)
Снощи доста прекалилха с нагласациите.
Това, дето бармана снима, а после "изпорти" ергените, че изневеряват на харема си беше баш нагласация. Няма такива мъже !
Българо-американките са ми леко грозновати и изглеждат доста амортизирани за годините си. Явно Маямския климат доста състарява. Wink
Тази, която изгониха беше гримирана като вехта магистралка. Или нямат свестен гримьор в екипа, или е било преднамерено, за да допълни образа на "интригантката".
п.п.
Интересът на Мартин към госпожица 60 бона ми идва в повече.

Последна редакция: ср, 26 фев 2025, 14:53 от Al_Bundy

# 1 274
  • Варна
Вярно ли е, че тази госпожа психолог Маги е "Маги на Слави"?

Вярно е.

Сега, почвам много да се дразня от Даниела, много мразя някой да се опитва да се изтъкне на нечий гръб, това ми прави впечатление още от самото начало.
Мартина много се изложи с ужасното посрещане на американките, за Ана-Мария и Ферай го очаквах.
Ся,че Елвира трябваше да си мълчи съм на 100% , обааааче имам едно маааалко подозрение кой има също пръст в това, а си замълча мишкувайки и това е добричката Росица. Малко преди да нападнат Елвира тя говореше с Виктор и му каза, че има съмнение за това, че имат общо с пипалото.

Общи условия

Активация на акаунт