Спойлери от риалити предавания - тема 22

• 244 868
  • 746
  •   1
Отговори
# 675
Спойлерите на Persona7 свършват до тази седмица. Последно е писала, че момичетата ще получат видеописма от майките си. Мисля, че информацията, която тя ни даде беше умишлено спусната от продукцията. Оттук нататък май вече нищо не се знае. Васил остана с пет, Мартин с четири, а Виктор с три момичета. Според мен другата седмица ще изгонят повечко накуп и ще ги редуцират до две на Ерген, възможно е при Васил - три.

# 676
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Ванко беше пуснал вчера видео в тикток, на което се виждат Вили (видимо много отслабнала), Марти и Ани.
Жалко, ако са отпаднали Йорданка и Славко.
На неговите видеа изглеждат доста по-слаби, честно казано. Сега, ако сравняваме какви влязоха - много са свалили. Ако сравняваме с това, което върви на екран в момента - не чак толкова. Тодор изглежда много слаб, но той е и доста висок и със спортни крака. Ани също много е свалила, видимо е. Но бяха със широки големи тениски, така че няма как да знам реално какво е отдолу.
Нещо около полуфинал-финал е било, защото бяха всички, даже и Дерйа беше. Рори и Марто много се закачаха, даже я носи на конче.

# 677
ХК
8-годишната ми дъщеря, любителка на формата,  днес ми казва:
- Мамо, защо в промото за следващия епизод подсказват кой печели в битката между сините и червените?
- Какво имаш предвид? - питам аз, защото въобще ни съм обърнала внимание на промото.
- Ами дават златните в коя кухня готвят, значи е ясно срещу кого играят.

Определено малката е дъщеря на майка си. 😎

# 678
  • Сливен
Отново от Тик-Тока на Ванко - има клипове качени, като тези скрийншотове съм ги направила от последното му качено видео.

Последна редакция: пн, 21 апр 2025, 10:52 от сикрет

# 679
В отбора на Ванко явно още доста са се задържали Ани, Вили, Марияна и Мартин. Тях непрекъснато гиима в видеата му в тикток и са видимо по-слаби от предаването. Предполагам Славко си тръгва скоро, а Сонай може да е избрал Рори. Ако не е, не се е задържал дълго и той.

# 680
А Тошо и Барби ,къде са Smile

# 681
Тях ще ги гледаме до финала, вижда се как ги подкрепят от продукцията.

# 682

Сигурно са останали при Рори. Въпреки че очаквах Тодор да избере Ванко. Явно ще си изберат настоящите треньори другата седмица, като слеят отборите.

# 683
Тодор и Барби, са останали най-вероятно при Рори. Имаше спойлер, че още са в предаването миналата седмица. Ванко качва клипчетата на неговите хора.

# 684
  • Варна
Е,Ванко каза, че не харесвал Тодор в началото, може да е взаимно.

# 685
Девойката, която изобличи Даниела за запорите, е качила видео в ТикТок, че скоро Мартин гони трите останали, защото е избрал Даниела и двамата се усамотяват - даже беше казала и в кой хотел, но не запомних. Като цяло съм с наблюдения, че тя чете тук, но това за хотела не съм го виждала и допускам, че може като е набрала популярност, някой да я е информирал лично.

# 686
Последно Мартин сам ли си тръгва или с Даниела,че двата основни спойлера много се разминават

# 687
Последно Мартин сам ли си тръгва или с Даниела,че двата основни спойлера много се разминават
Мартин си изиграва перфектно картите май. Към екскурзията, за която му плащат, явно е включил и секс забавления накрая. А след това който откъдето. 

Разминаване няма засега Smirk

# 688
Тук Владов с бяла куртка ли е или ми се струва..?

# 689
Не разбрах другите двама ергени с кой свършват

Общи условия

Активация на акаунт