🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #3: понеделник и вторник, 20:00

• 106 414
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 1 335
Ако не виждаш там сред момите нещо, което наистина би те накарало да се държиш сериозно, по-добре не се излагай, защото навън още по-трудно ще си намериш нещо свястно, защото вече сме те гледали в Ергенът.
Мартин и „нещо свястно”, това някакъв виц ли е? 🤣
Ясно е, че човекът е по живота. Представям си го на 50-60г същия като сега - обикалящ дискотеки и ходещ с някоя млада бръмчалка, която ще черпи с коктейли, чанти и обувки… Изобщо не смятам, че реално търси нещо сериозно. Дори той сам каза вчера, че той „тази работа я е свършил рано” - създаването на деца, та сега демек си живее живота.

# 1 336
Нищо не казахме за двете мърди мисли на Мартин - за който ходи в бяло.... и онова на баща му - че всички неща са дреболии. И се хихикат момите, все едно е казал нещо гениално.
Те, малките камъчета, преобръщат каруцата.🙂 Ама никоя не се сети да го засече.

Някой ще ме светне ли какво всъщност е женска и какво мъжка “енергия”? За излъчване ли говорим? За интереси? За поведение? Такива разтегливи понятия хич не обичам, а всяка втора самопровъзгласила се за “коуч” ги повтаря.
Ако питаш сериозно, мога да се опитам да обясня по-общо материята и това, което аз съм чела по въпроса, извън клишетата, които се популяризират в сезона. 🙂
Ако питате как би изглеждала чисто визуално една жена в женска енергия, отговорът може да озадачи някои от вас. Това ще бъде - гола жена, без грим, с разпусната коса, позата на тялото ще е отпусната и тя дори няма да подозира, че някой я наблюдава. Колкото по-незабележимо е нещо, толкова по- в женска енергия е.
Ще дам един нагледен пример със ситуация, в която повечето жени са били или им предстои да бъдат, а именно бебетата - бебетата са чисто олицетворение на женска енергия в материална форма. Едно бебе не мисли как да те впечатли или да предизвика вниманието ти. Самият факт, че има бебе в стаята, което може кротко да спи, насочва цялото ти внимание върху него. Ти просто му се радваш и го обичаш заради това, което Е. Колкото по-беззащитно, крехко, чисто и предизвикващо желание в теб да се грижиш за него е дадено нещо, толкова повече то е в женската си енергия.
И обратното - колкото по-искрящо, предизвикващо внимание, шумно, на показ, преднамерено, стегнато, спазващо правила, кичозно, вулгарно е дадено нещо, толкова повече то носи в себе си мъжка енергия.
Една такъв пример за жена чисто визуално от предаването може би е Мартина. В сравнение Ана-Мария, въпреки кубиците, които си е сложила, ми направи впечатление и на двата коктейла, че си подбира рокли, които прикриват деколтето ѝ. Тя може да има поведение на "авер", но има и това прикритото в себе си. В нейния случай - хем знаеш, че е там, хем не го навира директно в лицето ти.🙂

Една от ключовите думи за женска енергия, освен "приемане", е отпускане. Неслучайно на въпроса "Как трябва да се държи една жена на първа среща?" повечето мъже биха отговорили единодушно "да бъде себе си" и да е "естествена". Той не иска да се напряга в нейната компания, иска просто да е отпуснат. Но там няма схеми в главата, няма игри и надлъгване.

Стигайки до това - Какво е правилното поведение една жена да е в женска енергия и да привлича мъжете?, тук вече няма готова формула. В астрологията например двете женски планети в картата на една жена - Луна и Венера, репрезентират по какъв начин тя ще изявява своята женска енергия и реципрочно ще привлича към себе си. 🙂 Тоест за всяка жена е индивидуално.

# 1 337
Бранимира в следващият епизод със каква злоба казва "Ако бяхме навън знаеш ли кога ще търпя това?" или нещо подобно беше. Може и да харесва Виктор, но да ревнува, че не е единствена. Като цяло ми е много тъпа и тази.

# 1 338
  • София
Изключително грозно поведение от участничките, при посрещането на новите. Като гледам ергените не ги бръснат за нищо, ама те си вярват 😂 Като капски кобри. Вчера забелязах, че лицето на Мартина е като събрано от няколко лица, като пришито седи. Всеки момент ще се разпадне.

# 1 339
Доста жалки бяха при влизането на новите. Най-много ми харесаха реакциите на Ива и Росица, личи си, че са в абсолютен мир със себе си.

# 1 340
На мен лично Даниела ми е по-франкенщайнова към момента, но знаейки колко много лица е имала Мартина през годините... Но все още нищо не бие гърдите на Ана-Мария. Кой за бога ѝ го е причинил това... Снощи беше покъртителна.

# 1 341
  • Бургас
За мен, от това, което видях вчера е, че Бранимира  не харесва истински Виктор.  Ако ревнува, какво прави там? Не е първи сезон, че да не знае какво се случва. Той какво и харесва е отделна тема.

Мартин е златното момче на мама и тати, важни клечки,  което си отмъщава затова, че са го принуждавали и задушавали докато е бил млад като ги излага по всички възможни начини.

Тези новите, на пръв поглед не са изобщо за там,, евентуално на Виктор някоя да допадне. За разлика от Роси изглеждат типичното американско фалшименто , със заучените фрази , все едно си в американски филм.

# 1 342
  • Варна
И аз не харесах двете сестри.
Чернокосата е пълно куку руку.

# 1 343
Да, болшинството от старите ергенки показаха възпитание на улични гамени, много грубо посрещане, то добре, че американките са гьонсурат за такива дребни детайли и за тях е важно шоуто да върви.

# 1 344
Инициаторът на изгонването на Елвира, се оказа Косара. Сега връщам епизода и със сигурност тя подпали Мартин и от там той вече откачи….
Не, инициатор на изгонването на Елвира беше Мартин. Някой много добре го каза по-назад. Елвира нарече пияницата пияница и беше изгонена. Другото беше лош цирк с лоши актьори. Не й прави чест на Косара да се съгласява да участва в него.

# 1 345
Състоянието на Бранка се нарича "няма да ям тази торта, ама не искам и други да ядат от нея". Или е за известност, или е на етап изчакване. Има накъде далеч по-жестока да бъде с Виктор стига да иска, дразнят я конкретни неща.

# 1 346
Самият факт, че Мартин си пада по жени с корекции говори за изначално нехаресване на жената и убеждение, че в нейните натурални форми има твърде много несъвършенства, които трябва да се поправят. Вероятно той самият като малък е бил "поправян" непрекъснато. В този смисъл не мисля, че е в състояние да хареса/ да се влюби в една жена и да има дълга връзка отвъд чисто консуматорското свързване на ниво 2 чакра Simple Smile

# 1 347
E, той Мартин и като голям се е поправял, иска другарче за процедурки.

# 1 348
Самият факт, че Мартин си пада по жени с корекции говори за изначално нехаресване на жената и убеждение, че в нейните натурални форми има твърде много несъвършенства, които трябва да се поправят. Вероятно той самият като малък е бил "поправян" непрекъснато.

Несъвършенства? Хммм НЕ, има наистина толкова съвършени жени, съвсем друго е как всякакви си се опитват да се доближат колко се може до този идеал. В смисъл отиваш у клиника за пластична хирургия и буквално заявяваш искам брадичка на еди коя си, нос на еди си друга, гърди на трета.

# 1 349
Сега вече е ясно защо Елвира има такава активност в ИГ. От няколко седмици харесваше много мемета, осмиващи двамата ергени. Аз си мислих, че просто злобее, че е изгонена, но явно си е имала причина.

Общи условия

Активация на акаунт