Спойлери от риалити предавания - тема 22

• 244 917
  • 746
  •   1
Отговори
# 495
Коя е Алекса?

# 496
Алекса Радкова. Виктор не и даде роза в първия епизод

# 497
Йоана не казва в прав текст какво знае, прави го с леки жокерчета. Първо каза, че въпреки всичко, пожелава на Мартин да е много щастлив, да си намери любовта и да няма диви, луди скандали(не цитирам дословно). Ивайло усети, че има нещо предвид с това за скандалите, тя се подсмихваше, но нищо повече. Първо каза, че не знае дали Мартин е избрал някоя. В хода на разговора обаче стана ясно, че са се засекли случайно в някакво чалга заведение, той инициирал разговор и не знаела коя е избраната, а можело и да знае. Щяла да каже на Ивайло оф камера, но пък така си нарушавала договора.  Joy
https://www.youtube.com/watch?v=soqt2RP2tfM
Мисля, че е това въпросното интервю. На мен не ми понесе, не можах да го изгледам.
Да това е. Не казва в прав текст, намеква го. Но нямам сили пак да го изгледам, за да кажа точно минутата.

# 498
Била е активна на 29.01, като следващият ѝ пост е от 11.02, така че не се е задържала много. Нормално де. Розови замъци няма кой да ѝ предложи. Нямам търпение да видя реакцията на Мартин. Grinning
За Шрековица имаше спойлер, че е стояла само един ден или една церемония, не помня. Била много неадекватна.

# 499
Другото, което ми направи впечатление е Мартин преди малко е пуснал стори с песента на James Arthur- Impossible. Песента е доста тъжна. Дали ни пуска спойлери или умишлени кукички, за да има заблуда в публиката и да държат напрежението, защото ясно стана че избира нея.

# 500
Другата, която влиза, на 100% е Шрековица. В промото за следващия епизод се вижда мома с цял бял бански, който е 1:1 с този на Шрековица в профила ѝ.
Скрит текст:

Била е активна на 29.01, като следващият ѝ пост е от 11.02, така че не се е задържала много. Нормално де. Розови замъци няма кой да ѝ предложи. Нямам търпение да видя реакцията на Мартин. Grinning
Коя е тази?

Последна редакция: сб, 29 мар 2025, 02:01 от Не се сърди, човече

# 501
# 502
Не знам дали е вярно, но някой го е постнал в Тредс.

# 503
От профила на Анна-Мария

# 504
Тази АМ по-добре да мълчи и да спре да се взема насериозно.
Спойлерите на П. засега имат 99% покритие. Благодарим за което!

# 505
Не точно, според спойлер на П. Росица трябваше да е изпидуркана след разправията с Любомира. Росица се била изказала "как може Виктор да целува такива грозотии", Любомира се била обидила и Росица не получила роза. А това, както видяхме, не стана така.

# 506
Един за Друг
Някой знае ли кога напускат Алек и Моника, че едвам ги изтърпявам вече?

# 507
А кои са финалистите на Един за Друг? Дано Ивелина и Герман не стигат до финал, че са ми много фалшиви и големи нагаждачи.

# 508
  • в сърцето на един мъж...
Не знам, не ми е попадала информация.

# 509
  • Sofia
Един за Друг
Някой знае ли кога напускат Алек и Моника, че едвам ги изтърпявам вече?

Ако се развият както трябва нещата, може и днес да е. И аз не ги понасям и нямам търпение да си тръгнат. Имам чувството, че ще са със Здравко и Рада заедно.

Доста отдавна,в някоя от старите теми, някой беше споменавал,че ги е видял навън,та им е време вече.😉

Общи условия

Активация на акаунт