Спойлери от риалити предавания - тема 22

• 244 940
  • 746
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Бтв обичат да си издават сами. Изтриха го вече де, но седя 5-7 минути.

# 511
А кои са финалистите на Един за Друг? Дано Ивелина и Герман не стигат до финал, че са ми много фалшиви и големи нагаждачи.
Германови в сряда бяха на Sesame Игри на волята.

# 512
Не точно, според спойлер на П. Росица трябваше да е изпидуркана след разправията с Любомира. Росица се била изказала "как може Виктор да целува такива грозотии", Любомира се била обидила и Росица не получила роза. А това, както видяхме, не стана така.
Може да има няколко разправии между двете.

Между другото, можем ли да се ориентираме вече на кой ден сме? В миналия епизод някоя имаше рожден ден - някой помни ли коя беше? Не ми се връща епизодът.

# 513
# 514
На Ива рожденият ден е между 2-ри и 5-ти февруари (не съм сигурна за точната дата). Значи сме на ден 18-21. Не сме стигнали дори половината. Леле… Тегаво върви.

Не мога да преценя кои са следващите, които ще излязат, защото почнах да им следя СМ чак след 15-ти февруари и тогава някои от тях вече бяха активни. Ива например.

# 515
На 8 март ходих на мястото където се снима предаването и видях точно Рая и още 2ма участника. Как вървят снимките някой знае ли? 
Бтв обичат да си издават сами. Изтриха го вече де, но седя 5-7 минути.

# 516
  • Пловдив
Днес , за съжаление, май си отиват Рада и Здравко. Знам със сигурност,  че не стигат до финал.

# 517
Нали темата е за спойлери, защо да е в скрит текст?

Някой има ли инфо около предложението за брак в ХК и развоя на събитията, след като младоженеца е видял кадрите на годеницата му с Тоника?

# 518
Изхвърлил и е дрехите и са разделени. Момчето е потресено и се чувства ужасно унижено. Нищо не е знаел. Разбира от телевизията в последствие. Тези двете са се криели по тоалетните в къщата за да са интимни.
Каквоооооо? За кого и какво става дума, изпуснала съм последната седмица.

# 519
Не гледам Хелса, ама там май втора година подред има повече любовни драми от “Ергенът”. Предлагам Тупарев и шеф Ангелов да направят следващия сезон. 😁

# 520
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Видео заснето миналата неделя - Виктория още си е в Хелса

https://www.facebook.com/100056020964553/videos/1109695364259269 … =1423957461394149

# 521
А някой знае ли, дали въпреки приетото предложение за брак Виктория и Тонка са продължили аферата си в ХК?
То ще се разбере рака или иначе, ама просто нямам търпение до следващия епизод.
Беше култова сцена!

# 522
Идвам с една догадка, в промото за книгата на Даниела- Игра на ходове се появяват фигурите кон, офицер, царица и подчинения цар. Мартин говореше точно за тези фигури. Тези двамата играят нещо много голямо за мен и накрая всички ще останем с пръст в уста.

# 523
Хелс кътчън:
Когато Ивайло предложи брак, това се е случило след 1-ви март, имаше мартеница на ръката, но явно е, че към момента на предложението той още не е видял какви ги върши Виктория.
Имам предположение, че когато са излъчили кадрите и той ги е видял, е поискал да се разделят и като нищо да влезе в Общежитието, за да й го каже в очите.

# 524
  • в сърцето на един мъж...
Днес , за съжаление, май си отиват Рада и Здравко. Знам със сигурност,  че не стигат до финал.

Алек и Моника си тръгнаха. За сега Рада и Здравко оцеляха.

Общи условия

Активация на акаунт