🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #3: понеделник и вторник, 20:00

• 106 679
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 1 785
  • Сливен
Тази снимка, дали е качвана и коментирана тук.
😄

# 1 786
Тази Даниела, тази тази Даниела. Имаше една песен, който се сети, ще се сети Laughing Laughing :
Така не се бях забавлявала отдавна, нейния ценоразпис, засечи интригата с Елвира Laughing
Абе г-жо, коучинг, ментор и писател с приложна практика. Абе, не ти ли светва, че като си обявиш цената "за присъствие"  и то баш на Мартинчо, му светна ейййй такава голяма червена лампа.

Е, тя си каза, че ако не е Мартин, ще е друг. Не й е целта да хване точно Мартин, а някой, който да й угажда по начина, по който тя иска. Дреми й ако Мартин избяга с 200, ще си търси друг. Joy

# 1 787
Е, тя си каза, че ако не е Мартин, ще е друг. Не й е целта да хване точно Мартин, а някой, който да й угажда по начина, по който тя иска. Дреми й ако Мартин избяга с 200, ще си търси друг. Joy

Вуйчо Ваньо ѝ треа ама е прекалено дърта 😂🤣😂🤣

# 1 788
Мартина е много далеч от pick me girl, Неделчо не знае значението на израза. Тя е bimbo — хиперсексуализирана, наконтена, фриволна, лесна и сочна куха кукла — точно образът, от който pick me girls се опитват да се разграничат.

Pick me girls донякъде са Любомира, от С2 Елена и Пам. Особено като се заяждаха с Айлин. Може би Ана Мария.

Скрит текст:
Pick me girl е момиче/жена, която търси мъжка валидация като директно или индиректно се разграничава от пола си и стандартните атрибути на женската сексуалност и привлекателност. Има засилен елемент на интернализирано женомразство. “Аз не съм като другите момичета. Избери мен.”

Не носи женствени дрехи и токчета; не се гримира/конти; може да е tomboy; има повече приятели мъже; обяснява как се разбира повече с тях, защото жените са тъпи, плоски, интересуват се само от гримове, всички са кифли и т.н.; демонстративно има уж по-интелектуални и полово неутрални интереси, особено “мъжки” такива, не защото реално ѝ харесват, а за да се впише сред “момчетата”; имитира техния говор, жаргон, хобита, начин на живот; няма автентичност. Говори на “братле”, надига кенчета бира. С една дума, “пич”.

Също така, понеже е “пич”, позволява на мъжете да се държат зле или пренебрежително с нея, няма проблем. Не ревнува, не прави сцени, няма изисквания, винаги е лека и усмихната, винаги на разположение. Споделят ѝ за яките мацки, по които въздишат, използват я за душеприказчик, отменят уговорки с нея, ако яките мацки са свободни. Общо взето, pick me girl е женската версия на simp.

# 1 789
  • София
Бранимира не е длъжна да харесва Виктор и да откликва, но ако бяха в естествени условия. Тя, още съгласявайки се да участва, трябва да е знаела какво следва. Хем и единствената с покана! Grinning Познавала е ергена, видяла е, че той има интерес към нея. Е! Какво очаква, да не я закачат за нищо и да се пече по цял ден до басейна?!

# 1 790
Скрит текст:
Тази снимка, дали е качвана и коментирана тук.
😄

Мартина е хубава и не е злоблива. Определено буди симпатии с нейната добронамереност. Но това изобщо не е достатъчно. На срещите Мартин непрекъснато трябва да ѝ пояснява, че се шегува. Много е уморително да се гледа.

От друга страна с Даниела се разбират от половин дума – красавите магарета се надушват отдалече.

# 1 791
  • София
Дръпна се ,за да засили интереса към нея.

Именно. Още повече, че тя знаеше, че той ще се опита да я целуне и имаше достатъчно време да обмисли как да реагира и какво да направи. На него от километри му личеше какво ще направи, още като седнаха да говорят - по глупавите думи, които ръсеше, по начина, по който я гледаше и й галеше косата, по самия поглед, дори беше леко притеснен. На повечето мъже от километри им личи кога ще целунат една жена. Била съм в подобна ситуация много пъти и винаги съм успявала да разбера минимум 5 мин. по-рано, че някой ще се опита да ме целуне. Даниела може да е всякаква, но със сигурност в тази сфера е обиграна и разбра какво ще се случи и не случайно се завъртя в последния момент, за да я целуне по бузата. По този начин засилва интереса към нея, той веднага започва да се чуди тя сега защо така направи, а при някои мъже са й плюс точки, ако леко му засегнеш самочувствието. В тази ситуация зависи от мъжа, но вариантите са два - или ще спре да те търси и всичко ще приключи, или ще му се засили интерес на макс и ще почне леко да "преследва" и да прави всичко възможно следващия път да няма пак завъртане на главата от страна на жената.
Правилно каза - само при някои. По-срамежливите момчета тотално ще се откажат, ако ги отхвърлят така. Първо са набирали смелост кой знае колко време и после - това. Ами няма да се обадят повече. И това са над 60 % от младите мъже. Нахакани дискотечни типове и редпилъри ще се нахъсат - да. Но те са малко.

# 1 792
Дръпна се ,за да засили интереса към нея.
Ако и му беше отвъртяла един шамар - направо финалистка. Trollface
Ако беше му отвъртяла шамар, щях фен да й стана.

# 1 793
Мартина е изключително злобна и няколко пъти го показа. Как може да ѝ се връзвате, не мога да си обясня. После се чудим как златотърсачките омагьосват мъжете - ми те обиграните явно и жените омагьосват...

# 1 794
  • София
Аз май съм сред малцината, които изобщо не се вълнуват от романса между Мартин и Даниела. Не си представям да ме трогне зараждането на истинската любов между такива хора. Grinning
И мен не ме трогват изобщо, жалки са и двамата. Даниела ако нямаше връзки, даже нямаше да е в предаването, много личи, че някой я бута. Мартин ми харесваше, но след случката с Елвира страшно ми опротивя. Виктор и Бранка са по-интересни от тези двамата.

Аз пък мисля, че тя изобщо не очакваше и се дръпна инстинктивно, защото той буквално й скочи с двете ръце върху лицето и то от нищото. После го замаза, че все едно нарочно се е дръпнала. На мен поне така ми се видя цялата ситуация с неуспешната целувка. След това Мартин беше ядосан, а накрая го отнесе Елвира.

# 1 795
  • София
Ахаха, не мога да не споделя:

# 1 796
Ако някой от екипа чете темата, давам предложение за догодина - Божинката като Ерген. Забавен е без дори да е целенасочено. 🥂

# 1 797
  • София
Ахаха, не мога да не споделя:

На мен повече ми приличат на Майкъл Джексън и младия Тони Стораро Simple Smile

# 1 798
Не знам откъде идва това сравнение с Майкъл Джексън, но той имаше доста по нежни черти. Туй нашето е дялано.

# 1 799
Може да е коментирано, но аз гледах и Чакалcast с гост Ева от 1-ви сезон. Тя каза, че се познава с Даниела, били са част от женска компания, която в последствие се е разпаднала, но са излизали много пъти и да ходили по почивки. Тя сподели, че е готина и я харесва. Каза, че нещата, които говори не са само и единствено за реклама, а действително това винаги са били нейните разбирания за живота и иска мъжът да работи, а тя да разполага с парите му. И последно - че явно си е направила корекциите много скоро преди влизането в Ергенът, защото изглежда много по-различно от периода, в който са били по-близки. Общо взето, нищо ново, но реших да споделя.

Общи условия

Активация на акаунт