Спойлери от риалити предавания - тема 22

• 245 052
  • 746
  •   2
Отговори
# 210
Едната ,за която се пишеше ,че ще влиза е Шрековица

# 211
Третият ерген
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 04 мар 2025, 19:48 от DiaMia

# 212
Третият няма да влезе много скоро - със сигурност е след средата на предаването.

# 213
А кой е бил третият ерген, който още в началото се е отказал?

И защо се е отказал? Да не се е уплашил от момите или от ергените?

# 214
Предаването не е ли вече към средата? Аз не виждам логика в това да вкараш 3-ти ерген, за последните 5 епизода "примерно".

# 215
Има логика, ако целта е да изкарат извън релси мъжете. Тамън вече са си набелязали победителки и хоп, влиза трети и им обърква плановете.

Като цяло този сезон е фокусиран повече върху мъжете и техните емоции, за разлика от предните, които разчитаха на жените за рейтинг.

Последна редакция: вт, 04 мар 2025, 16:09 от Lilly_85

# 216
https://zajenata.bg/root/f/uploads/images/original%20(1)(7).jpeg
Според сайта За жената майката на Мартин е ходила за финала и сега лети обратно с него.

# 217
Може аз да се бъркам, но да сме в средата на предаването не ми се вярва. То почна преди 3-4 седмици и вече да е средата - не мисля.

Да не говорим, че имам спомен, че в Надкаст Неделчо каза нещо от сорта, "като дойдат ергените май месец, ще ги питаме.." - нещо такова. А те канят победителките и ергените след последния епизод, разбира се. Тоест има още два-три месеца да ги гледаме.

Следователно новият ерген може и след месец да се появи? Само спекулирам, може да съм много в грешка Thinking

# 218
Мартин вече си е в София, даже пуска видеа. А иначе не съм сигурна дали това е майка му… Мариета има такава къдрава черна коса, но тя е слаба жена. Тази ми се вижда едричка.

# 219
  • Бургас
Ако наистина има трети ерген бих си обяснила нелогично вкараните сестри, както и някои други, които очевидно не харесват на тези двамата.

# 220
А те сестрите ще си ходят май преди третия ерген.

# 221
Анна вчера за първи път качи стори, та може и да се е позастояла.

# 222
Явно снимките официално са приключили ,защото Мартин е качил стори с Виктор от България.

# 223
В Игри на волята преди години оперираха така - първите десетина отпаднали можеха да качват когато си пожелаят, но стигналите по-напред получаваха зелена светлина след края на снимките. Тоест на практика е трудно да различиш дали някой е отпаднал 6 седмици преди финала или е стигнал до него.
Подозирам, че сега ситуацията е сходна и ще бъде интересно да гледаме как оставащите момичета ще реагират в реално време на публичната реакция.

Колкото до снимките - далеч сме от средата на сезона. Реално до момента е имало три коктейла за церемония на Розата (третата такава беше отменена заради американките), ако грубо сложим по 5 дни на "врътка", то сега са на 15 ден, което е доста рано. Но със сигурност третият Ерген ще ни се стори като твърде късно дошло събитие.

# 224
https://zajenata.bg/root/f/uploads/images/original%20(1)(7).jpeg
Според сайта За жената майката на Мартин е ходила за финала и сега лети обратно с него.
В бизнес класа пътуват

Общи условия

Активация на акаунт