Спойлери от риалити предавания - тема 22

• 245 358
  • 746
  •   1
Отговори
# 75
А това сигурно ли е? Доста трудно е да се планират участия в постановки, докато още текат снимките на предаването - нали никой не знае кога ще излезе, сложно ще е от днес за утре да се включи в плана за репетиции и в представленията, като е липсвала няколко седмици.
Бранка отдавна си е в София и си участва в постановките в Натфиз. Ако Виктор е излязъл, е било доста след нея.

# 76
А това сигурно ли е? Доста трудно е да се планират участия в постановки, докато още текат снимките на предаването - нали никой не знае кога ще излезе, сложно ще е от днес за утре да се включи в плана за репетиции и в представленията, като е липсвала няколко седмици.
Затова си мисля, че е знаела точно кога ще се прибере. В Натфиз хич не гледат с добро око на това техни студенти да липсват с месеци, а пък да си изпускат представленията съвсем. Сега февруари се скъсват от постановки и да, Бранимира си е участвала. Но дано не съм права и не е нагласено излизането ѝ.

# 77
Тя доколкото разбрах е втори курс, няма да си усложни чак толкова живота с един семестър отлагане

# 78
Трети курс е. Дори вчера са имали представление. Постановката се казва “Къде отиват сънищата наяве”.

# 79
# 80
Точно преди малко гледах тази постановка в профила на съученичка на Бранимира (nnikolovan в ig), премиерата е била на 30.01 и 31.01, което означава, че тогава вероятно вече си е била в България. Или пък не е участвала, инфото за каста може да е старо.

Едит: Коста има пост от 27-ми, в който е вписана като участваща.

# 81
На сайта на БНР чух сега интервю (публикацията е от 18.02) с Коста и другите две момичета от същата тази постановка. Интересно, че я обявяват като "дипломен танцов спектакъл". Знае ли някой какво  означава това в Натфиз, дали е като дипломна работа с оценки? Ако е така, ще е странно до последния момент да не се знае кой ще участва. Освен ако не са направили някакво изключение заради телевизията. В интервюто не се споменава дали е имало или дали ще има замествания.

Точно преди малко гледах тази постановка в профила на съученичка на Бранимира (nnikolovan в ig), премиерата е била на 30.01 и 31.01, което означава, че тогава вероятно вече си е била в България. Или пък не е участвала, инфото за каста може да е старо.

Едит: Коста има пост от 27-ми, в който е вписана като участваща.

Последна редакция: чт, 27 фев 2025, 01:02 от stelafi

# 82
Всичките слухове дойдоха от едно място, от една “персона” 😀 Затова и смятам, че са неверни. Ако трябва да съм честна, не мисля, че момичето умишлено лъжеше, а самата информация, която й подаваха, беше умишлено невярна или поне частично такава.

Още в промото на предаването даваха, че влиза жена от миналото на Мартин. Явно ще има такава, но коя е са само догатки.
Йоана е, освен ако и моите източници не лъжат, но не вярвам.

# 83
От двете сестри на тази Анна в профила няма нищо то 05ти януари, дали е още вътре? Другата се е фотографирала преди 1 час.

# 84
Този сезон дали ще има изобщо целувка? Някой знае ли нещо? Thinking

# 85
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Защо спамите темата?
Не знам какви обещания е дал Мартин,но точно преди 2 дни се опита да целуне Айгюл.

От спойлер разбрахме,че Виктор целува Любомира,а Мартин в крайна сметка Айгюл,но няма да е скоро, казаха.

# 86
Да, също от спойлер разбрахме, че няма да си тръгне Елвира, пък то какво стана Smile Милълта ми е да ги приемаме с доза съмнение тези спойлери.

# 87
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Питам за спойлер и инфо, ако някой има. Ако това не е позволено в Спойлерната тема, не знам за какво я има изобщо Wink
Нямам предвид теб Laughing
А колежките,които се обясняват цяла страница за Бранимира и евентуални представления в Натфиз.Какво било танцов театър и who cares?!

# 88
Евентуалните представления подсказват възможен изход и съответната му дата. Не мислех, че е необходимо да обясняваме връзката.

# 89
От темата се разбра, че Бранимира вече е забелязана в София, а тези дипломни спектакли по принцип се организират много преди премиерата им. Интересно защо мнението ми е изтрито - в Натфиз няма как да пропуснеш или да отложиш семестър и по всяка вероятност "сценарият" на предаването е бил такъв, че да може да се върне навреме. В което има доста логика, предвид, че се писа, че тя сама била върнала розата.

Общи условия

Активация на акаунт