🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #3: понеделник и вторник, 20:00

• 106 402
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 1 770
Добро утро. Аз пиша и чета тук, а не във фейса, точно защото няма обидни квалификации и хейт. Ние няма как да харесваме всички участници и имаме право да ги обсъждаме, защото те за това са влезли там. А и темата е създадена с тази цел.
Досега не съм имала възможност да коментирам, но много се смях на неуспешния опит за целувка на Мартин. Мисля, че Айгюлка инстинктивно се отдръпна, защото той беше пил, а не поради  строгите си принципи. Интересно дали Мартин е усетил истинската причина и ако да, ще последва отмъщение.
И на мен ми стана смешно. Тя му палеше фитилите в продължение на дни, а накрая - изненадана от резултата. Joy
Нали е уж опитна? И никакви принципи няма тук, игрички играе, а може и имидж да пази за отвън (макар че какъв имидж точно тя...Close)
Тя се отдръпна точно като погнусена, не пролича да е толкова принципна. Ма, то не може само да му се лигави и накрая да я избере без нищо. Я, да пита ергенките от С2 и С2, почти всички минаха под ножа, а Сашко и Генчо също доволно си се черпеха. Особено Сашко.

# 1 771
Бих допълнил - в ситуация на флирт, взаимен интерес, и двамата пият по нещо,
Скрит текст:
следователно и двамата ще "ухаят" интимно малко, или много на алкохол по някое време, дори да не прекалят с него. Ако тя е била искрена, и го харесва, няма да се дръпне, ще се остави там една целувка, с ясното съзнание, че ако не го направи, може да го загуби, да го разочарова. Друг ход няма, като ако чувства някакъв дискомфорт, след целувката може да спомене нещо деликатно, по женски му, и да не го отхвърли.
Тези, които не пият по нищо, според теб явно не попадат в ситуации на флирт Stuck Out Tongue
И аз съм правил такива компромиси с жени, които много харесвам, и примерно пушат, а аз не.
Съобразяване има, но има и начин как да се порежеш другия, и да си груб. Отново опира до интерес и харесване, тръпка.
Ако някой пуши, значи не ми харесва.

# 1 772
Дръпна се ,за да засили интереса към нея.

# 1 773

Да се дърпа още няколко пъти и ще изхвърчи. 😂😂 До един момент е забавно, след това на мъж ще му писне, прикипи. Сигурно в книгата си само това описва, стъпка напред, стъпка назад.

# 1 774
Аз май съм сред малцината, които изобщо не се вълнуват от романса между Мартин и Даниела. Не си представям да ме трогне зараждането на истинската любов между такива хора. Grinning

# 1 775

Именно. Още повече, че тя знаеше, че той ще се опита да я целуне и имаше достатъчно време да обмисли как да реагира и какво да направи. На него от километри му личеше какво ще направи, още като седнаха да говорят - по глупавите думи, които ръсеше, по начина, по който я гледаше и й галеше косата, по самия поглед, дори беше леко притеснен. На повечето мъже от километри им личи кога ще целунат една жена. Била съм в подобна ситуация много пъти и винаги съм успявала да разбера минимум 5 мин. по-рано, че някой ще се опита да ме целуне. Даниела може да е всякаква, но със сигурност в тази сфера е обиграна и разбра какво ще се случи и не случайно се завъртя в последния момент, за да я целуне по бузата. По този начин засилва интереса към нея, той веднага започва да се чуди тя сега защо така направи, а при някои мъже са й плюс точки, ако леко му засегнеш самочувствието. В тази ситуация зависи от мъжа, но вариантите са два - или ще спре да те търси и всичко ще приключи, или ще му се засили интерес на макс и ще почне леко да "преследва" и да прави всичко възможно следващия път да няма пак завъртане на главата от страна на жената.

# 1 776
Аз май съм сред малцината, които изобщо не се вълнуват от романса между Мартин и Даниела. Не си представям да ме трогне зараждането на истинската любов между такива хора. Grinning
И мен не ме трогват изобщо, жалки са и двамата. Даниела ако нямаше връзки, даже нямаше да е в предаването, много личи, че някой я бута. Мартин ми харесваше, но след случката с Елвира страшно ми опротивя. Виктор и Бранка са по-интересни от тези двамата.

# 1 777
Simple SmileSimple SmileSimple Smile
Е как така не те вълнува? Не искаш ли да видиш как ще ѝ бие шута?
Даниела го кара по учебник – недостъпна девственица, която леко му дърпа въженцето. Милата изобщо не е имала опит с мъже като него (нищо, че Мартин няма мъжествен вид).

# 1 778
Дръпна се от целувката, за да се разграничи от конкурентката си Мартина, която се предлага лесно и наготово. Също и за да задържи интереса към нея за още срещи. Освен това подхода му за целувка между храстите, отивайки към другите беше евтин и като цяло претупана цялата ситуация.
Според мен, тя иска да се прави на кралица със специална обстановка за такава интимност, да са само двамата и да разполагат с време за целувката и след нея, за да изпъкне възможно най-значимо този момент. Но бай Мартин толкова си може като го пляснат хормоните.

# 1 779
  • Обран бостан ;)
Ако и му беше отвъртяла един шамар - направо финалистка. Trollface

# 1 780
Тя се отдръпна точно като погнусена, не пролича да е толкова принципна.......Я, да пита ергенките от С2 и С2, почти всички минаха под ножа, а Сашко и Генчо също доволно си се черпеха. Особено Сашко.
Ако сте закусили, но искате да си видите храната пак Smiling Imp ;

Алек+Християна

# 1 781
  • ВАРНА
Според мен човека с връзки в предаването е точно Мартин.Има се предварителни уговорки в продуцента и е "на луксозните" срещи.Как пък не го забиха при животните или в крайпътни дюнерджийници?!Показателно беше и тоталната промяна на регламента в средата на Игри на волята само,за да остане вътре.
Относно Бранимира мисля,че е абсолютно последователна.Не е лъгала Виктор,че го харесва,обича или нещо подобно.Той се натиска въпреки поведението и.Каза и нещо много нежно,но тя не отвърна и правилно,защото не изпитва същото.Имаме влюбено момче и невлюбено момиче.Проблема е на влюбения,който не разбира ситуацията.Тя лесно може да си подсигури победата с лека корекция на отношението,но не иска.

# 1 782
Аз никога не съм имала против да се целуват, липсват ми жертвоготовните ергени и моми от предните сезони. Няма нужда някакви да ми се правят на много благочестиви.

# 1 783
Аз не чета темата за спойлери, предполагам, че има и други като мен. Говоря за новата. Колкото до финала и концепцията на предаването, ако има двойка, тези отношения ще се развиват след финалния епизод. Тогава би си проличала динамиката и кое е било истина, и кое не.
И понеже вече е минало, да разбирам, че за Елвира са липсвали всякакви подробности случило ли се е, не се ли. Аз нямам против след края на епизода, ако има информация да се коментират причините, както беше с Яна и Пресияна.

# 1 784
Според мен Мартин не се е разделил с онази малката отвън, която може и да вкарат в кокошкарника. Затова и няма интерес към жените вътре, защото сравнени с 20 годишното агнешко му бледнеят.
С Данчето прави интрига, защото вероятно и тя е нагласена като него от продукцията. Да си крепят взаимно рейтинга.

Общи условия

Активация на акаунт