🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #3: понеделник и вторник, 20:00

• 106 302
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 1 815
Попаднах на снимки от гостуването на Елвира след отпадането ѝ. Маги защо се е докарала на Камелия отпреди 25 години?

Скрит текст:

# 1 816
Виктор си е в София вече , явно са приключили снимките

# 1 817
Виктор си е в София вече , явно са приключили снимките
Да, Туджаров каза, че екипът все още снимат някакви неща, но самото предаване е приключило вече.

# 1 818
За мен Елвира е супер красавица. Маги започна да се облича много зле и се състарява. Дано си намери мъж.

# 1 819
Така и не се разбра защо беше тъй наклепана Елвира като я изгониха. Верно изглежда супер добре в преди обед.

# 1 820
Те там винаги се гаврят с грима им. Валерия I никога няма да забравя как я изтъпаниха на влизането с фон дьо тен 3-4 тона по-тъмен от нужното. Ами Жени, ами Люсизмия... А те май в тоя сезон сами се клепат. Елвира аз като я видях без грим при Маги психото се постреснах доста, но с хубав грим е супер. Нещо като Дениз Хайрула - и тя е там Жената в огледалото Grinning

# 1 821
Те там винаги се гаврят с грима им. Валерия I никога няма да забравя как я изтъпаниха на влизането с фон дьо тен 3-4 тона по-тъмен от нужното. Ами Жени, ами Люсизмия... А те май в тоя сезон сами се клепат. Елвира аз като я видях без грим при Маги психото се постреснах доста, но с хубав грим е супер. Нещо като Дениз Хайрула - и тя е там Жената в огледалото Grinning

Боже мой нееее, всичките имате по две лица хахха с и без грим. Трябва човек просто да свикне да я гледа без грим ама си е тя, личи че е тя. Докато оная Дениз, Ана-Мария тук всъщност прилича много на Дениз в лице, ама Ана-Мария поне има сериозен бюст и лафчета 😂😂😂 и Айлин е по-малко впечатляваща като е без грим, тотално измита.

# 1 822
Ааа, казах ви, че Елвира е красива!! 🌸

Преди малко под това видео:
https://m.youtube.com/watch?v=y2fgVN9V2VI
 четох коментар, че някой писал под тик ток видео на Данчето "какво стана със запорите" и тя го изтрила и казаха, че явно са се прибрали. Ама той нали и Туджаров казал днес в Надкаст, че снимките са приключили.
Стана ми смешно. Защото в отговор пишеше "има доста да трие, интернета е пълен с нея" 😂
Данчето, ще се хване за главата 🤭 каквито ги наприказва... и мемета имало с нея. Мале, мале 🫣

Последна редакция: пт, 28 фев 2025, 20:09 от КремонаЛиза

# 1 823
При някои е много голяма разликата и имат повече какво да крият, има такива дето се гримират толкова, че тотално не приличат на себе си а Елвира трябва да се научи, че тъмен грим не ѝ отива. Станислава вече яко дрифти - колкото и да ми е противна Даниела, тая я минава вече, особено първият ѝ пиннат коментар под видеото - леля. Нямам търпение някой да се хване и с нея.

# 1 824
  • somewhere over the rainbow
Така и не се разбра защо беше тъй наклепана Елвира като я изгониха. Верно изглежда супер добре в преди обед.
Защото там се клепат кой как може, а тук ги гримират гримьори. Пресияна все едно гледах друг човек по предавнията.

Магдалена все още я намирам за грозна, не е бил проблемът в брекетите. Всичко ѝ е криво на лицето, като картина на Пикасо ми е.

# 1 825
Ааа, казах ви, че Елвира е красива!! 🌸

Преди малко под това видео:
https://m.youtube.com/watch?v=y2fgVN9V2VI
 четох коментар, че някой писал в тик ток видео на Данчето "какво стана със запорите" и тя го изтрила и казаха, че явно са се прибрали. Ама той нали и Туджаров казал днед в Надкаст, че снимките са приключили.
Стана ми смешно. Защото в отговор пишеше "има доста да трие, интернета е пълен с нея" 😂
Данчето, ще се хване за главата 🤭 каквито ги напритазва... и мемета имало с нея. Мале, мале 🫣

Аз изобщо не я бях виждал преди, а уж съм от хората в час. В смисъл, идея си няма пред ква аудитория се изтъпанчи сега Данчето 😂🤣😂 Ще блокира, ще спира коментари, ще има затъмнение откъм публикации.

# 1 826
  • Stockholm
Най-силно впечатление за ефект от грим ми е направило едно момиче от миналия сезон на Ергенът. Носеше перфектна очна линия, която много ѝ отиваше, но без нея съвсем посредствено лице.

# 1 827
Най-силно впечатление за ефект от грим ми е направило едно момиче от миналия сезон на Ергенът. Носеше перфектна очна линия, която много ѝ отиваше, но без нея съвсем посредствено лице.

Е коя де???? Ааааа Екатеринчето да, къде си изми азиатското хахаха 🤣😂🤣

# 1 828
  • Stockholm

Е коя де???? Ааааа Екатеринчето да, къде си изми азиатското хахаха 🤣😂🤣

Да, точно тя.  Доста се обърках, когато я изтипосаха без грим Joy

# 1 829
Да, точно тя.  Доста се обърках, когато я изтипосаха без грим Joy

И тая я представяха за много интересна, много екзотична бла бла беше наистина голям смях без грим. Пак си е окей де, ама целият ѝ фурор замина. 😂🤣

Общи условия

Активация на акаунт