Спойлери от риалити предавания - тема 22

• 244 928
  • 746
  •   1
Отговори
# 525
Не е баш спойлер, но не съм сигурна дали мога да го напиша в другата тема. На Фифо му предстои спешна операция, така че със сигурност няма да участва в турнирите на 24-ти. Беше си почти гарантирано, че няма да успее, но все пак… Жалко.

Последна редакция: нд, 30 мар 2025, 20:41 от Lilly_85

# 526
  • София / Пловдив
Тя затова се спука са реве, защото знаеше какво тепърва ще види момчето.
С две седмици закъснение излъчват в момента сериите спрямо времето на заснемане. Като златните снимат само един ден седмично, въпреки че по сценарий Шефът им казва "Утре ще се борите". Просто правят почивки между сетовете.

Хелс кътчън:
Когато Ивайло предложи брак, това се е случило след 1-ви март, имаше мартеница на ръката, но явно е, че към момента на предложението той още не е видял какви ги върши Виктория.
Имам предположение, че когато са излъчили кадрите и той ги е видял, е поискал да се разделят и като нищо да влезе в Общежитието, за да й го каже в очите.

# 527
Не знам дали е влизал вътре. Познат е на моя приятелка и ми разказа, че е много разтърсен от случката. Всичко разбира от телевизията. Не иска да чува за Виктория повече. А те с тази Тоника са били интимни много пъти в предаването. Даже се смекчава по телевизията.

# 528
За Ергенът - някой може ли да ми каже на коя дама ще празнуват рожден ден тази седмица, както пише в анонса https://www.btv.bg/shows/the-bachelor/news/dve-novi-no-dobre-poz … evara-po-btv.html
На Бранимира рожденния ден минал ли е вече?

# 529
Трябва да е Бранимира - само тя е останала Водолей. Мисля, че снимките почнаха по време на Козирог, така че не е минал.

# 530
  • София
Имам гореща новина свързана с Игрите: от Нова планирали за следващата пролет да правят някакъв спин-оф.
Още нямам много подробности, но на high-level: щели да бъдат разделени на малки отбори (4 човека без капитани), като целият отбор върви заедно напред или се разпада, т.е без номинации, но можело да има "крадене"/размяна на играчи.
В даден момент играта ставала изцяло индивидуална. Най-важното (поне за мен) е че победителите щели да са двама(мъж и жена).
Снимките щели да бъдат от Януари до Март (още не се знае локацията, но май нямало да бъде в Бг). Турнирите оставали също за края на Март и Април и щели да ги дават паралелно двете.
Това е засега, ако разбера нещо повече, ще пиша пак.
Скрит текст:
Добре, очаквах поне 1-2 коментара за това колко абсурдно звучат части от този анонс. Като например това да снимат игрите извън България: само това би трябвало да е достатъчно да светне червената лампичка. Joy
Предполагам много хора са се усетили (други знаеха предварително), но за тези които не са:
Честит Първи Април JoyJoyJoy

Последна редакция: вт, 01 апр 2025, 20:15 от dido2k

# 531
Днес , за съжаление, май си отиват Рада и Здравко. Знам със сигурност,  че не стигат до финал.

Алек и Моника си тръгнаха. За сега Рада и Здравко оцеляха.

Не знам дали и доколко е спойлер, че не го следя много сериозно, но приятел е засякъл Ивелина и Герман на летище София днес.

# 532
  • в сърцето на един мъж...
Днес , за съжаление, май си отиват Рада и Здравко. Знам със сигурност,  че не стигат до финал.

Алек и Моника си тръгнаха. За сега Рада и Здравко оцеляха.

Не знам дали и доколко е спойлер, че не го следя много сериозно, но приятел е засякъл Ивелина и Герман на летище София днес.

Освен ако не е свършило предаването. Те до сега бяха все победители. Ще видим тази седмица.

# 533
В социалните мрежи ми излезе актуална снимка на фенче с Ивелина и Герман също, но понеже не следя предаването (тях само запомних), не ми беше направило впечатление. Тоест потвърждавам, че са навън.

# 534
В социалните мрежи ми излезе актуална снимка на фенче с Ивелина и Герман също, но понеже не следя предаването (тях само запомних), не ми беше направило впечатление. Тоест потвърждавам, че са навън.
Всички са навън, свършили са снимките.

# 535
Ами, логично е Ивелина и Герман да спечелят формата. Личи си как продукцията ги бута, и Емо има симпатии към тях, много често им подсказва на игрите.

# 536
За Ергенът - Анета и Алекса ли са последните нови участнички?

# 537
  • София / Пловдив
Според Антон Стефанов, "Ергенът - любов в рая" ще се снима на остров Родос.

# 538
Мисля, че Туджаров и Неделчо също го казаха това в подкаста.

# 539
Нещо ново за ХК знаем ли?
След Цецо и Пинокио,  кои отпадат?

Общи условия

Активация на акаунт