🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #3: понеделник и вторник, 20:00

• 106 446
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 1 380
Не е така. Аз например не бих се набутала в такова предаване, колкото и пари да ми дават. Само това ми трябва. 😂 Все пак инам някакво останало достойнство. И съм сигурна, че повечето съфорумки също биха отказали.

Ако искаш лесни пари, то ще ходиш. 😂 В смисъл изобщо не става дума за теб конкретно или други тук, че не биха се съгласили. Повечето хора веднъж като почнат да изкарват безумни пари от ей такива глупости, нямат връщане назад към обикновена работа с регламентирана заплата. И преди го казах, това са най-лесните пари на света, колкото повече се унижаваш, толкова повече пари ще направиш. Не е някакво постижение да го направиш, да "се престрашиш". Далеч по-близо е до това да се предадеш и да гониш лесния път.

# 1 381
Мале, водещата на Преди обед се държа ОТВРАТИТЕЛНО с Елвира. Между другото, с по-лек грим е много по-хубава
Aз не знам този бабет или психоложката ми е по-неадекватен вече.

# 1 382
Доколкото виждам от ТР, задълженията на Даниела са много стари, по изпълнителни дела от 2018-та и 2019-та година. Това означава, че в този период тя не е работила и ден на трудов договор, няма никакъв осигурителен доход и имущество на нейно име. Интересно с какви сметки и карти оперира -тъй де, явно , че са чужди Simple Smile)
Няма да е зле да ги обсъди тези неща с Марто още докато е пресен и налапал въдицата Simple Smile  Явно е затънала много и да се излага така , е просто отчаяна. Или изпечена мошеничка. Много интересна история се задава там за в бъдеще, особено като я проучат мама и тати:) а и Марто, той е с юридическо образование, веднага ще му светне лампичката.
Да имаш личен непогасен дълг към ЧСИ за над 100 Хил лева в продължение на години, хич не е шега работа.

# 1 383
Ако са от 2018-та, скоро изтичат по давност.

# 1 384
Тя затова обявява цена 50-60 хил.на месец,да кешаутне за нкл месеца.

Какво ѝ има на по-възрастната американка,нормална е,не е отмъщението на хирурга.Едната фаворитка предобрила с пълненето,другата така се окастрила,че само зъби и скули ѝ останали.
Лицата им са едни мазни,лъскави все на участниците,то влажност,камери,ама малко пудричка поне.

Косара е хубава,спор няма,но се изложи с "мен майка така ме е родила".

# 1 385
Марто и юридическо образование моля ви.....Бас държа, че няма и ден юридически трудов стаж, освен ако е висял в кантората на майка си, но това може и секретарка да го прави. Тоест той тапията я има само за красота. И не мога да разбера как се говори в темата за него като за супер образован и от добро семейство, като не сме му видяли нито шеметна кариера, нито здраво и прекрасно семейство. Това, че харчи едни готови пари не свидетелства за някакви особени достойнства. Той и Алек така споменаваше семейството си и как бил привързан към тях и накрая видяхме какво стана......

# 1 386
За мен преди този формат Мартин беше неизвестен герой и до сега си съставях мнение за него, повлияна от прочетените суперлативи за това, колко е умен, интересен, атрактивен.
До тук не видях нищо от това. Видях един впиянчен чичак с беден речник, кофти навици, кофти вкус за жени. Много личи, че се движи и вирее само в чалга среди. Жалко за потенциала и възможностите, които е имал покрай родителите и образованието си, наливали са средства и усилия в черна дупка.
Другарският съд снощи беше грозничък, ниско ниво зрелище за масите, режисирано и сглобено. Грозно беше и посрещането на сестрите от кокошарника, показателно за ниското ниво на каста.
Първоначално добрите ми впечатления от Виктор взеха да избледняват. Доста объркано момче е, а е време вече да усеща какво иска от живота и да работи активно по въпроса.

# 1 387
Моля ви някой да ми каже от къде е роклята на Бранимира от снощния епизод. Мечтая за такава рокля от известно време и даже не знам как се казва този тип кройка. Благодаря ви за помощта ❤

# 1 388
Е, образован е, тоест - учил е в скъпи частни училища. И там, също като при държавните, си има добри и не толкова добри. А семейството му (майка му и баща му) може да е хубаво, но той не е успял да създаде свое семейство. Изневерил е на съпругата си, която е гледала двете му деца на 22-23 години. Защото като са се появили децата и е станало трудно, та първо е почнал да хойка, а после съвсем си е бил камшика. Това да гради кариера, да се бори с пороци, да бъде лоялен и верен на партньора си, независимо от трудностите - не му ги хвали, не е неговото.

# 1 389
Откъде знаете , защо се е разделил с майката на децата му?
Ако си е бил камшика надали щеше да е в добри отношения с нея , наистина супер съчинения по картитки се правят.

# 1 390
  • Варна
На мен Мартин много ми прилича на герой на Удхаус.
Той много ги описва такива екземпляри. Безделници, лентяи, наследници на някакви "стари" пари я от родители, я от някоя дърта леля.
Също така задължително злопутребяват всяка вечер с алкохол, залагат на конни надбягвания.
Абе, живот за живеят като търтеи, с тази разлика, че са джентълмени и не обиждат жените и евентуално я някакъв момент сключват уреден брак с някое благонадеждно младо и невинно момиче.

# 1 391
Нямам идея защо мислите, че Мартин ще мине "под венчилото" с Даниела, а Виктор - с Бранимира.
Даже идеята да бъдат заедно извън Шри Ланка ми е нелепа. Мартин би ... омаал Данчето и със сигурност не би събрал смелост да се яви някъде на светло с нея. Приглушената светлина в заведенията ще скрие много неща обаче...
Виктор ползва Бранка за "перде", за да се пази от другите навлеци. Извън предаването всеки ще си поеме пътеката и дано поне остане да се поздравяват без неприязън, ако се засекат във времето и пространството.
Относно поамериканчените моми - някак неадекватно ми идва "втъкването" им .

# 1 392
Езикът на тялото не лъже Wink

Вижте тук на 1:29:20 как Даниела кима с глава на първия въпрос (Ти ли си човекът?) иии секунда след това на втория (Аз ли съм човекът?):

https://youtu.be/LgOcxr8Aahc?t=5359&si=TvAC5AIqhYquCdv2
Заявката е, че ще се качват целите епизоди. За тези, на които им се гледа.

# 1 393
Всички ли вече гледат шоуто в къщи? Демек - върнаха ли се?

# 1 394
Да, тези американски българки като че ли от плажа ги забърсаха и хоп в предаването. Ням кастинг, няма нищо. Да не са там на почивка и продукцията да е решила да ги ползва временно.

Общи условия

Активация на акаунт