🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #3: понеделник и вторник, 20:00

• 106 602
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 1 650
Мартин въобще не ми е хубав. Единствено това, че е висок е добре. Както се казва в родината ни 'човек, ако е много слаб - или е болен, или беден'.Тъй като не е беден, изглежда нездрав и амортизиран. Толкова слаботелесен мъж не е секси въобще.
Виктор е красив, има супер тяло, но не изглежда мъжествено заради поведението си, което е доста гейско.

# 1 651
  • софия
Как да не е добре физически Марто? За отпуснатия си  живот се справи изключително добре в екстремно спортния формат ИВ...

# 1 652
Може би повечето жени са си точно меркантилни. Това да ти въздействат пари, а не отношение , поведение и излъчване на един мъж си е точно меркантилност.

Ми като мъж мога да кажа, че картинката рязко се изменя като излезеш от даскало. Да ти плащат сметките, да те возят, да ходиш директно при мъжо да живееш. Една кифла ми се обяснява колко късно се била изнесла на 23, тя отишла директно при мъжо (5 години по-голям) да живее в някъв апартамент на неговите родители. Ми се обяснява колко помагала, за да го спретнат. И ся недоволна, искала в друго ама немали пари, мислили да го отдават това под наем и съответно да плащат ипотека. Кво да кажеш на тва? А? Оправдава се, сякаш оставила 100к участие.
Може да има ред причина за което - може да мисли момичето за напред, все пак ако е малък апартамента, а те мислят за деца? На 35 ли да я теглят тая ипотека, да им я изплаща детето ли?

# 1 653
Момичета, не зная дали изпуснах нещо, но.. сякаш няма надкаст с Елвира? Дали й е обидена и им е отказала? За което ще си е в правото...
 Много е нежно и приятно това момиче, щеше да ми е интересно да я гледам и там.

# 1 654
Елвира е пуснала въпросник в инста.

# 1 655
Момичета, не зная дали изпуснах нещо, но.. сякаш няма надкаст с Елвира? Дали й е обидена и им е отказала? За което ще си е в правото...
 Много е нежно и приятно това момиче, щеше да ми е интересно да я гледам и там.
Ами трябва да го пуснат днес, може би по-късно, може и утре да е. Все пак тази седмица е само една. Вероятно са задължени да ходят, предвид че подкаста е официален към БТВ вече. Как изведнъж на всички им стана приятна и нежна не знам. Това да го играеш жертва е голяма работа.

# 1 656

Властта и парите са голям афродизиак,  даже не бих нарекла всички, кръжащи около богати и успяли мъже "златотърсачки".

Може би повечето жени са си точно меркантилни. Това да ти въздействат пари, а не отношение , поведение и излъчване на един мъж си е точно меркантилност.

А защщо мислите ,че не могат да са в комбинация нещата?

# 1 657
  • somewhere near the sea
Не знам какви са другите заведения на Мартин, но това във Варна е турбо чалгария. Но никой не се учудва, нали?

# 1 658

В защита на Данчето, оцеляването иска пари, а наистина да живееш изисква много пари. Да отгледаш добре 3 деца, сериозно потомство си е много пари.

# 1 659
В много коментари се вижда откровено съмнение в интелигантността на Мартин. Нормално е, все пак нищо не сте видели.
В другия формат – Игри на волята той успя да подчини всички къде с тормоз, къде с инат и си показа какъв зъл гений е. Имаше една мутра в женски образ, брокер на недвижими имоти в САЩ (Виолета), която използва целия си арсенал срещу него, но не ѝ се получи. Този същият Мартин беше финалист финалист и завърши трети. Нищо, че изглежда кекав. Всичко постигна с манипулации и интриги. Това ако не е тест за справяне в живота, кое е?
Все пак говорим за интелигентност като способност за адаптация (което е основната характеристика на интелигентността), а не колко книги е прочел или колко учебника е назубрил.

# 1 660
В много коментари се вижда откровено съмнение в интелигантността на Мартин. Нормално е, все пак нищо не сте видели.
В другия формат – Игри на волята той успя да подчини всички къде с тормоз, къде с инат и си показа какъв зъл гений е. Имаше една мутра в женски образ, брокер на недвижими имоти в САЩ (Виолета), която използва целия си арсенал срещу него, но не ѝ се получи. Този същият Мартин беше финалист финалист и завърши трети. Нищо, че изглежда кекав. Всичко постигна с манипулации и интриги. Това ако не е тест за справяне в живота, кое е?
Все пак говорим за интелигентност като способност за адаптация (което е основната характеристика на интелигентността), а не колко книги е прочел или колко учебника е назубрил.

Той за нищо не може да говори с тез шматки вътре. Само общи приказки, на маса, за чашка, за клюки. Продават парцали от Китай, реклами на боклуци, безработни, "моделки", новини за света не гледат даже.

# 1 661

Милионер ще стане, когато наследи майка си и баща си, да са живи и здрави хората. До тогава ще е само  милионерски син.
Аз няма да се учудя да бъде прескочен в наследството и парите да отидат директно при внучките.
Това няма как да стане, той е законен наследник със запазена част и е пръв по ред и единствен низходящ роднина (син) на двамата, т.е. дори и баба и дядо да завещаят на внучките всичко свое, той има правото да оспорва завещанието/ята до запазената си част на всеки от родителите си.
Не и, ако се припише предварително.

# 1 662
Мартин в лице е симпатяга,  но според мен е слаб защото предпочита алкохола птед храната, не защото е във форма.

# 1 663
Виолета е един от най противните образи участвали в реалити формат.Псуваше като каруцар през цялото време

# 1 664

В защита на Данчето, оцеляването иска пари, а наистина да живееш изисква много пари. Да отгледаш добре 3 деца, сериозно потомство си е много пари.

А ти мислиш ли, че тя ще се грижи за тези деца? Та тя не иска една пералня да пусне какво остава да става нощем да ги храни и сменя, да ги води по площадки. Да се зомбира, когато са болни и дни наред не знаеш ден ли е, или нощ. После като пораснат, да им отделя време - да учи с тях, да играе, да ги научи на нещо. Данка няма да е никак добра майка, както няма и да е съпруга. На нея й отива само и единствено ролята на любовница, каквато е била и ще бъде цял живот.

Общи условия

Активация на акаунт