🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #3: понеделник и вторник, 20:00

• 106 353
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 1 755
  • София
Вече втори пост чета как сте обидени, какви грозни били коментарите. А какви да са - тези хора влизат в реалити съзнателно, пълнолетни са, продават си личната сфера за пари. Оттук и последствията. Излишни са тези морални призиви, колкото и да симпатизираме на някой от тях.
Който не ще да го обсъждат и хейтят, си седи вкъщи и си пази личния живот от инвазия. Това е.

Може да е хванала въшки и затова да си е скъсила косата. Laughing
Естествено,че снимките й са силно обработени. Сигурно аз съм най-голямата идиотка,която не си обработва снимките,освен да засиля/намаля светлина,цвят.Хората затова в групата в ИГ на Ергена  ми викат,че съм грозна и не ставам за голд дигърка
Е, как ще си единствената, мен къде ме забрави. Хич ме няма в обработката на снимки и навсякъде съм си натюр.

Последна редакция: пт, 28 фев 2025, 08:47 от jasmin tisane

# 1 756
И аз, и аз най-много да осветля или затъмня снимката. Струва ми се безсмислено, нали като се появя и ще се види разликата и тогава кой заблуждаваш освен себе си. Grinning

# 1 757
  • Бургас

Данка хитранка искам да я гледам до финала с Мартинели, защото и двамата са лисунгери и ще има интрига.

Много точно попадение! Laughing

Мартина ми е Маги
Данка ми е Нани

Сигурна съм, че Мартин извън снимките и без почерпване ще е голям киселяк и гадняр. Не съм го гледала в ИВ, но по това, което пишете не е никак за подценяване.

# 1 758
Абе, истината е, че е толкова скучно, че освен в двата дни след епизодите да коментираме изсмукани от сценаристите нечувани "топ сензации", после дъвчем едно и също. Ако сравним тема №1 с тази, почти няма да има разлика в коментарите. Просто нищо интересно не се случва, а и има достатъчно спойлери и основателни предположения да знаем какво ще се случва до края. Тъпичко, ама толкова си могат от продукцията. То не са тъпи решения, то не са неверни и изопачени анонси, то не е монтаж "чудо". Много слаб сезон, коментирам, но за първи път гледам без интерес. Може би, за мен фаворит си остава сезон № 1, сигурно защото беше пръв по рода си формат у нас и нямаше нагласи и очаквания, но пък и скуката не беше на на такова ниво. От там и от другите сезони, освен този, останаха запомнящи се образи, та темите между сезоните си бяха пълни и в паузата.

# 1 759
Скрит текст:
Според мен Мартина много лесно “свали гарда” и си откри картите на Мартин - с вълнения, погледи, попипване, и прочие - ясно му е, че е в кърпа вързана. Типичната тутурутка, която си върти опашката около него. Даниела обаче има 3 мозъчни клетки повече от нея и завързва по-обиграни разговори, умее някак да го води и да изглежда хем навита, хем с една идея недостъпна и следователно - интересна. Затова Мартин има някакво увлечение към нея, има игра, има надлъгване, има тръпка (някаква). Мартина е готова и на една ръка разстояние, а Даниела като че ли не и това го мотивира. Видно.
Виктор ми е безкрайно скучен. Като го видя в поредната поза да се обяснява на коленце на тоя бурсук Бранимира и съм 🫤 Не знам сега последно двойка ли са извън предаването или не са, но някак това постоянно обясняване, което прави, точно на такова нещо ми изглежда - гузен ходи да се обяснява на жената, че всъщност не му било приятно с новите момичета, ми той само за нея си мислел… 🤢🤮
Понеже и двата филма съм ги играл по няколко пъти, и много добре ми е ясна психологията, в момента от сегашния акъл и опит, винаги бих предпочел "тутурутката" и свободното, фриволно "попипващо" поведение без задръжки и ясна предвидимост с явна заявка и действия на Мартина, пред такова идими-дойдими с "предварителни" уговорки и "ако"-та стил Данка, която уж декларира интерес, после се дърпа, като опре ножът до кокъла и баш в сюблимния момент да се дръпне. Ако такова нещо се случи, не бих я погледнал повече.
Е, ти нямаш опита и похожденията на Елвиса.
Той е получавал и получава много наготово.

Даниела излъчва "или си с мен или аз ще си гледам живота"/ ако перифразирам Габриела от Отчаяните съпруги.
И наистина си гледа живота. И наистина ако не е Елвиса, друг ще е. Това не е схема при нея. Тя така ги мисли нещата. Ако не харесва тоя мъж, го разкарва. Не е Руска школа.

Може би за това ми стана така очарователна, въпреки нападките за външния вид. Има мозъчни клетки там

# 1 760
Аз не мога да разбера логиката на Николов, щом не искал да им снима битовизмите и махленски скандали в къщата, защо тогава вкарва обвързани Ергени, с гаджетата си? Как очаква да стане хубава любовна история, каквато е целта на предаването, щом убиваш конкуренцията още в зародиш и показваш само "избраните" девойки? Какво ни показва? Как единия ерген се опитва да се сдобри с гаджето си, а на другия въобще не му пука коя са му определили, стига веселба да има. Ама то няма веселба, другите девойки, видимо показват, че им е скучно, отегчени са и ако могат да не ги занимават със глупости, ще им е по добре на   почивката.

# 1 761
Аз вчера слушах подкаст на Любо Жечев с Андреа Банда Банда и тя спомена, че имало слухове, че толкова не е имало достатъчно и подходящи кандидатки тази година, че с екипа на предаването са обикаляли дискотеки, за да намират момичета. И Любо спомена участничка от Къртицата (т.е. преди бая години), която била кастната по този начин. В предния подкаст пък разказваше, че пак преди години Николов е имал практика да се свързва с агенцията за модели на Жени Калканджиева, за да му намира жени за профила "тъпа моделка".
Та това е проблемът, твърде много хора в предаването, на които не само, че не им пука, но и не са добри актьори.

# 1 762
Добро утро. Аз пиша и чета тук, а не във фейса, точно защото няма обидни квалификации и хейт. Ние няма как да харесваме всички участници и имаме право да ги обсъждаме, защото те за това са влезли там. А и темата е създадена с тази цел.
Досега не съм имала възможност да коментирам, но много се смях на неуспешния опит за целувка на Мартин. Мисля, че Айгюлка инстинктивно се отдръпна, защото той беше пил, а не поради  строгите си принципи. Интересно дали Мартин е усетил истинската причина и ако да, ще последва отмъщение.

# 1 763
  • Out of the Mix
...пълнолетни са, продават си личната сфера за пари. Оттук и последствията. Излишни са тези морални призиви, колкото и да симпатизираме на някой от тях.
Който не ще да го обсъждат и хейтят, си седи вкъщи и си пази личния живот от инвазия. Това е.
Абсолютно, а това да си продаваш за пари личната сфера за мен е абсурд.
Жена олеква страшно много и всичките й претенции отиват в кофата.

Поздравявам дамите за "натюра". SunglassesWink

Хейзъл, да, защото така съм избрал, различно позициониране с ясна представа с какви жени да имам взимане-даване, и с какви - не.
Ако визираш, че не вися по барове и чалготеки всеки ден, всяка седмица, не вися, не е моето, никога не е било. Не опира до възможности. Такива имам всякакви. Не съм решил, не съм направил, каквото пожелая.

Мартин, като е сериозен ми е ок. Може да артикулира, все пак техните са юристи, не са простаци, и е с добро образование, държали са го изкъсо, сега явно наваксва.
Но има "колизия" с ежедневието му - баровете, чалгаджийките, глупавите жени, и строяването вкъщи, намилането до определени години, нищо чудно и сега с баща му да водят "сериозни" разговори все още.
Чудя му се на акъла, има възможност и среда само с образовани жени да общува.
Обаче, като почне да се лендзи и мазнее с пиянския вид на розов домат, ми е много противен.

Последна редакция: пт, 28 фев 2025, 09:30 от Revoker

# 1 764
Aбе колкото и да отмъщава на Даниела за целувката, дреме й на нея, тя знае, че е точния ход. А той интереса няма да го загуби, даже напротив.

# 1 765
Има и такъв вариант - дръпна се, защото беше полупиян и е дъхал на алкохол.

# 1 766
Добро утро. Аз пиша и чета тук, а не във фейса, точно защото няма обидни квалификации и хейт. Ние няма как да харесваме всички участници и имаме право да ги обсъждаме, защото те за това са влезли там. А и темата е създадена с тази цел.
Досега не съм имала възможност да коментирам, но много се смях на неуспешния опит за целувка на Мартин. Мисля, че Айгюлка инстинктивно се отдръпна, защото той беше пил, а не поради  строгите си принципи. Интересно дали Мартин е усетил истинската причина и ако да, ще последва отмъщение.

Кога точно няма да е пил в това предаване? 😂🤣 Те почват сабаалем с коктейли. Тя дори му подклажда алкохолизма като му дава чаша директно в ръцете.

Последна редакция: пт, 28 фев 2025, 11:36 от Не се сърди, човече

# 1 767
  • Out of the Mix
Бих допълнил - в ситуация на флирт, взаимен интерес, и двамата пият по нещо, следователно и двамата ще "ухаят" интимно малко, или много на алкохол по някое време, дори да не прекалят с него. Ако тя е била искрена и го харесва, няма да се дръпне, ще се остави там една целувка, с ясното съзнание, че ако не го направи, може да го загуби, да го разочарова. Друг ход няма, като ако чувства някакъв дискомфорт, след целувката може да спомене нещо деликатно, по женски му, и да не го отхвърли.

И аз съм правил такива компромиси с жени, които много харесвам, и примерно пушат, а аз не.
Съобразяване има, но има и начин как да не порежеш другия, и да не си груб. Отново опира до интерес и харесване, тръпка.

# 1 768
  • София
Досега не съм имала възможност да коментирам, но много се смях на неуспешния опит за целувка на Мартин. Мисля, че Айгюлка инстинктивно се отдръпна, защото той беше пил, а не поради  строгите си принципи. Интересно дали Мартин е усетил истинската причина и ако да, ще последва отмъщение.
И на мен ми стана смешно. Тя му палеше фитилите в продължение на дни, а накрая - изненадана от резултата. Joy
Нали е уж опитна? И никакви принципи няма тук, игрички играе, а може и имидж да пази за отвън (макар че какъв имидж точно тя...Close)

# 1 769
Перфектно се "подгряват" Елвиса и Даниела, не ги мислете
Стигне ли се до близка среща от трети вид, всички тия отдръпвания на принципа на отложеното удоволствие, здраво ще разгорят отношенията.

Даже ми е приятно да ги гледам, сефте в Ергенът има химия, която не се пропилява в тъпи сърцетупи и мляскане пред камера

Общи условия

Активация на акаунт