Спойлери от риалити предавания - тема 22

• 244 858
  • 746
  •   1
Отговори
# 585
А нали имаше инфо, че Мартина си напуска сама или е било фалшиво?

# 586
Нещата между Мартин и Валерия са тръгнали от рождения ден на Виктор. Мартин и Валерия в момента са приятели с предимства,тя често му ходи на гости

в Шри ланка ли са го празнували?
Скрит текст:

# 587
Не, вече се бяха прибрали.

Живот на кантар:
Във ФБ една жена каза, че прочела в сайта, че Мартин излиза доброволно. 🤨

Последна редакция: вт, 08 апр 2025, 00:15 от Лятo

# 588
Случайно явно е само Росица и затова такова отношение получава. Аз съм писала 100 пъти и пак ще го напиша, че за мен Мартин и Даниела се познават поне задочно от преди. Няма как тя да не го е виждала от участието му в ИВ или той нея покрай Бачорски. Очевидно се е знаело и кой е ергенът, няколко пъти се изпускат да го кажат в предаването.

# 589
ХК
Забелязах, че Едуард е активен вече в СМ , и ми е приел поканата в инстаграм, пратена още в началото на сезона . Май и той е отпаднал .

# 590
Някой случайно да знае коя дама от ергенът е разкрита, че е влязла обвързана?

От промото видях, че утре е задеден въпросът "Защо криеш тук, че си обвързана?" и ми стана любопитно коя ще да е. За Николина е ясно, тя е навън и не е актуална вече, а въпросът няма да е бил към Васил беше в женски род.

Последна редакция: ср, 09 апр 2025, 17:47 от Не се сърди, човече

# 591
От промото видях, че утре е задеден въпросът "Защо криеш тук, че си обвързана?" и ми стана любопитно коя ще да е. За Николина е ясно, тя е навън и не е актуална вече, а въпросът няма да е бил към Васил беше в женски род.
Във Фб в страницата на Ергена пише, че е зададен към Даниела.

# 592
Аз преди няколко седмици видях Виктор ергенът с колата си нахилен с червенокоса мацка. От момите ми прилича само на Клаудия, но е по-вероятно да е човек извън предаването. Не вярвам, че ще излезе двойка от този сезон.

# 593
  • Варна
Клаудия вече не е червенокоса.

# 594
  • София
Дали не е Валерия от миналия сезон, тя е червенокоса сега и често са заедно, от колата също имаха сторита.

# 595
Дали не е Валерия от миналия сезон, тя е червенокоса сега и често са заедно, от колата също имаха сторита.

Тя е само приятелка на Виктор. В действителност е приятелка с привилегии на Мартин. Изтека такава информация, че след запои в заведението му, тя си тръгва с него.
Като гледа образа на Виктор в Ергенът не би имал никакви взаимоотношения, освен приятелски с Валерия. Не е негов тип.

# 596
Според мен ще се окаже вярно, че е била обвързана Даниела, защото навсякъде пишат, че след шоуто „се върнала” при стария си приятел - собственика на Хепи. Изобщо не са се разделяли, според мен, а всичко е режисирано, че да си направи реклама на книгата.

# 597
Благодаря на потребителката, която каза за събирането на 3те останали и разпускането им.
Още се чудя дали ще ни дават Даниела и Мартин и съвместния им живот до края. Това ще е страшен криндж.

# 598
А каква е връзката на Даниела с Бачорски?

Случайно явно е само Росица и затова такова отношение получава. Аз съм писала 100 пъти и пак ще го напиша, че за мен Мартин и Даниела се познават поне задочно от преди. Няма как тя да не го е виждала от участието му в ИВ или той нея покрай Бачорски. Очевидно се е знаело и кой е ергенът, няколко пъти се изпускат да го кажат в предаването.

# 599
  • Бургас
А каква е връзката на Даниела с Бачорски?

Приятелка е с жена му.Май се познават от доста време и двете са от Смолян.

Общи условия

Активация на акаунт