🍀 Градината на Демет Йоздемир - Тема № 9 за обсъждане 🍀

• 34 280
  • 740
  •   1
Отговори
# 720
И аз  благодаря Кате Kissing Heart Това е лоша новина за спирането в ютуб . То бие рекорди и са взели мерки , щото това не ги грее . Smirk

От Канал D

След време публиката ще обикне Ърмак!“

Джерен Бендерлиоглу, която играе ролята на Ърмак Бозок в амбициозната продукция на Kanal D Eşref Rüya, е описвана като „серийната по-голяма сестра“.

„ХУБАВО Е ДА ВЪЗРАЖДАШ СИЛНИТЕ ЖЕНИ“

ТЕЖКАТА СЕСТРА НА EŞREF: CEREN BENDERLIOĞLU

Бендерлиоглу, който играе доминиращ герой в ролята на брата на Гюрдал и управител на хотел, изигран от Неджип Мемили, казва: „Мисля, че публиката ще обикне Ърмак, когато види нейното минало и пътя, който е поела.“

ЕДНА РАЗЛИЧНА ЖЕНА С КРАКА НА ЗЕМЯТА

Ceren Benderlioğlu, една от женските звезди на Eşref Rüya, привлича вниманието на публиката още от първия епизод с изпълнението си на Irmak Bozok и дълбочината на образа. Успешната актриса прегръща героя си с думите: „Хубаво е да изобразяваш силни жени. Ърмак е герой-сирак. Тя е различна жена, която е земна със способността си да мисли стратегически. Тя няма никого и няма какво да губи.“

ИРМАК, ЖЕНАТА НА БОЛКАТА!

Говорейки с Оя Чинар от вестник Posta, Бендерлиоглу приписва тежкия имидж на Ирмак на миналия й опит и инстинкта й да защитава братята и сестрите си: "Ирмак е млада жена, която има свои собствени драми и е израснала като сираче. Въпреки че има умения за стратегическо мислене, много неща й липсват. Мисля, че публиката ще хареса Ирмак, тъй като вижда нейното минало и пътищата, по които е вървяла. Тя се опитва да защити нейното сигурно пространство. Тя е ощетена много и не иска повече да бъде наранявана, тя също се опитва да защити своите братя и сестри.

Eşref Rüya е по Kanal D с новите си епизоди всяка сряда от 20.00 часа.

# 721
Явно искат да засилят гледанията в Amazon Prime. Още като излезе новината, че ще се излъчват епизодите на следващия ден ми мина през акъла, че може така да стане Rolling Eyes Ако това увеличи финансовите постъпления и стабилизира положението на екипа - добре дошло, иначе жалко за феновете, които нямат достъп до пиратски сайтове Stuck Out Tongue Все пак качеството на картината в YouTube е доста добро.

Аз съм все още тук Heart Eyes

# 722
Катето е събрала в последния пост Чаатай /баща му/, Демет /баба й по майчина линия/ и Толга Текин -Мюслюм /майка му/ - и тримата имат роднини, свързани с България.

"Всички обичат Демет" Smile

Нищо не може да я уплаши!

Мачът "Нисан срещу Мафията": Smiley
https://www.instagram.com/p/DIWklNOyS-1/?hl=bg
Резултатът е в горния ляв ъгъл.

Последна редакция: вт, 15 апр 2025, 13:42 от Florale

# 723
Фло, не знаех, че Толга също има българска връзка Sunglasses Ти си по детайлите Hands Clap

Снимките към еп. 4, направени на клип. Явно това ще е новата функция на YouTube канала.

Нисан, която е изправена пред голяма дилема и Ешреф, който нищо не подозира.

# 724
Аз знаех че Толга Текин има бг връзка. Прочетох го в статия наскоро бяха събрали турски актьори с бг корени. Жалко че не я запазих. Едва ли мога да я намеря отново.  В сериала са се събрали колеги с балканска кръв.
Знам и за Демет и за Чаатай е всеизвестно. Не говори много затова , но като го питат в интервюта го споменава. Много ми се иска да посети нашата държава имаме природа ,море , планини вкусна храна и ще бъде посрещнат с любов.  Брат му Аталай съм засичала че посещава Босна и дори си тананикаше на техния език песничка.  

Ешреф не подозира и не знае  нищо или ни баламосват. Още не мога да повярвам че не я подозира. Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 15 апр 2025, 13:59 от femmi2

# 725
Привет. Кате,  останах с това усещане след първата сцена , но времето ще покаже. 
Спирането на утуб епизодите е добър ход, за да се имат възвращаемост. Кой ще плати  много пари за нещо, което може да намери с един клик на мишката?
Балканци Heart

# 726
Моят човек не е много ентусиазиран да се бие за брат си Ешреф Animal See No Evil

От къде това носене ми е познато Joy

Хората се вдъхновяват да си правят и стикери за телефона Sunglasses

И тази мода с куклените комплекти продължава Kissing Face

# 727
И ловец съм и рибар съм Joy
Риба да си в тоя живот , научил се е на някой неща  и ги прилага и в дизитата. Wink
Ама от нерде им идва на акъл тия колажи и как помнят , наистина е вдъхновяващо.

Последна редакция: вт, 15 апр 2025, 19:22 от femmi2

# 728
Едната риба си е цяла акула, вие преценете коя Joy

До виждане утре вечер от Демет Kiss

# 729
EsSan:

Винаги присъства, независимо от източника: Smile
За периода 7 - 13 Nisan,  @muzikonair

За периода 6 - 12 Nisan, @mevcutbilgitr

Демет: https://www.instagram.com/p/DIeMZpPMq3x/?hl=bg

# 730
Назад в темата бях сложила линк спойлер че Ешреф е намушкан

тук има ново развитие . Нисан и Ешреф симулират това , че тя го намушква за да спаси Афра. Знаех си че до истинско убйство няма да се стигне .  Остава само онези да повярват в това .
https://x.com/OnlyCagatayU/status/1912146718059081987?t=CFoGrVQj … dSG2IEXQ7FWQ&s=19

# 731
Малко остана, утре ще видим кое и как Sunglasses

Тези пак чуруликат:

Айде, ходи дешифрирай Animal Hear No Evil

# 732
  • Плевен / София
Малко остана, утре ще видим кое и как Sunglasses

Тези пак чуруликат:

Айде, ходи дешифрирай Animal Hear No Evil
В ДЕК нищо не познавах, тук няма и да опитвам.

# 733
Тези птиченца познават летят на място на събитието. Романтиката се усеща у въздуха и желанието.  
Нисан започва да гледа по друг начин на Ешреф опознава го.  
Още в началото коментирах че "Сираците" помагат и защитават слабите и беззащитните и не посягат на жени и деца.
Тя му каза че е отчаяна но не може да посегне на човешки живот. Това симулиране е напълно възможно.    

Зад камера.

Тук се изненада от тази емоционална реакция и прегръдка. Играта с очи , погледи , движения на тялото е показателна.

Много ми хареса това с актуалната мода. Доближава се доста до оригинала.  Heart Eyes

Ами ще се опитаме да дешифрираме.... Сърцата е че  има любов и ще победи и ще се спасят и Нисан и Афра.  Това показват другите емотки , радост и шок и романтика два души със сърчице.  Има емотки във вид на времето ти изтича това е заради задачата на Нисан да убие ( посегне ) на  Ешреф и спаси сестра си. Може и по друг начин да се тълкува ,то в тая мафиотска война всичко може да е. Ножа означава, че наистина ще има намушкване. Останалите не мога да ги навържа:rolling_eyes:

Последна редакция: ср, 16 апр 2025, 01:02 от femmi2

# 734
За новата серия - нова тема, затова малко снимки за албума "Селфита с колеги":

Общи условия

Активация на акаунт