Спойлери от риалити предавания - тема 22

• 244 848
  • 746
  •   1
Отговори
# 645
  • Stockholm
Не знам, ама в основната тема пише, че влиза Мастагарков. Клипче от Инстаграм с роза в ръце.

# 646
Няма да влиза. Просто честити Цветница с роза в ръка.

# 647
# 648
Съмнявам се да избере Адриана, по-скоро ще е Косара.
Интересни са ми слуховете, че Даниела си тръгвала, заради близостта между Мартина и Мартин. Чудно ми е дали ще стане, ама някак не вярвам да пусне кокала толкова лесно… 😀

# 649
Адриана беше активна в ИГ доста преди финала. Последни се прибраха Косара, Ферай, Даниела, Любомира и Клаудия. Това би трябвало да са финалистките.

# 650
Което значи, че Мартин е разтурил катуна рано-рано и наистина е останал само с Даниела.

# 651
Ана Мария също има активност чак началото на март, което означава че може и тя да е останала и да има обрат

# 652
Анна Мария, Мартина и Силвия са се прибрали заедно на 21.02, Виктор се прибра на 24.02, Мартин след тях. За Васко - не се знае.

# 653
Анна Мария, Мартина и Силвия са се прибрали заедно на 21.02, Виктор се прибра на 24.02, Мартин след тях. За Васко - не се знае.

Здравей, а за някой от другите знае ли се? Косара, Роси, Адриана …, за да преценим кои от на Васил са последни.

# 654
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Живот на кантар

Днес бягаха маратон. Последна финишира Виеолета П.

В състезанието все още са Марияна, Ани, Вили, Виолета П., Тодор и Мартин.

При Вили имаше опашка от желаещи да се снимат. Ванко също събра агитка.
Всички участници бяха заедно с треньорите, забавляваха се, само Виолета П. си седеше сама в микробуса.

# 655

Здравей, а за някой от другите знае ли се? Косара, Роси, Адриана …, за да преценим кои от на Васил са последни.

Инфото ми е от тази тема тук.
Ади доста преди финала се е прибрала. Имало е слухове, че майката на Роси е ходила до Шри Ланка.
За Косара бяха противоречиви спойлерите. Според някои си тръгва сама, според други Васил избира нея.

# 656
А някой има ли спойлер какво става между Виктор и Любомира на утрешния епизод, в който се вижда, че тя му казва, че всичко приклюва помежду им ?

# 657
Според мен тя описваше хипотетична ситуация, тип АКО той направи нещо си, всичко ще приключи. Промотата винаги подвеждат.

# 658
Живот на кантар

Днес бягаха маратон. Последна финишира Виеолета П.

В състезанието все още са Марияна, Ани, Вили, Виолета П., Тодор и Мартин.

При Вили имаше опашка от желаещи да се снимат. Ванко също събра агитка.
Всички участници бяха заедно с треньорите, забавляваха се, само Виолета П. си седеше сама в микробуса.

Ванко беше пуснал вчера видео в тикток, на което се виждат Вили (видимо много отслабнала), Марти и Ани.
Жалко, ако са отпаднали Йорданка и Славко.

# 659
  • somewhere near the sea
Според мен тя описваше хипотетична ситуация, тип АКО той направи нещо си, всичко ще приключи. Промотата винаги подвеждат.
Мисля, че нещо му се ядоса. Той каза: "Когато и да се гръмна, ще е късно". После дадоха, че когато седна до нея, тя нацупено стана от мястото си.

Общи условия

Активация на акаунт