🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #3: понеделник и вторник, 20:00

• 106 445
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 1 350
Състоянието на Бранка се нарича "няма да ям тази торта, ама не искам и други да ядат от нея". Или е за известност, или е на етап изчакване. Има накъде далеч по-жестока да бъде с Виктор стига да иска, дразнят я конкретни неща.

И какво точно я дразни Бранимира? По-скоро другите моми трябва да ги дразни това пастоянно придърпване от Виктор и влачене след конкретната фаворитка...

А за Елвира - пак не разбирам, защо постоянно й се залепя етикет "тъпа", "глупава"???
Мартина да не би да е по-умна от нея? Или писателката? Аз не мисля, че е по-глупава от поне 50 процента от момите там.

# 1 351
Тя да гледа себе си, че излезе като кварталната клюкарка, а другите също клюкариха, но само нея натопиха. За дълго ще и остане прякор и ще я бъзикат. Толкова пък да си тъп и устат, но безсмислено.

# 1 352
  • Бургас
Самият факт, че Мартин си пада по жени с корекции говори за изначално нехаресване на жената и убеждение, че в нейните натурални форми има твърде много несъвършенства, които трябва да се поправят. Вероятно той самият като малък е бил "поправян" непрекъснато. В този смисъл не мисля, че е в състояние да хареса/ да се влюби в една жена и да има дълга връзка отвъд чисто консуматорското свързване на ниво 2 чакра Simple Smile

Права си,  той не харесва истински жените, затова избира жени, които не харесват себе си, така е по-лесно за него, ниска топка, а и може да си позволява повече. Защото от правени до правени от майстори има голяма разлика.

# 1 353
И какво точно я дразни Бранимира? По-скоро другите моми трябва да ги дразни това пастоянно придърпване от Виктор и влачене след конкретната фаворитка...

А за Елвира - пак не разбирам, защо постоянно й се залепя етикет "тъпа", "глупава"???
Мартина да не би да е по-умна от нея? Или писателката? Аз не мисля, че е по-глупава от поне 50 процента от момите там.

Елвира е плаха и страхлива, треат топки да се налагаш 😂 попринцип съществуват предубеждения откъм визия. Има такива случаи като Елвира, Микаела, които въпреки визия, са си тихи, потайни, плахи. А Бранка ем, че видяхме я, поредната gen Z лигла къде иска тва онова, допамин, допамин, допамин, партита, танци, манци. Просто пояснявах, защо точно агресира на моменти, сама си посочва, че е получила специална покана, иска внимание, иска камери. Трябва да прегледам пак серията и ще кажа още неща.

# 1 354
Твърде рано в сезона стана ясно кои са фаворитките. Предишните сезони поне всички се канеха на пейката, сега даже не ги поглеждат. Не, че нямат шанс. Ергените изобщо не знаят, че половината от момичетата са там. Просто набързо сглобени епизоди. От друга страна няма протяжни въздишки и погледи, от които ти иде да повърнеш.

# 1 355
Елвира ,че е тъпичка може да си види на срещата с Мартин ,досега толкова скучна  и безинтересна среща не е имало.

Последна редакция: ср, 26 фев 2025, 13:20 от Candy_girl

# 1 356
Е как не е имало, срещата на Виктор с Брана да не би да беше по-ексайтната, да вляза в тона и аз Grinning

# 1 357
Езикът на тялото не лъже Wink

Вижте тук на 1:29:20 как Даниела кима с глава на първия въпрос (Ти ли си човекът?) иии секунда след това на втория (Аз ли съм човекът?):

https://youtu.be/LgOcxr8Aahc?t=5359&si=TvAC5AIqhYquCdv2

# 1 358
Даниела и Мартина/и не само от подбраните/ гравитират в едни и същи среди,съвсем присъщо да се разправят с хамалски език,да се скубят буквално,да интригантстват,да си отравят злобни коментарчета,а в същият момент да се представят като бутафорни класни дами.*Конкуренцията е жестока.
Грозно посрещане на двете нови момичета,все пак вкарването им във формата е продуцентска хрумка.

# 1 359
Елвира в Преди обед сподели мнението,че вероятно от продукцията са я гласели да премине в отбора на Виктор .Ако този има отбор всъщност. Момичето е красиво и явно не се е чувствала на място си. Ако някой е гледал,да сподели,че аз само това чух.

# 1 360
  • София
Че тя си беше поканена от Мартин, по-скоро беше започнала да заглежда и Виктор.

# 1 361

Елвира е плаха и страхлива, треат топки да се налагаш 😂 попринцип съществуват предубеждения откъм визия. Има такива случаи като Елвира, Микаела, които въпреки визия, са си тихи, потайни, плахи. А Бранка ем, че видяхме я, поредната gen Z лигла къде иска тва онова, допамин, допамин, допамин, партита, танци, манци. Просто пояснявах, защо точно агресира на моменти, сама си посочва, че е получила специална покана, иска внимание, иска камери. Трябва да прегледам пак серията и ще кажа още неща.

Да, по-плаха е, не е нагла и хитра, не е самозабравила се, млада е. Това не е чак толкова лошо. Ааз, освен пред психоложката, не я чух и видях да коментира нищо друго, освен съмненията си относно любовта на Мартин към чашката. Той, пък, от своя страна така се възпали... Мартина само подхвърля къде иронично, къде в прав текст, че той едва ли не не близва нищо освен вода и плодов сок... Направо да започнеш да се чудиш, дали наистина не се случва "Крадецът вика: "Дръжте крадеца!"

А Бранимира е нелепа вече! И тя потресена, моля ви се, че я били разправяли, че му била най-близка... Какво иска въобще? Кученцето върви след нея, явно си показва предпочитанията, на другите дами едва-едва комплимент прави и то с половин уста, дърпа се като ощипан, скапва му се настроението като дойдат още две дами, все едно са го накарали да прекопае лозето на дядо си...

# 1 362
Тя Елвира беше точно в отбора на Мартин. Според мен всички дами, които приеха рози и от двамата ергена, се прецакаха така да се каже. Мартина го играе хитро ва банк, Даниела също.

# 1 363
Елвира ,че е тъпичка може да си види на срещата с Мартин ,досега толкова скучна  и безинтересна среща не е имало.
За сезона или като цяло, защото аз все още помня Карина и Виктор, това беше най-тегавата среща в историята.

# 1 364
Че тя си беше поканена от Мартин, по-скоро беше започнала да заглежда и Виктор.
Лято, благодаря,редактирах.
Точно Виктор имах впредвид,ама съм бляла като съм писала.

Общи условия

Активация на акаунт