🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #3: понеделник и вторник, 20:00

• 106 891
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 1 800
А и също, относно тъпите му шеги на Марто. Мъж трябва да накланя мисълта на жената, тя да го вижда като мъж, като вариант за партньор, за физическо привличане. Иначе става защо приятелите ми мъже ме искат? Friendzone от до 😂😂

# 1 801
Може да е коментирано, но аз гледах и Чакалcast с гост Ева от 1-ви сезон. Тя каза, че се познава с Даниела, били са част от женска компания, която в последствие се е разпаднала, но са излизали много пъти и да ходили по почивки. Тя сподели, че е готина и я харесва. Каза, че нещата, които говори не са само и единствено за реклама, а действително това винаги са били нейните разбирания за живота и иска мъжът да работи, а тя да разполага с парите му. И последно - че явно си е направила корекциите много скоро преди влизането в Ергенът, защото изглежда много по-различно от периода, в който са били по-близки. Общо взето, нищо ново, но реших да споделя.
Много ти благодаря - видях го, обаче тази Ясмин ми е толкова непоносима и нелепа (Някой знае ли защо го няма Жорката), а и Ева не е лесна за изтърпяване и не си го причиних.

# 1 802
Скрит текст:
Аз май съм сред малцината, които изобщо не се вълнуват от романса между Мартин и Даниела. Не си представям да ме трогне зараждането на истинската любов между такива хора. Grinning
И мен не ме трогват изобщо, жалки са и двамата. Даниела ако нямаше връзки, даже нямаше да е в предаването, много личи, че някой я бута. Мартин ми харесваше, но след случката с Елвира страшно ми опротивя. Виктор и Бранка са по-интересни от тези двамата.

Аз пък мисля, че тя изобщо не очакваше и се дръпна инстинктивно, защото той буквално й скочи с двете ръце върху лицето и то от нищото. После го замаза, че все едно нарочно се е дръпнала. На мен поне така ми се видя цялата ситуация с неуспешната целувка. След това Мартин беше ядосан, а накрая го отнесе Елвира.

Аз също го видях така. Даниела просто остана много изненадана, въобще не очакваше. Тя беше в полугръб, когато той реши да я награби, но майсторски го отигра като все едно не се дава още.

# 1 803
За мен това е най-слабия сезон. Много монотонно върви. То като цяло предполагам и всеки следващ ще е такъв. Вече ми е омръзнал формата явно. Не мисля, че ще продължа да ги гледам.

# 1 804
На мен са ми интересни състезанието между девойките, интригите, породени от това, вълнуващите срещи на красиви места, после разказа на поканеното момиче и т.н. В този сезон нещо няма интрига, в първи и втори сезон имаше тръпка и конкуренция, поне привидно. Сега е едно голямо нищо.

# 1 805
Даниела ми е Капитонова от Алиекспрес. Опитва се да имитира руската школа, но на Капитонова и идва отвътре. Тя също спазваше дистанция от Виктор. На срещите им не спираше да бъбри, беше много занимателна и постоянно насочваше разговора в каквато насока на нея и харесва. Всичко това с цел да му отвлича вниманието от физическа близост. Никога няма да забравя нелепата им целувка. От немай къде накрая вече и се наложи да го целуне, но езика на тялото излъчваше дълбоко отвращение. И Даниела говори много, занимателна е и изглежда интересна на пръв поглед, обаче много греши с директните заявки как би протичала евентуално връзка с нея. Трябва повече да си трае, за да не изглежда толкова елементарна и предвидима. Наизустила е руския маниер, но не и идва отвътре да манипулира тихо като Капитонова. Впрочем, нея я следя още от първите и влогове когато живееше в една малка квартирка, та тогавашната и философия за живота беше "Fake it till you make it". Еми накрая наистина успя момичето. Тя поне работи за разлика от Даниела и е далеч по-интересна. Даниела следва същата философия, това с 60-те хиляди беше пълна глупост, но нали трябва да се продаде някак. Тя и на 2-3 бона ще е съгласна, стига някой друг да плаща. Докато намери следващия балък, който да плаща повече. Пак ще се повторя, но много ми е елементарна. На Мартин му е ясна отвсякъде, но следва сценария на продукцията. В реалния живот едва ли би и обърнал внимание. Натоварваща е с хилядите изисквания, плюс това на него изобщо не му пука за духовните и глупости. Щяла била да го стимулира да работи и да изкарва повече. Че той един работен ден няма, само нощен живот го интересува. Ще работи, ама друг път. С Мартина му е по-леко, тя е освободена и умее да се забавлява.

# 1 806
За мен това е най-слабия сезон. Много монотонно върви. То като цяло предполагам и всеки следващ ще е такъв. Вече ми е омръзнал формата явно. Не мисля, че ще продължа да ги гледам.
Абсолютно, въпреки че ергените са двама, пак е скучно.
Липсва тръпка, забавност, интрига, дори и откачалки.

# 1 807
Даниела ми е Капитонова от Алиекспрес. Опитва се да имитира руската школа, но на Капитонова и идва отвътре. Тя също спазваше дистанция от Виктор. На срещите им не спираше да бъбри, беше много занимателна и постоянно насочваше разговора в каквато насока на нея и харесва. Всичко това с цел да му отвлича вниманието от физическа близост. Никога няма да забравя нелепата им целувка. От немай къде накрая вече и се наложи да го целуне, но езика на тялото излъчваше дълбоко отвращение. И Даниела говори много, занимателна е и изглежда интересна на пръв поглед, обаче много греши с директните заявки как би протичала евентуално връзка с нея. Трябва повече да си трае, за да не изглежда толкова елементарна и предвидима. Наизустила е руския маниер, но не и идва отвътре да манипулира тихо като Капитонова. Впрочем, нея я следя още от първите и влогове когато живееше в една малка квартирка, та тогавашната и философия за живота беше "Fake it till you make it". Еми накрая наистина успя момичето. Тя поне работи за разлика от Даниела и е далеч по-интересна. Даниела следва същата философия, това с 60-те хиляди беше пълна глупост, но нали трябва да се продаде някак. Тя и на 2-3 бона ще е съгласна, стига някой друг да плаща. Докато намери следващия балък, който да плаща повече. Пак ще се повторя, но много ми е елементарна. На Мартин му е ясна отвсякъде, но следва сценария на продукцията. В реалния живот едва ли би и обърнал внимание. Натоварваща е с хилядите изисквания, плюс това на него изобщо не му пука за духовните и глупости. Щяла била да го стимулира да работи и да изкарва повече. Че той един работен ден няма, само нощен живот го интересува. Ще работи, ама друг път. С Мартина му е по-леко, тя е освободена и умее да се забавлява.

Капиталовата е абсолютна тотална измамница, Данчето е измамница също. Капиталовата си направи популярността от ютюб ама малко, мастършеф и най-вече Ергенът. После почна да говори ква успешна била и всеки можел да го направи ако ѝ купиш курсовете. Брутална откачалка е тая. Всичките с шменти капели курсове са измамници, гладни за пари и лукс. Колкото Данчето бачка, толкоз и тя. Нея са я снимали тук там с разни чичаци също.

# 1 808
  • Out of the Mix
Тиесто, умрях от смях. hahaha
Tова наша Мартина, бре. Mr. Green

user1905, точно обратното - в началото на опознавателния период се обяснявате какви сте, що сте, какво да се очаква, какво търсите, на какво държите, естествен процес в непринудени разговори, забава, смях и много секс, по трактовка на Марта.
Защото, ако се залъжете, и след 1-2-3-6 м. изведнъж се окаже, че човекът срещу вас от самото начало е бил друг, меко казано няма да е приятно.
А паснете ли си, всичко точно и till death do us part.

# 1 809
Капиталовата е абсолютна тотална измамница, Данчето е измамница също. Капиталовата си направи популярността от ютюб ама малко, мастършеф и най-вече Ергенът. После почна да говори ква успешна била и всеки можел да го направи ако ѝ купиш курсовете. Брутална откачалка е тая. Всичките с шменти капели курсове са измамници, гладни за пари и лукс. Колкото Данчето бачка, толкоз и тя. Нея са я снимали тук там с разни чичаци също.
Ооо изобщо не може да се сравняват двете. Капитонова е дошла на 17г. от Русия. Научила е български и английски перфектно. Учила е в Американския в Благоевград, май има и магистратура. Още като студентка е била доста активна по разни конкурси, имала е агенция, обикаляла е насам-натам. Много добре се е интегрирала, има си доста приятелки. Страшно е оправна, а за това се иска акъл. Смени няколко автомобила и вече две жилища купи. Интересна е историята как е купила първото си жилище. В един влог разказваше как по време на студентската бригада е ходила да работи втора работа в някакво островче където имало само богати и добре изглеждащи хора. Пробвала е дали няма да и излезе късмета там. После се е преместила в София и е обикаляла заведения от типа на Бедрум където е срещнала богатия чичко. Тя е във връзка с него от 2017-та година и не е вярно, че са я снимали с други мъже. Моногамна е и щом успява толкова дълго време да му задържи интереса, значи не е толкова глупава. Тя постоянно следи руските влогърки, откъдето краде всичките си курсове и маратони. Но много успешно успява да ги пласира щом има стотици фенки. Отначало пускаше курсове за по 10-20лв, а сега за по няколко бона. Тя не се интересува от готвене и не го умее много-много, но в Мастършеф с хитрост успя да остане на 8-мо място, ако не се лъжа. Да не подценяваме, че след Ергенът беше канселирана, стотици хора я докладваха и инстаграма и беше изтрит. Но не само, че си върна профила, ами и още по-популярна стана. Умее да манипулира и да се продава добре. Цялата и история е олицетворение на израза Fake it till you make it.

Мисълта ми е, че и тя е меркантилна и златотърсачка като Даниела, но за разлика от нея, е наистина интелигентна и интересна. Намерила е постоянен спонсор, не скача от клон на клон. Постоянно се занимава с нещо и ежедневието и е изпълнено и с други неща освен обикаляне по салоните за красота. Много повече неща е постигнала, за разлика от Даниела, която уж се опитва да върви по същите стъпки, но не се получава. Тя има само средно образование. Инвестирала е само и единствено във външния си вид и то супер неуспешно. Попрочела е някоя друга книжка от руската школа, но не умее да манипулира добре. Единствените и занимания са вече фалиралия бизнес с дрехи и измислените книги дето ги пише. Тези неща не отнемат кой знае колко време. И тя като Мартин ми дава вайб на лентяй. Обикаля цял ден по кафета и ресторанти в очакване да срещне някой спонсор, но лоша реклама си направи в Ергенът. Интересно ми е какво ще успее да направи с популярността, която спечели. Според мен нищо.

# 1 810
Жени като Даниела винаги е имало и ще има, няма нужда от школи. Може да успее, ако си изиграе картите пред подходящия балък. Манипулацията не е признак на интелект, напротив, на слабост.

# 1 811
Снимките са свършили, всички са се прибрали, в момента Туджаров и Неделчо са на живо в Надкаст, коментират. Интервюто с Елвира - в неделя.

Последна редакция: пт, 28 фев 2025, 16:33 от Еlpida

# 1 812
И аз гледам лайв на Надкаст. Туджаров казва интересни неща.
Предстои ми 1 час шофиране и ще си ги слушам в колата.

# 1 813
Тутджаров потвърди за случката с Яна и Пресияна, ама не били уж изгонени заради това.  Аз продължавам да вярвам, че си е баш това. Радо Тушев ще прави другия ерген така че там ще е цирка.

Последна редакция: пт, 28 фев 2025, 16:51 от RoseofVersailles

# 1 814
Ееее и това доживях – да ми хвалят безличното девойче, следващо каноните на руската школа Капитонова. Била завършила Американския университет и имала магистратура. И квооо, пак си е бръмчалака,  принудена да се мазни на някакви чичаци, но къде-къде по-бедни от синчетата на руските олигарси.
Даниела е същата – не виждам голяма разлика.

Общи условия

Активация на акаунт