🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #3: понеделник и вторник, 20:00

• 106 486
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 1 365
Тези, които са подписали договор с продуцент на реалити са напълно наясно с какво се захващат. И както могат да ползват лика си за да рекламират лютеница или паста за зъби, така и ликът им може да бъде осмиван. Рисковете на професията.

# 1 366
Хубаво, че всички са на страната на онеправданото, беззащитно и дори леко глуповато момиче, но тя все пак е говорила, че Мартин и Мартина имат връзка отпреди, за която била чела в статия. Поне това си призна. Може и да е мълчала, не защото е простовата, а просто защото няма какво да каже в своя защита. Освен като дете да повтаря, че всички били говорили. Останалите лисички може и да са я подтиквали или разпитвали, но според мен поне тя си е пускала димките. И тъй като нямам никакви доказателства, че казаното от нея за двамата ергена и предполагаемите им връзки отпреди предаването е вярно, аз лично уважавам решението на Мартин тя да бъде отстранена, за да не демотивира останалите. Виктор и Мартин с явните си предпочитания се справят достатъчно добре и сами, ахаха. Обаче изобщо ми хареса начинът, по който беше изгонена Елвира, доста грозно Imp Повечето кокошки се преобразиха на лешояди и сякаш само Роси показа някаква човещина. Въобще - голяма излагация вчера.

Поведението на отбор "Джанъм" при посрещането на поамериканчените сестри беше потресаващо неуважително и селско, изложиха се на макс. Ферай изглеждаше подпийнала още тогава. За съжаление започват да ми се сбъдват подозренията, че ще е способна на подмолни и злобни прояви.

Срещите на Мартин и Виктор минаха предвидимо. Ивет ми допада, но явно няма да открие своя човек в предаването. Само аз ли едва разбирам какво говори Марина? Не че изпускам нещо важно, де Joy

Сестрите са ми излишни, то вече и доста от останалите момичета се очертават такива...

Ако приемем, че са решили този сезон да бъде по-истински, донякъде е нормално, че Ергените още на този ранен етап имат фаворитки, на мъжа не му трябва много време да си избере. Но то... угодия няма Sweat Smile

Косара бе разкошна визуално на коктейла.

# 1 367
  • ВАРНА
Лошо монтирани кадри.След споделеното от Елвира пред шаманката,Мартин бе известен,че "има проблем с алкохола".Излиза,че тя е портата,защото досега нямаме информация,какво се е говорело вътре.И беше редно всеки от двата коча да има поне една нормална среща насаме с булче от харема си.

# 1 368
Е,то ако мачът е свирен вече, много лоши каки очакваме да се включат.
Представям си каква всенародна любов са очаквали,а то....
П.с.
Редактирам,че тук имаше коментар, който май изчезна яко дим. Не пишеше нищо лошо.

# 1 369
Ами на  близките на участничките едва ли са им приятни повечето коментари, но то се мисли предварително, а не юруш да се спечелят едни лесни пари и екскурзийка.

# 1 370
Ако съм мъж отнасям женското Мартини като куцо пиле домат. Секси е, изглежда раздаваща се, добре ще ми дойде. Еле с тая секси рокля. Не плувам в отсрещния коридор, но.. ако съм мъж ще я омахам като стой та гледай. Тая е само секс.
Добър ден. Понеже съм мъж, тази точно никой здравомислещ няма да си и помисли да спи с нея. Нормален зрял мъж, няма да рискува с този ходещ буркан с венерически болести.
Мога да се обзаложа, че бройката с мъже, с които е преспала е много над 50, кой би си го причинил? Селски идиоти..
За пореден път телевизията се доказва като много силен лост, фалшиво оформящ битие, поведение и образ на една бивша плеймейтка, настояща.. да не продължавам.
Колеги, моля ви недейте се подхлъзва на манипулации, мислете чисто и правилно.

# 1 371
А защо мислим, че Мартин не би се задомил пак, макар и за малко? Повечето мъже си мечтаят за син, а и той е единствено дете. Според мен при подходяща кандидатка (не ергенка) може да се пробва да продължи фамилията.

Американките са тотално не на място в предаването. Голямата изглежда адекватна и нормална, но няма шанс да я загледат ергените. Малката е яко изплискала легена. Прилича ми на Лана Дел Рей с тази ринопластика и формата на лицето, особено на инста снимките.

Последна редакция: ср, 26 фев 2025, 12:39 от Clare

# 1 372
Тези, които са подписали договор с продуцент на реалити са напълно наясно с какво се захващат. И както могат да ползват лика си за да рекламират лютеница или паста за зъби, така и ликът им може да бъде осмиван. Рисковете на професията.
Абсолютно. Лесни пари няма. В техния случай - може да изкарват пари от реклама без почти никакъв труд, но плащат с цената на хейта.

# 1 373
Мартин сигурно ще се задоми,ама като се наиграе. И женичката ще е предварително проучена и одобрена и то не само за запори. Та всъщност си се забавлява момчето.

# 1 374

Абсолютно. Лесни пари няма. В техния случай - може да изкарват пари от реклама без почти никакъв труд, но плащат с цената на хейта.

ТОЧНО ТОВА са лесните пари. Просто вече на никой не му дреме за хорското мнение, "няма лоша реклама". Ама дори този непукизъм трябва да има някакви граници, да не ставаш ептем за смях пред цялата държава.

# 1 375
  • София
Ергенът Мартин всъщност има ли доказани корекции по лицето или си е така изглеждащ по принцип?

За мен Виктор е добро момче, но за медийни изяви от подобен тип съвсем не става. Наивен е, добродушен и крайно смотан.

Блонди психоложката да се посъбере малко и да консултира продуцента за по-адекватен кастинг на бъдещите ергени. Мъжът Риба е колеблив и адски смотан. Гледайте Виктор, всичко е повече от ясно.

# 1 376
ТОЧНО ТОВА са лесните пари. Просто вече на никой не му дреме за хорското мнение. Ама дори този непукизъм трябва да има някакви граници, да не ставаш ептем за смях пред цялата държава.
Не е така. Аз например не бих се набутала в такова предаване, колкото и пари да ми дават. Само това ми трябва. 😂 Все пак инам някакво останало достойнство. И съм сигурна, че повечето съфорумки също биха отказали.

# 1 377
  • somewhere near the sea
Има едно момиче Синтия, май и още 1-2, на които не се е чуло гласът как звучи.  Но специално Синтия говори с очи. Забележете какви погледи хвърля на фаворитките. Този сезон и двамата ергени прекрачиха бързо-бързо от завръзка в развръзка. А разговорите будят досада. Като във вица:
-Ко прайш?
-Ми ко да прая...нищо...
-Мчи ко ши прайш друго?
Любен Каравелов в "Маминото детенце ни е дал пример за подобен диалог:
Скрит текст:
— Горещо ли ти е? — попитал Нено.

— Горещо ми е — отговорила Неновица.
— А поспа ли? — попитал Нено.
— Проклетата горещина ми не даде да заспя — отговорила Неновица.
— Полегни малко при мене.
— И при тебе е горещина.
— А ти иди под големия кестен.
— И там е горещина. А защо ти не кажеш да пресечат големия кестен? Десет коли дърва ще да натовариме… Той вече не ражда… Ох, горещина! Поп Илия прочете в евангелието, че всяко дърво, което не принася кестени, трябва да се отсече и да се изгори… Проклетите мухи се вовират в носа ми!

# 1 378
  • Варна
Самият факт, че Мартин си пада по жени с корекции говори за изначално нехаресване на жената и убеждение, че в нейните натурални форми има твърде много несъвършенства, които трябва да се поправят. Вероятно той самият като малък е бил "поправян" непрекъснато. В този смисъл не мисля, че е в състояние да хареса/ да се влюби в една жена и да има дълга връзка отвъд чисто консуматорското свързване на ниво 2 чакра Simple Smile
Поздравления! Много добре го каза 👍

# 1 379
Мале, водещата на Преди обед се държа ОТВРАТИТЕЛНО с Елвира. Между другото, с по-лек грим е много по-хубава

Общи условия

Активация на акаунт