Спойлери от риалити предавания - тема 22

• 245 045
  • 746
  •   1
Отговори
# 240
Мартин няма да прости на Даниела отказаната целувка. Пред цяла България. А дали ще има целувка на Виктор и Люба.
Според спойлера отпреди няколко седмици, Люба е единствената, която Виктор целува (поне до онзи момент). Това става причина за спор с Росица, което води до гоненето на втората.

Последна редакция: вт, 04 мар 2025, 23:23 от Lilly_85

# 241
Гергана да не си го прибере на Мартин, накрая на предаването, че ми казаха, че се е разделила с дългогодишен си приятел

# 242
  • София
Сега като гледах си заплювам две за Туджаров - Роси и Синтия.

Че какво й е на Ивет?

# 243
Гергана поне на св Валентин си беше с някого, качваше мъжки ръце и букети в инста.

# 244
Ивет ми е от любимките но някак не я виждам до Туджаров. А Роси тая вечер ми стана много миличка.

# 245
И какво стана сега... От 3 ергена 2 си тръгват сами, а третия с фиктивен избор? 😆 Любомира започва да ми прилича на Елена, от сезона с Евгени. 😀

# 246
  • Варна
Моля, моля,Любомир( не е случайно)няма нищо общо с Елена.

То през ден различни спойлери, само Виктор и Любомира са константа. Нещо май ни връткат.

На подбив ни взеха тука.

# 247
Туджаров сигурно е забил Мудева, като бяха миналата година за малко във Филипините за снимки на Островът. Как са се оплели в тея инфлу следи, не е истина.
Виждала съм Гергана на живо, уникална жена е, не мисля че би приела обратно Мартин.

# 248
Много моля, синхронизирайте си спойлерите, че почват много да намирисват вече!

# 249
Нещо за Хелса?

# 250
В хелса пак нова двойка.

# 251
Здравейте, дадоха реклама за другия понеделник, че влиза “момиче, от миналото н Мартин”. Ако беше бившата му Гергана нямаше ли да кажат - жена. Казват, че Йоанна е малка на възраст. Някой знае ли със сигурност кой влиза?

# 252
Ергенът Незнам дали е коментирано, но тази Диана ми е адски позната. Имам чувството, че съм я гледала във филм, сериал... Абе незнам, но и друг път са я излъчвали.
Някой нещо?

# 253
Здравейте, дадоха реклама за другия понеделник, че влиза “момиче, от миналото н Мартин”. Ако беше бившата му Гергана нямаше ли да кажат - жена. Казват, че Йоанна е малка на възраст. Някой знае ли със сигурност кой влиза?
Със сигурност не е Гергана. Тя не се вкарва в драми, освен това имат две деца и няма да се набута в предаване да му вади кирливите ризи. Йоана е.

# 254
Ергенът Незнам дали е коментирано, но тази Диана ми е адски позната. Имам чувството, че съм я гледала във филм, сериал... Абе незнам, но и друг път са я излъчвали.
Някой нещо?

Може би защото много прилича на Надя Иванова (беше водеща на Елит, участва в брадъра 2016-та и участва в сериали).

Общи условия

Активация на акаунт