Спойлери от риалити предавания - тема 22

• 244 931
  • 746
  •   1
Отговори
# 450
А за тези, които нямаме фб?! 🙄

# 451
Ставаше въпрос за новия сезон на фермата

# 452
Гледах интервю с Йоана. Тя каза, че са се видели с Марто в заведение и са говорили. Намекна, че избраницата го е съсипала от скандали и не са заедно в България.

# 453
  • в сърцето на един мъж...
Има ли спойлер, за "Един за друг", кой печели?

По-точно кои двойки са финалистите, защото нали от публиката ще се избира двойката-победител накрая.

А знае ли се защо излязоха Джули и Ицо?

# 454
Гледах интервю с Йоана. Тя каза, че са се видели с Марто в заведение и са говорили. Намекна, че избраницата го е съсипала от скандали и не са заедно в България.
Нищо подобно не казва за скандали???

# 455
  • София / Пловдив
Къде е това интервю с Йоана, може ли линк?

# 456
С Ивайло от фермата е интервюто.
И аз го гледах малко (бим-бам не мога да ти пусна линк, защото го гледах през някаква фб група и не съм го запаметила).
 И аз като @Поточе също не чух такива неща да се коментират.
Йоана обяснява, че на Мартин били забравили да му вземат телефона и говорили непрекъснато.
След първия коктейл се били чули.
За Даниела не се изказа много добре - тя била  нарекла Йоана, че преследва Мартин непрекъснато и че била обсебена.
За Косара каза хубави неща като цяло.

# 457
  • here and now
https://www.youtube.com/watch?v=soqt2RP2tfM
Мисля, че е това въпросното интервю. На мен не ми понесе, не можах да го изгледам.

# 458
С Ивайло от фермата е интервюто.
И аз го гледах малко (бим-бам не мога да ти пусна линк, защото го гледах през някаква фб група и не съм го запаметила).
 И аз като @Поточе също не чух такива неща да се коментират.
Йоана обяснява, че на Мартин били забравили да му вземат телефона и говорили непрекъснато.
След първия коктейл се били чули.
За Даниела не се изказа много добре - тя била  нарекла Йоана, че преследва Мартин непрекъснато и че била обсебена.
За Косара каза хубави неща като цяло.

За скандали и аз не съм го чула, след първият коктейл и е писал последно. Обаче за Нова година искали да са в неговото заведение, но се обадила някоя от участничките и казала, че ако Мартин има връзка тя се отказва и от предаването ги предупредили. Затова е останала само в тях. Което навежда на мисълта, че и двамата са знаели, че тя ще отиде в някакъв момент. А уж той много изненадан беше. И се изпусна да каже, че не знае откъде идва този слух предварително като само от продукцията знаели. Бла-бла. Всичко си е било режисирано отдавна. Нищо чудно и да са заедно все още.

# 459
Значи следващите отпаднали от ХК са Цецо,Радо, Лидето и Патрицио.  Остана да видим в какъв ред Grinning

Кой е Цецо? Имам чувството, че следя сезона и Цецо не съм видяла. Joy

# 460
Значи следващите отпаднали от ХК са Цецо,Радо, Лидето и Патрицио.  Остана да видим в какъв ред Grinning

Цветомир - младото момче от Варна. Влезе  по-късно от зелените.

# 461

Малкия брат дето влезе от зелените

# 462
https://www.youtube.com/watch?v=soqt2RP2tfM
Мисля, че е това въпросното интервю. На мен не ми понесе, не можах да го изгледам.
Да, това е. Много хубав подкаст между другото, който обича да слуша подкасти съветвам да го чуе. Добър разговор се получи.
Но и аз не чух това за скандалите, даже не каза категорично дали знае дали има победителка. Но това, че са си писали след първия коктейл го каза.

# 463
Арената в София.

# 464
Затова е останала само в тях. Което навежда на мисълта, че и двамата са знаели, че тя ще отиде в някакъв момент. А уж той много изненадан беше. И се изпусна да каже, че не знае откъде идва този слух предварително като само от продукцията знаели. Бла-бла. Всичко си е било режисирано отдавна. Нищо чудно и да са заедно все още.

То си стана ясно дори от коментарите му, които излъчиха, че той е предполагал, че ще я поканят. Дори й бил казал да не влиза. Не си спомням кога какво точно каза - но така го разбрах. Него го подразни факта, че тя е била предупредена и въпреки всичко е решила да влезе. На Даниела или на някое от другите момичета обясняваше: всичко това е вярно  както го каза, виждали сме се- говорили сме си, а тя да подписва договори и да не ми каже. Той просто е искал договора да е само за него, тя в сянка и после да си продължават, ако и както той реши. Тя пък е решила да извлече малко ползи и да се покаже и точно това го подразни - че ще си прави реклама на негов гръб.

Общи условия

Активация на акаунт