Отговори
# 660
Ще чакам превода на разговора между СейФер, когато си спомняха миналото. Хареса ми и предложението за брак, хубаво го беше измислил Феро.

# 661
Мен лично от целия епизод ме трогна единствено разговора между Сейран и Кязъм...за съжаление Ферит не ме убеди в любовта си,как пък един път не я целуна...общо взето двойка с 30 годишен брак зад гърба си.

По повод на разговора на Кязъм със Сейран пак се запитах защо се приема едва ли не за неизбежно, ако някой е бил малтретиран в детството си, да прави същото с децата си. А не е ли по-вероятно обратното да стане?

# 662
Ами много ми е мъчно, наистина. Няма да напишат бременност на Сейран, осиновиха си много деца. Добре, много хубаво, но това ли заслужиха и те, и ние?

Ако ме попитат кой е най-недооцененият женски образ в индустрията на турските сериали, бих казал Сейран. Тя дори не успя да преживее бременността, която всяко основно момиче преживява поради омразата на продуцентите и сценаристите.

# 663
Що за фраг беше това и как е възможно да облекат така Сейран? Аз ... аз .. наистина не разбирам защо причиняват на нас и на каста това.💔
Още едно стори от Афи 🌹

# 664
Мен лично от целия епизод ме трогна единствено разговора между Сейран и Кязъм...за съжаление Ферит не ме убеди в любовта си,как пък един път не я целуна...общо взето двойка с 30 годишен брак зад гърба си.

Миленка,  в Рамазан са хората,целувки милувки йок
Sikorski, след ифтар (часът, в който приключва постът за деня) може целувки, милувки и въобще пълна програма. Само желание трябва. Wink

# 665
Нищо не разбрах от тоя фраг.😵‍💫

# 666
Привет момичета.Отново хванах края,но да си призная ми хареса това което видях.Ясно е за целувките,рамазан няма как.Предложението ми хареса.Все пак не беше под снежинките.Много добро беше.Много истинско,но за съжаление на финал.Ще има дете Сейран,спокойно,даже мисля,че ще са две наведнъж,но ще има и осиновено,което означава,че Ферит и Сейран ще направят най-хубавото нещо в живота си.Ще подарят обич на едно дете.

# 667
Значи,аз от фрага и снощните снимки разбирам,че ще имаме 2 сватби.Дали и двете ще се провалят .....ще видим.

# 668

Миленка,  в Рамазан са хората,целувки милувки йок

Знам мила,миналата година на Ходри Мейдан 62 епизод,пак беше Рамазан..и в леглото легнаха и целувка имаше.

# 669
  • Яко в Матрицата...
Ифтар не е час, така се нарича вечерята след залез слънце по време на поста. Сухур пък е закуската преди изгрев.

Фрагът е боНба, серията ми хареса Purple Heart

# 670
Къде го гледахте тоя фраг?Защо не го намирам никъде?

# 671
И ифтарът, и сухурът са строго съобразени с конкретен час, който се променя всеки ден, т.е. вечерята не може да започне преди този час, както и закуската не може да продължи след определения за деня час. Но не това беше идеята на поста ми. Simple Smile
Идеята ми беше, че след часа, в който приключи постът за деня, сексуалното въздържание също приключва.

# 672
Хатуч номер 2! 😅

И понеже няма пари ОГМ-то, с перлите на Гюлса! 🤣

# 673
  • Яко в Матрицата...
Фи, първо виж какво си написала, пък после се обяснявай какво си искала да кажеш.

Сексът и целувките ли са най-важното в този сериал?

# 674
Хатуч номер 2! 😅

И понеже няма пари ОГМ-то, с перлите на Гюлса! 🤣

Много стиснат тоя Шнур.😁

Общи условия

Активация на акаунт