🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #3: понеделник и вторник, 20:00

• 106 284
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 1 935
https://www.btv.bg/shows/the-bachelor/news/istinski-pozhar-se-ra … genat-po-btv.html   И какъв ще бъде поводът Любомира да обърне специално внимание на Мартин, а Виктор да си „поиграе“ с Мартина?

# 1 936
  • София
Гледах надкаста с Елвира - страхотно момиче! Това, че чете по темата, с каквото се занимава в даден момент, подготвяла се е за предаването по история и география, говори, че е сериозно момиче с повече интелект от масовката. Малко е наивничка, но дано си запази част от наивитета… 🥰

Интересно ми е Мартин като разбере, че са го подхлъзнали, как ще се почувства 😉

# 1 937
Гледах надкаста с Елвира по ваши препоръки. Нищо общо с образа ѝ в предаването. Много свястно и работно момиче.

Не само, че е карала такси, ами като не е могла да отиде на бригада в САЩ заради пандемията, сама си е намерила работа във ферма (!) във Финландия (!!). Работата е била толкова неприятна и тежка, че много мъже са се отказали. Евала наистина, аз никога не бих могла.

Също така е единствената ергенка, освен набедените за интелектуалки, която успя да изреди 5-6-7 книги и то не от типа на розовия балон. Личи си, че чете за бизнес, за личностно развитие.

# 1 938
Лмао май е учила за надкаст 🤣😂🤣😂🤣 кви са тез глупости, затва е отишла в Ергенът да трупа последователи и разни конкурси. Защо ѝ вярвате сега?

# 1 939
Никой няма да си измисли работа във ферма и такси, даже ѝ беше леко неудобно да говори за това.

Нека си трупа последователи, нали е модел. Всички са за това там, вкл. ергените. Няма лошо. Поне работи, за разлика от някои други.

# 1 940
Тя е била от поканените, не се е записала сама за участие. Аз принципно съм ЗА човек да рискува, ако получи предложение, което намира за приемливо на етапа, на който се намира. Никога не знаеш къде точно ще ти се усмихне късметът. Лично аз вярвам в тези неща.

# 1 941
Никой няма да си измисли работа във ферма и такси, даже ѝ беше леко неудобно да говори за това.

Нека си трупа последователи, нали е модел. Всички са за това там, вкл. ергените. Няма лошо. Поне работи, за разлика от някои други.

Нежна и мила звучи и изглежда, слушам го сега ама хостеса, моделка, рекламира разни женски работи, изведнъж съгласила се да ходи във ферма, звучи абсурдно 😂🤣 такси, доставки на храна не са странни неща. Сори, аз съм категоричен, че брутално се опитват да кърпят щети в подкастите след участията си.

# 1 942
Е, много ясно, че всички лъскат имидж в подкастите. Част от играта е, но не значи, че всичко, което казват е лъжа.

Във фермата отишла като студентка. Имала е период, в който не се получавало нищо с моделството и си казала като не съм модел, поне да имам бизнес, свързан с модата, бранд/бутик за дрехи. И искала да отиде на бригада, за да събере пари за начален капитал.

# 1 943
Какви щети, масово хората са на страната на Елвира със или без интервютата й. Нямам намерение да я гледам, но от разказите оставам с впечатление, че добавя още плюсове към тези, които събра досега.

# 1 944
Какви щети, масово хората са на страната на Елвира със или без интервютата й. Нямам намерение да я гледам, но от разказите оставам с впечатление, че добавя още плюсове към тези, които събра досега.

Имидж на "яка кифла, ама много глуповата", "поредната моделка", нищо общо няма с назиданието, където ДА, всички са на нейна страна.

# 1 945
Що за тъпотия някой да е обвиняван в какво ли не, защото работи и доходите са от труд. А не от явна или полу дискретна проституция, измами или от родителската издръжка.
Вече да го е срам човек да каже, че работи, че чете и има интереси в повече сфери.

Последна редакция: нд, 02 мар 2025, 17:03 от Mama xxl

# 1 946
Видяхте ли какво е нарисувала къдравата художничка Габриела, в която всички се влюбиха.

Харесва ми, че е подходила с хумор, а не със злоба. Впрочем, оказа се, че атрактивната и коса всъщност са екстеншъни, а тя дори не е къдрава.

# 1 947
Тази Габриела аз я гледах в Чакалcast. Каза, че е къдрава по принцип, но си е изправила косата за участието си в подкаста.

# 1 948
Изгледах го и аз подкаста, и най ми хареса от досегащните участнички, но послъга на немалко места със сигурност.

За нещата от живота ѝ (къде и какво е работела, тежки връзки, проблеми в семейството) вярвам, но за обясненията покрай участието ѝ в предаването на почти нищо. Сама се изпусна на няколко пъти, че "си е научила" за НадкасТ, когато примерно Недялко ѝ каза, че помнел няколко стандартни въпроса наизуст (което за него е огромно постижение явно) и тя побърза да се похвали, че също ги знаела. Ясно е, че е изчела всичко тук, както и е изгледала всичките НадкасТ-и. Сама си призна, че чете само по тематиките, които са на дневен ред в живота ѝ и се подготвя специално за тях. Ами участието ѝ в НадкасТ и Ергеня бяха на дневен ред, та добре си беше научила (за разлика от предните участнички, които просто лъжеха и мажеха безразборно по подкастите).

Изглежда наистина, че е мило и добро момиче, но ме дразни когато хората прекалено много се представят за такива и гледат да ти го натресат в очите. Ако ѝ гледате сторитата и как отговаря на въпроси на "фенове" ще видите ,че самоучвствието ѝ е 11/10, и няма по-уникална жена на земята в нейните очи, в което няма нищо лошо, но не се изкарвай агънце по подкастите в същото време...Противоречеше си прекалено много и лесно може да се хване, защото говори доста, а не си обмисля добре лъжите. Значи тя не влизала за известност в предаването, защото имала преееедостатъчно "слава и ангажименти" преди това, но сега тези неща се вдигнали неимоверно след излизането ѝ и била много доволна...Те и другите уонъби инфлуенсъри разправят същото - "Аз съм много известна вече, та не съм тука за популярност". Вероятно затова наблюдаваме едни и същи муцуни във всичките риалити предавания и се бият коя по-напред да се навре в следващото - защото са много известни вече и не искат повече... Мечо Пух отдавна е казал истината.

Излъга си безочливо, че нямало да даде на Марто да я целува на срещата, а просто си го гледаше с опулени очи, облизваше се и се подготвяше за целувка, както и го разпитваше половината среща какво мисли за целувките на първа среща, защото нямаше да даде...Дам, добре. Недялко я затапи с въпроса "А какво мислиш, че ще ти се случи, ако пускаш такива фитили и после откажеш целувка?" и тя запецна, незнаейки какво да отговори. Ясно, че си е "учила" за НадкасТ, ама не е доучила. Също така небивалиците, че била в предаването само за Мартин, ама на кастинга била сложила Викито на първо място, ама вътре нищо не можело да стане с него, но ако Мартин не ѝ бил дал роза, тя щяла да се насочи към Виктор, ама само като приятели. Е, нали е предаване за любов? Щом Виктор ще ѝ дава роза, но не го харесва (нищо, че го е сложила на първо място от всички на кастинг снимките нали), защо ще приемаш, нали няма смисъл да стоиш в предаването, тъй като вече си много известна и имаш тонове ангажименти? Едва ли много хора ще повярват на тези измислшьотини, но все пак да ги дообмислят малко поне...

Според мен е много наясно какво харесва Викито, но се правеше на разсеяна, както и за това, че Мартин "не я е познал". За човек, който ходи по едни и същи места предимно, гарантирам, че година и половина ходене в една и съща кръчма или дискотека не само научаваш целия персонал наизуст, ами дори чистачки, балонеси и всякакви други помощни персонали запомняш, а какво остава за отлично изглеждащата хостеса, която те води за ръчичка всеки ден до сепарето.. Явно наистина не осъзнават, че балъците не са хората пред телевизора, а тия по него...

Общо взето щеше повече да ми хареса, ако беше спестила всичките елементарни лъжи покрай участието си и самонатъртването колко е добра, мила, амбициозна и тн. Няма нужда сами да се хвалите постоянно, драги риалити герои.Ние имаме очи и уши, спокойно...

# 1 949
Да, всъщност точно Марто да не запомни Елвира хубавка, млада, с дълга коса, много сериозни сиси, година и половина наш Марто не я отразявал въобще 😂🤣😂🤣😂🤣 Далеч по-ненормално е от фермата.

Общи условия

Активация на акаунт