🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #3: понеделник и вторник, 20:00

• 106 382
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 1 320
И как тъпо го гледаше Бранимира, докато той се обяснява в любов. И на следващия епизод пак ще я покани. Толкова хубави и естествени момичета има в неговата група, и не разбирам как се занимава с тази точно.
Ами не знам за вас, но аз снощи усетих химия между Мартин и Даниела, когато я дръпна за целувка. Заслепен беше, но ми се струва, че започна да му просветва, аджеба че нейната цел не е той изобщо. Не очаквах да се подхлъзне точно по нея, защото за мен с този изрязан нос е като излязла от филм на ужасите. Мислех го за малко по-обигран и умен.
Как ще се подхлъзне Мартин по Джексъна? Като пие мъж много и има жени около него и му става и му се .... и хваща най-близката да я дърпа. Пиене, жени, хормони, жега и влага и Мартин не се е целувал отдавна и ето ти дърпа безносата жена.

# 1 321
  • Някъде там...
Имайки предвид представянето му в ИВ, аз пък точно такова поведение очаквах от Мартин... Той е там да прави шоу за онази половина от зрителите, които харесват точно такъв тип поведение. Дотук с нищичко не ме изненадва.

# 1 322
Да се чудиш Викторио какво й харесва.

Простичко е - харесва му това, че няма начин тя да бъде "момата на ергенинЪ" и по този начин му пази територията от другите караконджули.
Готова съм да припадна тутакси, ако някой ми докаже, че Виктор изпитва каквато и да е тръпка по това ... лице, а иска жените да не се замазват кой знае колко.

# 1 323
  • софия
Случват се някакви неща и всъщност нищо не се случва.
Доста обрани, простовати и скучни са кандидат-ергенките. Няма скандали, бисери, изцепки и смях като предните сезони.
Пак добре, че Мартин ръси глупости от време на време, иначе съвсем ще заспим.
Виктор е мега зле, за него няма друга освен Бранка.

# 1 324
Мартин не съм го гледала в Игри на волята, затова може би все още не ми е ясен.
Косара и Любомира изпълниха задача на продукцията. Толкова си личеше режисурата, че нямаше накъде повече. Говоря за момента, в който Мартин отиде при тях и му казаха за Елвира.

# 1 325
Аз си мисля, че изгонването на иначе семплата Елвира е по същата причина като изгонването на сгазилите лука момичета. Сгазила е лука просто. Личеше си как нещата вървят на изгонване и синхроните не бяха съвсем естествени, а режисирани и с цел. Подготвяха ни за това от първия разговор на Мартин с нея, където той се държа наставнически и заяви, че бил недоволен. Достойно се държа тя обаче, не клекна на продукцията и Мартин.
В интерес на истината, смятах го за по-интелигентен, отколкото се оказа. И като поведение, и като правоговор и "мъдри мисли", и най-вече с вкуса му и избора му на жени.... нещата доста куцат.
Язък за потеклото му.
Иначе дар слово има.

# 1 326
Виктор и Бранка, усещането е за скъсала двойка, която се опитва да заздрави връзката си, но за жалост едностранно. Виктор я покани на курорт, ухажва я, обяснява се в любов, извинява й се, но за нея тази връзка май е приключила. Чак се дразни, че й разваля почивката, с разни там лиготии и покани за срещи в разни храмове, с животни с пипала, пък и представете си моля ви се, се разнасят "слухове", че са гаджета.
Мартин и за мен е разочарование, защото очаквах от него повече финес, елегантност в свалките, а той същински дърводелец с голямата секира.

# 1 327
Като напишете "потекло" сякаш е братовчед на принц Уилям. Такива мамини и таткови синчета дето ядат парите им с лопата да ги ринеш.

# 1 328
Като напишете "потекло" сякаш е братовчед на принц Уилям. Такива мамини и таткови синчета дето ядат парите им с лопата да ги ринеш.
Потекло Joy Нямам търпение да видим мама му накрая, когато ще трябва да избира снаха

# 1 329
Ааа, едва ли в този сезон ще влизат родители. А пък някак си не си представям точно майката на Мартин вътре, или включена онлайн от БГ. Joy

# 1 330
Потекло Joy Нямам търпение да видим мама му накрая, когато ще трябва да избира снаха
Хиляда процента съм сигурна, че мама ще пропусне тази мила церемония. Най-много пак щерките да покаже и до там.

# 1 331
Едва ли ще се появат нито майка му, нито баща му. Абсурд Simple Smile

# 1 332
  • Street of Dreams
Прехваленият интелигентен Мартин с дар словото:
"Ееее, наистина ли има карти тука бе? Верно? Карти? Ама наистина има карти? Ееее"
Пък на срещата с Мартина имаше само " АААААА, СИСИИИИИ, АААА"
Направо ви се чудя какво намирате за забавно в него.
Пък най-хубавото момче на България... мъчно ми е за него. Ако има един начин да се докаже на Брана, с никоя няма да излезе там и ще е "верен" само на нея. Обаче такъв е животът, ние едно виждаме, влюбеният - друго.

# 1 333
Бранимира демонстрира висш пилотаж в познаването на "Тънкото изкуство да не ти пука", което само по себе си е доста смело, имайки предвид нейната физиономия на селски пияница, увисналата долна джука и празен поглед.

# 1 334
Елвира беше с предизвестена телевизионна "смърт". Дори и да не беше изиграла така нескопосано ролята на клюкарката, пак щеше да си тръгне. Никой от двамата ергени не я харесваше, а тя е доста семпла мацка и плосък тв образ. Няма да ми липсва и не й съчувствам.

Когато Анна-Мария (дано не й бъркам името) каза, че Мартин пил, когато тя е казала нещо, не знам защо непременно се разбира алкохол...Акцентът в нейните думи беше, че той се "крие" зад това. Нещо, което много ясно се забелязва - честото надигане на чашката му дава време да обмисли отговора си, той много премисля нещата и е доста обран. За мое съжаление. Иначе изглежда се чувства комфортно в кожата си, живее живота си, както му харесва...Ами бих искала и аз да имам подобна свобода. Останалото е морализаторство, от което изобилства тази тема.

Мъчно ми става за Виктор, това момче е толкова неизградено като личност и не виждам и наченки за промени в тази посока...На мен лично ми е много скучен.

Общи условия

Активация на акаунт