🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #3: понеделник и вторник, 20:00

• 106 328
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 1 920
  • София
На мен ми направи впечатление и друго - на два пъти каза, че се надява Мартин да си намери някоя умна и богата като него. Все едно е имала комплекс и за двете. Иначе определено мисля, че и двамата не са безразлични един към друг, но не са щастливи от този факт.

# 1 921
На мен ми направи впечатление и друго - на два пъти каза, че се надява Мартин да си намери някоя умна и богата като него. Все едно е имала комплекс и за двете. Иначе определено мисля, че и двамата не са безразлични един към друг, но не са щастливи от този факт.
А това беше толкова многозначително. Това "умна и богата като него", имайки намекването ѝ, че той няма способности, а и историите, където тя му е плащала сметките, май е поредната подигравка, замаскирана като добро пожелание.

# 1 922
А това беше толкова многозначително. Това "умна и богата като него", имайки намекването ѝ, че той няма способности, а и историите, където тя му е плащала сметките, май е поредната подигравка, замаскирана като добро пожелание.
Това си е ирония, аз така го разбирам. Т.е., че нито е умен, нито богат.

# 1 923
Умна и богата е към родителите на Мартин.Емануела е била напълно отхвърлена от семейството на Мартин

# 1 924
  • София
И аз мисля, че е за родителите му по-скоро, ако те не са я одобрили. Не знам дали е имало наистина период, в който тя да го издържа. Би било жалко, но за образование и тн, може да има комплекси.

# 1 925
Надкастът с Елвира свален ли е? Всички го обсъждате, а аз не го виждам в канала им.

# 1 926
Подкастите първоначално се качват в сайта на БТВ и малко по-късно - в канала на Надкаст.

# 1 927
И аз мисля, че голямата любов на Емануела беше Динев-младши, а не Мартин.

# 1 928
В Чакалкаст -Яна и Преси казаха ,че Роси и Любомира най-харесват Виктор .А за Виктор ,тройката са Бранимира ,Роси и Любомира.На Яна още преди да идат на индивидуална среща ,Виктор и е казал че няма да получи роза на церемонията.За Мартин -харесва само Мартина и Даниела и повече Даниела.Чакалчето ги подпита за третия Ерген,момичетата замълчаха обаче.И Преси и Яна са си харесали в Шри Ланка по някой от екипа Sweat Smile
За новите момичета ,щели да стоят малко там.Не са за нито един от двамата.Бранимира искала"истински мъж" ,мъжествен ,едвам търпяла Виктор.

Принципно няма нищо лошо в това Бранимира да иска ''истински'' мъж. Въпросът е в това, че тя не демонстрира поведение на ''истинска'' жена, нито един неин жест, маниер или някаква част от поведението и. Още повече като човек на изкуството, който се занимава с такова фино нещо. Абсолютно емоционален инвалид, който не знае как да изрази и най- малка емоция...

# 1 929
  • София
Подкрепям последното мнение за Бранимира.

# 1 930
Много е лошо, че няма постоянно камери там и трябва да научаваме какви разговори са водили момичета от разни подкастове. Та така се губи цялата линия и ни гледаме реакции, правим си заключения и обсъждаме без да имам цялостната картинка.

# 1 931
Много е лошо, че няма постоянно камери там и трябва да научаваме какви разговори са водили момичета от разни подкастове. Та така се губи цялата линия и ни гледаме реакции, правим си заключения и обсъждаме без да имам цялостната картинка.

И преди не са ни ги давали по леглата си, в къщата на инфлуенсърите и Биг Брадър наистина ги дават в стаите, всичко което си говорят. Всъщност въобще не взимайте тия глупави подкасти за чиста монета. Лъжат и мажат яко всичките, за да чистят имидж. Буквално се изкарват, че на тях самите всичко им е наред, другите са луди.

# 1 932
Абе, помня, че в първия сезон явно поне имаха микрофони в стаите, защото пуснаха запис едни как се биха.
Сега тук можем ли да си направим заключение на база преразказ Елвира какво е говорила.

Бтв, гледах Надкаст с Елвира и Елвира е топ.

# 1 933
Има една "видна" софийска вип дама Женя Филипова, а.к.а Джоли Петкова/Филипова. Да подчертая, че не я харесвам въобще, ужасно надута, ограничена и досадна ми е. Но каза в последните си сторита някои неща за наша Даниелка - как всъщност е работила, нищо че сега твърди, че една жена не трябва да работи, даже канила Женито да й промотира дрехите. Вървяла добре в този бизнес, но после рязко завила в "руската школа", спряла да работи и сега знаем какво говори и проповядва. Имаше и нещо от сорта: знаем с кои мъже си била, така че "по-малко патос" 😁🤭

Е туй клюка ли е? На 32 е, ако не е изначално богата, все нещо е правила. Нали я видяхме, че не е била кой знае кво, сега с корекциите също ама донякъде по-бива, личи си наклонът към конкретен стил коса, нос, скули, очите си е правила нещо даже.  Супер много жени  в днешно време ей тъй им писва и си правят корекции, спамят селфита и чакат балъци в пощата. Трябва донякъде да разграничаваме тези, които имат богат бекграунд, израснали са тъй, не може да очакваш от такива да паднат надолу. И тези като Данчето удавени от немотия и завист. В смисъл, ако родата ти са богати, приятелите ти са богати, канят те къде ли не, никъв шанс да се съгласиш на обикновен бачкатор на заплатка с наеми.

# 1 934
Абе, помня, че в първия сезон явно поне имаха микрофони в стаите, защото пуснаха запис едни как се биха.
Сега тук можем ли да си направим заключение на база преразказ Елвира какво е говорила.

Бтв, гледах Надкаст с Елвира и Елвира е топ.
Нямаха микрофони в стаите, онова беше с добавен изкуствен звук на писъци и преразкази на момичетата. Те май имат брошки все пак.
В Диви и красиви си го брояха като иновация това с микрофоните в стаите и че не е правено в България.

Елвира е страхотна, особено ме смая с работохолизма. Беше ми любимка, но имах различна представа за нея. Още повече я харесвам и ѝ пожелавам много успехи, които всъщност несъмнено ще постигне.

Общи условия

Активация на акаунт