Анална фисура 3

• 6 401
  • 89
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте,мили хора. Изчетох всички предишни теми и дойде време да споделя моята история.
Имах фисура от април месец и след ползване на всички възможни  кремове,вкл. Rectogestic и Диалтизем,нещата се влошиха в края на октомври. Бях почти денонощно със спазъм и се реших да отида при д-р Матев в Стара Загора. Оказах се с 2 фисури и се оперирах. Мога да разкажа подробно,ако някой се интересува,но с две думи не е страшно,минава бързо и възстановяването е по-добре от предишните болки,които търпях,защото сега нямам спазъм. Проблемът е,че вчера и днес при ходене до тоалетна имах ивичка кръв в изпражненията и те не бяха съвсем меки,особено в началото. Също след ходене до тоалетна час-два имам болки,после отшумяват. Това проблем ли е за възстановяването и въобще може ли да се окаже,че те отново не заздравяват,въпреки че са и шити. Взимам Дуфалак и съм пробвала всички възможни лаксативи,просто не винаги се получава да са съвсем меки..

# 76
Възстановяването след Матев е месец, два. До първите 20 дни е нормално да прокървява. При мен един ден шурна бая кръв...обади се в клиниката и попитай. Но по скоро не е повод за притеснение. Прави бани с тетра, много помагат за бързо зарастване.

# 77
Знаете ли д-р Ходжаджиков къде оперира - в “Юнионклиник” или в друга болница?

# 78
  • out of space
Мой близък от мъжки пол се сдоби с нещо като малки бели пъпчици около и на самия анус. Има болка, но лека.

Това фисури ли са или нещо друго?
На какъв лекар се ходи?

Гугъл не иска да ми помогне с насоки, заради съдържанието...

# 79
Мой близък от мъжки пол се сдоби с нещо като малки бели пъпчици около и на самия анус. Има болка, но лека.

Това фисури ли са или нещо друго?
На какъв лекар се ходи?

Гугъл не иска да ми помогне с насоки, заради съдържанието...
Кондиломи най вероятно! Предават се по полов път! Да ходи на кожновенерически доктор!

# 80
Знаете ли д-р Ходжаджиков къде оперира - в “Юнионклиник” или в друга болница?

В друга, мисля че ИВАН Рилски или... На изуст говоря, не знам точната болница, но преди 5 години щеше да ме оперира и ми беше дал инструкции да отида там... Отложи за неопределен период, но предполагам е същото

# 81
Мисля, че той оперира в Иван Рилски все още, да. Но като цяло малко хора съм чела тука да е оперирал специално за фисура. Била съм на преглед при него, стори ми се внимателен, но как ще е за операция, не знам. Опеределено не бих препоръчала Матев вече за операция, че вече съвсем я е подкарал през просото след като цяла България се изреди при него.

# 82
Здравейте, страдащи/ изстрадали хора! Искам да благодаря на всеки един от вас за това, че разказвате историите си, перипетиите, успехите и паденията. Благодарение на всички вас се справям лека- полека с ужаса- анална фисура. Получих я преди 5-6 седмици и в началото се заблудих, че са хемороиди, въпреки, че съм имала и болките бяха несравними. Бях на преглед в Юнион клиник и доктор Денев откри фисурата. Изписа ми крем проктен и киснене в смрадлика 2 пъти по 20 мин. Аз от форума разбрах за гръцкото сладко и веднага се сдобих с него, като приемам и Флебодия. Ям предимно крем супи, пия много вода и хич не смея да си позволя нищо. Въпреки това, в неделя отново прокърви, защото дефекацията беше трудна, а днес отново кръв, но я няма онази постоянна болка. Записала съм час за Бисер Петров да видя и той какво ще ми каже и дали ще изпише нещо ново. Пожелавам на всички скорошно оздравяване и отърваване веднъж завинаги от този ад!

# 83
  • Цюрих
Здравейте,казаха ми за едно лекарство със сяра,на моя приятелка майката е била много зле от кървящи хемороиди,но след това се е оправила за броени дни .Ето какво ми писа тя-"бъркаш 5 чаени лъжици МЕДИЦИНСКА СЯРА с 3 мед и по една чаена лъжичка сутрин преди закуска на гладно.За няколко дни минава,само мирише после леко на сяра в тоалетната."
Някой пробвал ли е това?
Притеснява ме,че сярата е отровна и се чудех дали някой знае тази рецепта.

# 84
Здравейте,казаха ми за едно лекарство със сяра,на моя приятелка майката е била много зле от кървящи хемороиди,но след това се е оправила за броени дни .Ето какво ми писа тя-"бъркаш 5 чаени лъжици МЕДИЦИНСКА СЯРА с 3 мед и по една чаена лъжичка сутрин преди закуска на гладно.За няколко дни минава,само мирише после леко на сяра в тоалетната."
Някой пробвал ли е това?
Тук е група за фисури, не хемороиди.

# 85
Таз сатанинска смес не вярвам и за хемороиди да помага...🤣🤣🤣

# 86
Някой пробвал ли е това?
Бях чувал преди, че някакъв професор бъркал спрей за хемороиди, който ги успокоявал за минути и май имало сяра
Моя съвет е смени меда с вазелин и направи смес със сярата с която да мажеш външно хемороидите
Иначе чай от бяло поддъбиче, но поне месец употреба по мои наблюдения действа вълшебно на хемороидите

# 87
  • Цюрих
Ама това се ядяло,не се мажело и моята приятелка твърди,че помага и за фисури,и за хемороиди. А сярата е медицинска,от аптеката,специална. Каза,че нейната свекърва се оправила за няколко дни-била е в много тежко състояние.
Иначе моята фисура е зараснала,но имам две малки вътрешни хемороидчета, които от време на време се обаждат.
За фисурата много ми помогна крем Проктен.Мазах го поне 2месеца и правех горещи бани със смрадлика по 15мин вечер.
Пак в този форум ми го препоръчаха,за което много благодаря!
Затова реших,че може някой да го е пробвал това чудо...

# 88
Здравейте,
Моля, ако някой има рецепта за Дилтиазем 2%, да ми я изпрати на лично. Отчаяна съм, предварително благодаря!
Здравейте, има такъв крем турски,на мен ми го поръчват от аптеката .locafen е крема,изписан ми е от проктолог.

# 89
Здравейте,
Моля, ако някой има рецепта за Дилтиазем 2%, да ми я изпрати на лично. Отчаяна съм, предварително благодаря!
Здравейте, има такъв крем турски,на мен ми го поръчват от аптеката .locafen е крема,изписан ми е от проктолог.
И на мен ми беше изписал проктолог този крем, но каза ако нямам познати в Турция, да съм отидела в една определена аптека, където го правят уж пак с дилтиазем. И понеже нямах кого да помоля да ми го купи от Турция, го взех от въпросната аптека. Само че се усещаше, че са използвани стрити таблетки-имаше бучици. И се чудя, дали това не намалява ефекта. Иначе в началото ми подейства, но до там.
Та, да попитам и аз: от коя аптека в България може да се поръча този Локафен?

Общи условия

Активация на акаунт