🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #3: понеделник и вторник, 20:00

• 106 367
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 1 305
Обаче всички те колко са изумени, че се коментира евентуална връзка между Брана камъка и Виктор от преди предаването. Реално същото, което коментираме и тук, просто не трябва да си искрен и това е. Или Елвира е настъпила някого от продукцията.
И да, Брана и другите не тръгват с равен старт. Защото има разлика сам да се запознаеш с някого, да го харесаш и поканиш и да ти уредят срещи, макар с готини хора. Дори не ми се гледа това... не разбирам защо дори от преди самото начало трябва да гледам нещо предизвестено. За момичетата вътре със сигурност не е никак приятно също.

# 1 306
  • somewhere near the sea
Мартин снощи беше на черешата.
Ферай е изключително семпло и с просташко поведение момиче, на което трябва да му забранят да пие алкохол.
За нея снощи най-добре важи тази мисъл на Марк Твен: "Най-добре е да си държим устата затворена и само да изглеждаме като глупаци, отколкото да я отворим и да прогоним всички съмнения по въпроса.“

# 1 307
Брана ми е толкова противна че не се сещам за подходящата дума, с която да си изразя чувствата към нея. Отишла е там за да си напомпа самочувствието на специална, богоизбрана от ергенЯ, една безплатна почивчица да си изкара, щото иначе на 21 шанса да иде на Шри Ланка не е много голям- освен ако някой не и плати разбира се; тя не мисля че би могла да си позволи.
Та в общи линии и се получава, почива си, дуе се щото е мноО важна и специална, той Вик само за нея има очи и туйто. А че е като житената питка във фейса даже не ми се коментира.

# 1 308
  • България
Бримката освен с акне, кръгло лице е и кривогледа. Да се чудиш Викторио какво й харесва. Няма как да прогресира като актриса и модел.

# 1 309
Дърпането на Даниела сигурно е демо на някоя глава от книгата, посветена на темата Кога да му пуснем?
Знаем за момите, които си въобразяват, че като забавят първото ***, ще бъдат избрани за постоянни партньорки – бръмчалки с отложен старт.

А Елвира определено не е чела книги (поне филми да беше гледала), защото иначе щеше да знае, че най-ценените прислужници са тези, които си мълчат.

# 1 310
Тъпа била Елвира, скучна, защо коментирала тези неща, тъй и тъй трябвало да си ходи... По-тъпа от другите не беше, нивото е сходно, 100% не си е коментирала сама, всички го правят. Бяха излъчили Ива, прясно влязла, да казва, че не е честна поканата на Бранимира, щом се познават отвън. Самата Бранимира не остави жена вътре, на която да не разказа, че те с Виктор се знаят от преди и тя не е кандидатствала за формата, а е лично поканена. Дори нищо да нямаше за Мартин и Мартина, само първото е достатъчно за дълги и широки коментари от всички, и ги е имало.
Както и да е, клюкарили са всички, не само тя, това е ясно, но дори да е неправилно, начина, по който я изгониха беше изключително грозен и недостоен, върнаха ни в училище. Тая психоложка не знам за какво са я плеснали в малоумното им предаване, но поне трябваше да присъства и да окаже подкрепа на Елвира.
Това, което гледахме вчера беше емоционално насилие и унижение в чист вид, в национален ефир.
Само ще те поправя за едно - беше опит за унижение, но накрая се унижиха групичката лицемерки. Показаха се големи комплексарки. Същите, на които им видяхме и липсата на всякакво възпитание пред "американките".
Маги психоложката ще им обяснява ли после за трите пръста и накъде сочат?

# 1 311
  • София
М и М много си отиват, но не им вървеше разговорът, както с Даниела. Среща в храм за въздържание от пиене и натискане / много подходящо 😉/. Но Мартина не спря да се натиска…
Опитът за целувка с Даниела след срещата с Мартина 😳. Отказът е шок , както за зрителя, така и за Мачо 😂

Виктор директно си се обясни в любов - твърде рано и необмислено…

# 1 312
Даниела си имала принципи. Ши на обидиш Laughing

# 1 313
Дами и господа, гледам със закъснение аз и да питам дали имаме инстаграмите на сестрите?

# 1 314
Вчера изпитах чувство на срам, че се насилих да гледам ужасния кокошарник - формат, наречен продуктивно Ергенът! Уау!
Искам да пожелая на Елвира, да вдигне високо главата си и възможно най - бързо да забрави всичко случило и се. А, аз продължавам да Не го гледам това продуктово позициониране!

# 1 315
Не знам коя ми води класацията за най-неприятна "дама" във формата, но посрещането на двете момичета снощи открои доста.
Ферхундето изпъкна с дълго спотаявана злоба, Мартина с това високо самочувствие незнайно на каква база, Ана-Мария с тъпата си физиономия и неспирно дрънкане, чак обсеби празния стол никоя от новодошлите  да не седне на него, Даниела плагиатката на заглавия и самозаблуда, че е българската Франсоаз Саган най-малкото...
"Американките" бяха шокирани от недоброжелателността в посрещането, но не трепнаха като поведение, нито усмивките им се скриха, нито отвърнаха ехидно и нападателно.

Проличаха контрастите между типичното дребно мислене, поведение и претенции за обсебване на балканските моми и двете нови, расли в неограничени географски  граници и възможности за общуване.

А Косара наистина има спешна нужда от специалист по правоговор, на едно ниво е с Ферхундето, на която е простимо езиковото несъвършенство на български.
Наистина много пролича разликата между дребнавия акъл и хората, които са видяли повечко цветове. Американките отбелязаха поведението, че онези се правят на интересни и толкова. Даже не вкараха емоция. Беше смешно като какви пинчери ги подминаха.

Мартина няма самочувствие. Тя има обратното на самочувствие + простотия.
Анна-Мария толкова е недодялана, а се мисли, че като е от отбора на момчетата, ще е готина. Комплекси.

# 1 316
Добре де, Косара и другите там от Комитета по антиклюки и етика дето я изпортиха Елвира на ергените не се ли сещат, че тяхното поведение е не по-малко грозно? Ми направи забележка на Елвира насаме или я игнорирай. Те клюкарствали и коментирали няколко дни и после я изпортиха Елвира за да бъде изгонена. Много долно, откъдето и да го погледнеш. А по отношение на Мартина само мога да напиша, че тя е голяма актриса и нищо чисто, непорочно и невинно няма в нея. Точно защото е в компанията само на финансово красиви кавалери, сигурно от чиста случайност. И не ми е приятно и никак не е интересно състезанието за ергените да е всъщност само между Даниела и Мартина за Мартин и Бранимира да е фаворитката на Виктор. Не зная как другите приемат доброволно тази ситуация и не се стремят да я променят, това прави формата безинтересен.

# 1 317
  • У Диспансера ...♥♥♥
И как тъпо го гледаше Бранимира, докато той се обяснява в любов. И на следващия епизод пак ще я покани. Толкова хубави и естествени момичета има в неговата група, и не разбирам как се занимава с тази точно.
Ами не знам за вас, но аз снощи усетих химия между Мартин и Даниела, когато я дръпна за целувка. Заслепен беше, но ми се струва, че започна да му просветва, аджеба че нейната цел не е той изобщо. Не очаквах да се подхлъзне точно по нея, защото за мен с този изрязан нос е като излязла от филм на ужасите. Мислех го за малко по-обигран и умен.
За Елвира, видяха че няма речев запас да се защити и нападнаха като хиени.
Групата на Мартин, всички са злобни. И тия цитати от фейсбук като ми ги зарецитира тоя Мартин, било мото ли какво каза  на баща му. Аз още като излезе фейсбук съм го чела 😄

# 1 318
  • София
Опитът за целувка с Даниела след срещата с Мартина 😳. Отказът е шок , както за зрителя, така и за Мачо 😂

Ама и Мартин как й скочи с двете ръце около лицето да я целува......  Даниела ми се стори, че по-скоро се дръпна първосигнално, а не толкова, че искаше да откаже целувката. Тя буквално нямаше време да разбере на къде вървят нещата. А и самата среща с нищо не подсказваше, че той ще я награби така от нищото.

# 1 319
Аз Мартин все още не мога да го определя на коя плоскост ми е. Ако наистина е това, което виждам - нещата хич не са добре. Използва лафове от пубертетските ни години. С Мартина особено се държат, като осмокласници - то пазви, то наведи се напред още, че да те видя отзад.
За мъж на 40 г., с развод и две деца, като че ли си представям друго поведение. Ако не виждаш там сред момите нещо, което наистина би те накарало да се държиш сериозно, по-добре не се излагай, защото навън още по-трудно ще си намериш нещо свястно, защото вече сме те гледали в Ергенът.

Общи условия

Активация на акаунт