Спойлери от риалити предавания - тема 22

• 245 525
  • 746
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Алекса печели Simple Smile

# 466
То докато почне турнира и ...свърши. Имах по големи очаквания... Интересно какво ще видят в Русе и Пловдив? Хубава работа ама Саръиванова.

# 467
На мен изобщо тези Сезам турнири не ми представляват интерес.
Обаче ми е чудно дали вече се знае кои влизат в Ол старс?

# 468
Не знам защо изтриха мненията, но ще го напиша пак - класирането в София е следното (или поне това съм запомнила):

1. Алекса
2. Светлин
3. Добрин
4. Гешев
5. Гридин
6. Рълев
7. Мартин
8. Дунев

Светлин падна много лошо - изглеждаше добре, но видимо се разконцентрира и това му коства победата. Въпреки това, след 3-те турнира, все още има най-много точки с една победа и едно второ място.

# 469
Честно казано не запомних кой колко точки получи, но Павел накрая каза, че Светлин въпреки загубата от Алекса, държи 1-вото място в турнирите до сега. Освен ако той не се е объркал.

# 470
В генералното класиране Добрин е на първо място с 30 точки. След него е Светлин с 29.
Яд ме е за Светлин. В топ форма е.
Алекса е доста надут. Като спечели тръгна към публиката да си поздрави семейството, децата много му се радваха, но той въобще не ги отрази. Лошо впечатление ми направи.

# 471
Ралица каза, че Светлин държи първото място, но се беше объркала. На първо място си е Добрин, втори е Светлин, след това е този ужасен Алекса.
Много лошо падна Светлин на финала, дано е добре.

# 472
Като цяло нямаше много интрига днес. Рълев например направо се отказа - вярно, че изоставаше, но в един момент спря да си дава зор и просто остави Светлин да спечели. В Бургас и Варна всички се бориха до последната секунда - или поне така изглеждаше по телевизията.

На подчертаната греда долу се удари Светлин. Не е високо и не изглежда страшно, но падна баш на кръста си и нямам съмнение, че много го заболя. Това беше краят на битката за него - опита се да продължи, но вече нямаше концентрация. Не мога да си обясня защо не бяха сложили дюшек там, на всички други уреди имаше.
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 26 мар 2025, 23:09 от Lilly_85

# 473
Явно Турнири на Волята продължава славната традиция на Игри на Волята всеки епизод да има претрепани.
Мхм. И нямам никаква идея какво ще се случва в другите градове. Фифо и Раду вече са аут, Гешев също едва ли ще може да продължи. Ако е така, ще трябва да махнат още един участник, защото няма как да са нечетен брой… Или пък да върнат Раду?

# 474
Рълев също си прецака ръцете още на първия турнир.

# 475
Впечетленията ми са, че публиката си хареса най-много Рълев, Гешев и Светлин. Осезаемо за тях подкрепата беше по-голяма. Ралица каза, че финалът е на 24.04 и че ако Фифо не се оправи до тогава, мястото му ще бъде заето от друг “гладиатор”. Та си направиха някакви намеци за заместник. В публиката имаше много участници също - Даниел, братът на Рълев, Мишо и др.
Аз си казах, че съм най-големият карък да отида в залата и точно най-най-неприятният ми участник в реалити изобщо да спечели😂карма…

# 476
От моята страна пък мнооого се радваха на Алекса. Чак се изненадах. Имаше и голяма групичка фенове на Светлин.

Изненадах се също колко много подкрепа получи Мартин, но ако трябва да съм честна, той беше жестоко прецакан. И на мен ми стана жал, а не го харесвам.

# 477
Абсолютно го прецакаха. Не съм фен на Мартин, но не бяха съобразили позиционирането на едно препятствие и при бутането на колата не можеше да го мине. Това го разконцентрира страшно много и той си го каза на Ралица след играта, видимо беше много ядосан, да видим какъв монтаж ще предложат в понеделник.
Добрин е доста добър, играеше с голямо самочувствие, но тази борба в клетка беше направена за Алекса…

# 478
  • Sofia
По колко точки са давали за първите три места, че Светлин да е преди Добрин в генералното класиране?
Преди днес, Добрин беше със 20т. а Светлин със 17.
Точкуването днес беше по-различно - 12,11,10...и т.н.

Имам чувството, че се бяха поуморили момчетата и не играха съвсем на пълни обороти.То и времето между предния и този турнир беше по-малко и може и това да им се е отразило,но не съм свикнала да ги виждам така.Доста по-бавни ми се сториха всички.
Рълев наистина накрая почти спря.
Мартин също се разконцентрира,заради гаф,докато буташе колата,заради който не беше виновен, но...

Впечетленията ми са, че публиката си хареса най-много Рълев, Гешев и Светлин. Осезаемо за тях подкрепата беше по-голяма. Ралица каза, че финалът е на 24.04 и че ако Фифо не се оправи до тогава, мястото му ще бъде заето от друг “гладиатор”. Та си направиха някакви намеци за заместник. В публиката имаше много участници също - Даниел, братът на Рълев, Мишо и др.

Аз си казах, че съм най-големият карък да отида в залата и точно най-най-неприятният ми участник в реалити изобщо да спечели😂карма…
Е,точно по този начин се чувствах и аз.😁

Хареса ми,че публиката подкрепяше всички и се надявам до финала на 24-ти да не се наложи да сменят половината участници. Hands Pray

Последна редакция: чт, 27 мар 2025, 03:57 от avi10

# 479
Дали не са поканили Момчил ?! Звучаха доста мистериозно Simple Smile
А и до 24/4 колко ли още ще се контузят … лоша организация и подготовка.
Иначе и ние се почувствахме каръци … с тоя столичен Победител Sad

Общи условия

Активация на акаунт