🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #3: понеделник и вторник, 20:00

• 106 468
  • 2 022
  •   2
Отговори
# 1 245
Другият освен да се свързва чрез травмите нищо не прави. А не - и лъже момичетата в очите. Днес поне два пъти последователно дадоха как си противоречи на синхрони и в действие - например казва на синхрон, че разговорът с Ивет не върви, а на нея казва, че си говорят много приятно.
Какво друго може да каже на Ивет? “Отивай да си стягаш куфара - скучно ми е с теб и довечера смятам да те оставя без роза”? Поне е честен пред камерите… В предишните сезони беше точно обратното. Виждаш, че ергенът не може да трае този караконджул, но пред камерите обяснява, че в нея имало нещо “специално”.

Последна редакция: ср, 26 фев 2025, 11:14 от Lilly_85

# 1 246
  • Някъде там
Аз продължавам да не виждам двойки дори за опознаване извън предаването.
Днес обаче ме върнаха в старите  сезонни панаири....
Четворката ми заприлича на Тутанкамионската..
Не познавам алкохолик със сухи периоди. Познавам такива които са пили по-малко количество дневно поради липса на пари, но и последните си стотинки давали за алкохол.
За мен Мартин пие, но не е алкохолик, като един съсед който живее на съседната улица например, който става,  отива в кръчмата и до обяд е изпил 4 мастики и няколко бири и ежедневно се прибира лазейки и спи редовно по пейките докато най-после се дотътри до тях. Това е алкохолик за мен.
Новите са ми прекалено пренавити..
Нито една, не харесвам особено.
Мацката която изгониха си беше за гонене..

# 1 247
  • София /Абсурдистан
Има запойни алкохолици - пият в определени периоди, наливат се жестоко, а след някое време спират. После след време отново.
Тук случаят не е такъв. То си е обикновено  ежедневно пиянство. Което води само до задълбочаването му и преминаване в следващи фази.

# 1 248
И на мен ми е странно какво я възвеличават Косара- дразнещ диалект, беден речник, само гледа сеир,  върти очите и не говори много (добре че), скучновата, прави коментари за другите момичета пред ергените, докато не са там, миналият път че туркинята много говорела. На мен ми е като циганка на битака, само ланците и липсват

# 1 249
  • София
Нищо не казахме за двете мърди мисли на Мартин - за който ходи в бяло.... и онова на баща му - че всички неща са дреболии. И се хихикат момите, все едно е казал нещо гениално. Умен бил, пък запаха въдицата на Даниела. Май повече нея предпочита пред Мартина, която му се навира и самопредлага постоянно.

# 1 250
Мартин,ако е алкохолик как изкара тогава два месеца в Игри на волята без пиене
Дори зависимите, особено тези с пари си правят детокс - от суета и за пред хората, близките.
Вместо да плаща за разни скъпи ритрийти е направил безплатен детокс, какво толкова чудно има.
Освен това се е захранвал с публичното внимание през тези месеци, което явно е друга негова зависимост.
По принцип изобщо не ме вълнува Мартин алкохолик  ли или не ,но написаното е напълно невярно. Може да си го помисли само някой,който никога не се е сблъсквал със зависим човек.
Зависимите от алкохола не ги интересува нито мнение на общество, нито семейства,единствено да си вземат дозата алкохол защото преди нея не могат да мислят, да функционират нормално и изобщо нищо друго не ги вълнува.

Зависимостта има стадии. При Мартин определено има поне проблем с алкохола, ако не и вече начални стадии на зависимост.

П.П. Сега гледам разврата на събитията, до вечерята на Ивет и Виктор съм. Еми, има нещо в Ивет, което много ми харесва. Много е красива, поне за мен. И ми е много чаровна.

# 1 251
Стари и нови ергенки подкрепят Елвира. Гоненето изглежда ѝ направи по-добра реклама от самото участие.

Скрит текст:

# 1 252
  • София
Аз изгледах двата епизода един след друг.

Даниела и Мартин много ми харесаха. Тя има много позитивно излъчване и той е привлечен от нея. Висока вибрация, все пак.😊 Срещата им беше чудесна. Момичетата как я гледаха намръщени като се върна.

Виктор и Любомира не си отиват, тя не ми харесва на външен вид изобщо, но поне не е проста и не ме дразни. Спокойна, приятна среща и скромна братска целувка.

Мартин как се накара на кухата Елвира, тя много се притесни. В крайна сметка тя си има мнение за него, не е длъжна да го обсъжда изобщо с него. При Мартин чашката е продължение на ръката му. Не ми допадна как я нападнаха всички и начинът, по който си тръгна. В крайна сметка и двете обсъждани двойки наистина се познават отпреди.

Мартина ми е много елементарна и неприятна. И изглежда като 50+ лелка. Мартин я бъзика, тя се хили като тиква.

Ивет има хубав и нежен глас, но ми е страшно скучна и отегчи и Виктор. Вечерята им беше депресарска.

Виктор как се стресира като разбра, че ще влизат още 2 жени. За какво да му? Той си има Бранка и достатъчно проблеми с нея.

От сестрите по-симпатична ми е по- голямата, по-скромната и с по-добрия български. Другата ми е малко дразнеща и по-лигава засега.

Косара беше пак най-красива в червената рокля на коктейла. Даниела и Елвира също ми харесаха. Изгарянето на Мартина е брутално.

Мартин много хубаво нападна Даниела да я целува, ама не очакваше, че тя ще му се измъкне. Май не е свикнал на откази. Хитра е тя.

Определено тоя сезон ми е по интересен и момичетата са много по- свестни. 😊

# 1 253
Тамън гледам пристигането на сестрите.
Колкото и да са ми дразнещи, особено по-малката, поведението на Ферай, Мартина и Анна Мария е повече от гнусно. Простакеси. Особено Ферай и Мартина. И цялостно тяхната маса реагираха грубиянски и невъзпитани. Ще гледам и останалото и по-цялостно ще коментирам

# 1 254
Още от епизода в понеделник и промото за този във вторник стана ясно коя ще бъде изгонена.

# 1 255
Изгонването на Елвира беше скалъпено от продукцията по настояване на Мартин, сигурна съм, само той си разиграва коня, както пожелае там. Само се чудя каква беше тази нетипична за Косара и зле изиграна роля на вестоносец, не съм забелязала да й пука особено за когото и да било вътре... И неее, Мартин не пие, колкото Мартина не ругае като каруцарка. Анна Мария ми е дъно отвсякъде.

# 1 256
Мартин му просветна къде работи Елвира и решил да я изгони, преди да е почнала да приказва какво е виждала..Satisfied

# 1 257
Какъв разврат на събитията, дами и господа!
Сега, сигурна ли съм, че Елвира е клюкарила де какво е чула и си донасосла? Да. Смятам ли, че момичето е хубаво, но не блести с ум? Да. Смятам ли, че е грозно да обсъждаш хора зад гърба им и да разпространявал слухове? Да. Смятам ли, че ВСИЧКИ там го правят? Да. Смятам ли, че се бяха активизирали всички с цел да я изгонят? Да. Беше ли грозно всички срещу един? Да.
Смятам, че Елвира трябваше да не казва нищо, освен това, че и тя иска да си тръгне. Като цяло, предвид ситуацията, не си тръгна позорно. Да им се моли, да се извинява, щеше да е лицемерно.
Сега, по повод сестрите - малката е пълна кухолейка, със сигурност фен на Кардашианите, лигава, много ми е неприятна. Голямата е по-ок, не мисля обаче, че би впечатлила който и да е от ергените. Но като цяло това с тия сестри ми навя много кофти спомени от сезон 3 с Габриела и Памела.
Даниела постъпи хитро като отказа на Мартин. Така, аз продължавам да държа мнение, че той не би се занимавал с нея извън формата, освен да я мине веднъж и да я унижи. Правейки се на недостъпна има малко по-голям шанс да му задържи интереса.
Срещата с Мартина беше плоска. За мен той с нея иска да дразни бившата и евентуално да я мине и нея. Мартина пък и тя няма особен интерес към него, иска да си гали егото и евентуално да си подобри статута.
Ивет ми е много приятна, но няма химия между нея и Виктор.
Бранимира сякаш имаше една идея вече интерес към Виктор и той на практика ѝ се обясни в любов и тя пак дръпна 1018384030 назад. Виктор, ако иска да направи нещо с нея, трябва да я накара да ревнува.

# 1 258
Бранимира е такъв темерут, че просто нямам думи...
Според мен изобщо не харесва Виктор. Възползва се от ситуацията и от вниманието към нея. Рано или късно и такива като нея си намират майстора. Някой, който да ги гледа със същото безразличие и студенина.

Виктор въобще не е грозно момче,тялото му е топ, не е злобен и неприятна компания.
Не разбирам какво тооолкова не му харесва на Виктор,че всеки път се отнася с него,все едно е досадна муха,която не я оставя да спи следобеден сън. С такава досада гледа на него.
Единственото,което ми хрумва е,че има някой отвън,който й харесва много повече от Виктор. Няма друго логично обяснение.

Хаха,много ми хареса как го отхвърлиха Мартин тази вечер.Той между другото беше много пиян,цялото му лице беше червено и подпухнало.Просто носи много и не му личи. (и като казвам това,съм наясно,че роза няма да получа другата седмица) Smiley
Даниела пък "Нали се разбрахме след брака?" Тази компаньонка сигурно половин България я е бройкал,обаче тук демонстрираме принципи".

За Елвира - Ами глуповата е, мъжете не я канят, момичетата нямат особен интерес към нея, не е приятелка с никой (май само с Роси е успяла да завърже разговори,но Роси е приветлива и добричка към всички).

Последна редакция: ср, 26 фев 2025, 03:47 от Adoralova

# 1 259
Елвира била глуповата, а другите изпъкват с интелект ли? 😃 Нищо й нямаше. Единственият й грях непростим е, че каза на алкохолика, че е алкохолик. Надявам се МарЧин да се вземе с Айгюл, напълно се заслужават един-друг.

Общи условия

Активация на акаунт